Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δένδιας και Αθανασίου ειρωνεύονται τους Έλληνες, υπηρετώντας ξένα συμφέροντα!

Καθώς τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης, είναι πέρα από ανέντιμοι και εξόχως δειλοί, ώστε να παραδεχτούν πως οι πολιτικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή υπήρξαν απαίτηση των σιωνιστών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, επιχειρούν μέσα από θλιβερές εκδηλώσεις μερικών δεκάδων κρατικοδίαιτων κομματόσκυλων να πείσουν τον Ελληνικό Λαό για τη νομιμότητα των ενεργειών τους. Τέτοια ακριβώς απόπειρα, έγινε και στην εκδήλωση της νεολαίας των κρατικοσυντήρητων τρέντηδων και μπούληδων της Νέας Δικτατορίας, με θέμα τη βία.

Η εκδήλωση φυσικά, δεν είχε ως βασικό της θέμα την πολιτική δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα από τον οννεδίτη Καλαμπόκα. Στόχος της ήταν η δημιουργία κλίματος πολιτικής τρομοκρατίας στο ελληνικό εκλογικό σώμα και δη στους εν δυνάμει ψηφοφόρους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ώστε να φοβηθούν και να σπεύσουν έντρομοι και μετανοημένοι στη πατριδοκάπηλη παράταξη των μνημονίων, η οποία φέρει πια επάξια το όνομα Νέα Δικτατορία.

Αν και οι σιωνιστές φίλοι, σύμμαχοι, εντολείς (πιθανώς και χρηματοδότες της Νέας Δικτατορίας, αλλά αυτό θα διερευνηθεί εν καιρώ διεξοδικά από την Δικαιοσύνη του μελλοντικού Εθνικού Κράτους) της κυβέρνησης, ομολόγησαν με υπέρμετρη αλαζονεία πως ο Σαμαράς και οι υπουργοί του, εκτέλεσαν πειθήνια και πιστά τις διαταγές τους -γι’ αυτό μάλιστα τους συνεχάρησαν δημοσίως και επανειλημμένως-, οι θλιβεροί υπουργοί Προστασίας και Δικαιοσύνης (;) επιμένουν να θεωρούν τον Ελληνικό Λαό όχλο χαχόλων, κάνοντας αυθαίρετα λόγο για «βία της εφιαλτικής ακρότατης δεξιάς και για επικράτηση του κράτους δικαίου»! Θα προκαλούσαν οι παραπάνω διακηρυχθείσες από τα στόματα υπουργών θέσεις έκπληξη, εάν προέρχονταν από έντιμους πολιτικούς άνδρες. Καθώς όμως ειπώθηκε εξ αρχής, η περίπτωσή τους θα πρέπει να ενταχθεί στην κατηγορία των «ευφυολογημάτων» πολιτικών ανδρείκελων του διεθνούς σιωνισμού.

Ελλείψει του παραμικρού στοιχείου, το οποίο να δύναται να συνδέσει ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με όπλα και εγκληματικές ενέργειες, ο κατά δήλωσή του φίλος των μασόνων Δένδιας, προέβαλε την κίβδηλη απειλή της τρομοκρατίας, ως άξονα των κυβερνητικών ενεργειών: «Η χώρα αντιμετωπίζει κάτι τελείως διαφορετικό σήμερα. Αντιμετωπίζει έναν ευρύτερο χώρο, ο οποίος αριθμεί ορισμένες λίγες μεν αλλά χιλιάδες ατόμων, τα οποία φλερτάρουν με την ιδέα μιας εσωτερικής τρομοκρατίας. Απέναντι σε αυτό το πλαίσιο, ποια είναι η άμυνα των πολιτικών κομμάτων; Ποια είναι η άμυνα του συστήματος; Είναι μόνο η επιχειρησιακή άμυνα; Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία; Η ελληνική αστυνομία; Είναι μόνο το υπάρχον νομικό πλαίσιο, όπως έχει περιγραφεί; Φθάνει μόνο αυτό; Είναι όλα τα κόμματα της χώρας απόλυτα στοιχημένα πίσω από μια πλήρη αντίληψη άρνησης αυτού του φαινομένου»;

Ποιοι είναι όμως οι τρομοκράτες; Ένα κόμμα και οι βουλευτές του, οι οποίοι εξελέγησαν δια της ψήφου μισού εκατομμυρίου Ελλήνων ή μήπως μια κυβέρνηση, η οποία καταπατά Σύνταγμα και Νόμους, κατ’ απαίτηση μάλιστα ξένων κέντρων; Έφτασε μάλιστα ο φιλομασόνος υπουργός να εξισώσει το γιαούρτι με τις βόμβες, εξομοιώνοντας εμμέσως τις αντιδράσεις του δικαίως αγανακτισμένου Λαού με τους τρομοκράτες της Αριστεράς, οι οποίοι έχουν αναλάβει δεκάδες φορές την ανάληψη βομβιστικών επιθέσεων σε γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη την ελληνική επικράτεια!

