Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Γκρέμισαν με μπουλντόζα το σπίτι του Γιάννη Λαγού για να βρουν όπλα!

Η εφημερίδα “Ακρόπολις”, η αρχαιότερη των Ελληνικών εφημερίδων και η οποία επανεκδίδεται υπό την διεύθυνση του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο εκτενές ρεπορτάζ για την παράνομη και λυσσαλέα έρευνα στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα του Ηλία Παναγιώταρου.

Αναδημοσιεύουμε το σχετικό ρεπορτάζ:

Δεν άντεξε την σύλληψη του γιου του και «έφυγε» από την ζωή ο πατέρας του Βουλευτή Παναγιώταρου – Γκρέμισαν με μπουλντόζα το σπίτι του Λαγού για να βρουν όπλα! Παραλίγο να… «γκρεμιστεί» το σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, από τους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο ψάχνοντας για παράνομο οπλισμό, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε τίποτα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι ενδεικτικές της έρευνας των αστυνομικών, οι οποίοι αφού έψαξαν κυριολεκτικά το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να σκάψουν με εκσκαφέα τον κήπο! Παρά ταύτα δεν βρέθηκαν ούτε μπαζούκας, ούτε Μ – 16, ούτε όπλα.

Όπως σημείωσε και ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης δεν πρόκειται για μια έρευνα σε αναζήτηση στοιχείων, αλλά μια «επίδειξη μανίας και δύναμης από ένα παράνομο καθεστώς». Ο κ. Σαράκης αναρωτήθηκε ακόμη «ποιος Εισαγγελέας επέτρεψε να πραγματοποιηθεί αυτή η ολοκληρωτική καταστροφή». Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο καθηγητής Χρήστος Γούδης πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ σε τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε μίλησε για την προσωπικότητα και το ήθος του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Όπως σημείωσε ο κ. Γούδης, «σε αντιδιαστολή με το σύνολο των φερέφωνων του καθεστώτος που καθυβρίζουν και λασπολογούν, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος είναι έντιμος, ηθικός, πατριώτης, μορφωμένος, εθνικιστής και έχει πάθος και συναισθηματισμό. Όπως χαρακτηριστικά είπε όλα τα υπόλοιπα θα καταρρεύσουν σε μια έντιμη Δικαιοσύνη».

Εξάλλου χθες έγινε η κηδεία του πατέρα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρου, ο οποίος δεν άντεξε το σώου των συλλήψεων και δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την καρδιά του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-gkremisan-me-mpoulntoza-to-spiti-tou-lagou-gia-na-broun#ixzz2hvDEPRSC

Exit mobile version