Κι αν ο φιλομασόνος της Κατεχάκη, δύναται να χαρακτηρισθεί γραφικά επικίνδυνος για όσα ισχυρίστηκε, ο υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίσθηκε ιδιαίτερα συγχυσμένος και αμήχανος. Προφανώς, την ευθύνη γι’ αυτό φέρει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος με την χθεσινή του ομιλία στη Βουλή κατήγγειλε την ωμή παρέμβαση του κυρίου Αθανασίου στο έργο της Δικαιοσύνης(για τις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής), ζητώντας μάλιστα, την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου!

Ο υπουργός Αθανασίου λοιπόν, άθελά του ίσως, φρόντισε να ομολογήσει επακριβώς τη συλλογιστική του Καθεστώτος (ήτοι της αντεθνικής κυβέρνησης) στο ζήτημα των παράνομων διώξεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ενώ επιδιώκει να παραθέσει τα «εγκλήματα» της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτει επί της ουσίας, ευθέως και δίχως περιστροφές, την κυβερνητική μεθόδευση κατά του Λαϊκού Συνδέσμου: «η έννομη τάξη καταλύεται και ο ισχυρός μπορεί να επιβάλλει την θέλησή του στους ασθενέστερους, αρκεί να προβάλλει μια στοιχειωδώς ανεκτή δικαιολογητική βάση για τις ενέργειές του. Οι βασικές ελευθερίες δεν τηρούνται. Και η αρχή της ισότητας μένει κενό γράμμα»!

Ο ισχυρός, στα όσα είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, δεν θα μπορούσε επ’ ουδενί λόγο να είναι η Χρυσή Αυγή, ούτε βεβαίως κάποιος άλλος πολιτικός φορέας. Ισχυρός είναι εκείνος που έχει στα χέρια του την εξουσία, συνεπώς η κυβέρνηση την οποία ο υπουργός εκπροσωπεί. Εκείνη είναι που επιβάλλει την θέλησή της (για την ακρίβεια την θέληση των ξένων εντολέων της) στους ασθενέστερους, προβάλλοντας στη κοινή γνώμη μια «στοιχειωδώς ανεκτή δικαιολογητική βάση», η οποία στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλη από τον ατεκμηρίωτο και νομικά έωλο ισχυρισμό πως η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση»! Επιπλέον, πράγματι, οι βασικές ελευθερίες τόσο των πολιτικά διωκόμενων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου όσο και του Ελληνικού Λαού έχουν καταλυθεί και η αρχή της ισονομίας παραμένει κενό γράμμα (απόδειξη το γεγονός πως ουδέποτε χαρακτηρίστηκε η ΝΔ εγκληματική οργάνωση για τη δολοφονία Τεμπονέρα)!

Οι κύριοι Δένδιας και Αθανασίου, θα πρέπει ήδη να νιώθουν άβολα. Ναι μεν προσέφεραν χαρά και ικανοποίηση στους διεθνείς τοκογλύφους και στα εγχώρια οικονομικά συμφέροντα που ρουφούν το αίμα των Ελλήνων, από την άλλη όμως απέδειξαν στα μάτια του Ελληνικού Λαού, τίνος τα συμφέροντα υπηρετούν και πόσο σέβονται και τηρούν το Σύνταγμα, το οποίο καταχρηστικώς επικαλούνται. Οι κύριοι Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου, είναι ΕΝΟΧΟΙ για Εσχάτη Προδοσία. Ας αναμένουν λοιπόν την δίκαιη και παραδειγματική τους Τιμωρία από τον Ελληνικό Λαό και την πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη του Ελεύθερου Ελληνικού Κράτους, το οποίο θέλουν δεν θέλουν, θα οικοδομηθεί έναντι οιουδήποτε τιμήματος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dendias-kai-athanasiou-eirwneuontai-tous-ellhnes-uphretwntas-jena-sumferont#ixzz2hvLyhLGh

Exit mobile version