Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αγαπητέ κύριε Μιχαλολιάκο, Πρώτα από όλα θέλω να σας συγχαρώ για την μεγαλειώδη σας ΝΙΚΗ παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεστε καθημερινά από τους δήθεν «δημοκράτες». Για χρόνια ολόκληρα μας πούλησαν φούμαρα αυτοί όλοι οι απατεώνες οι πολιτικοί. Είσαστε χωρίς υπερβολή η ελπίδα των Ελλήνων!

Γ.Γ.

Έτοιμος για συμμαχία με τους νεοπασόκους ο ΣΥΡΙΖΑ

Συναγωνιστές συγχαρητήρια για τους Συναγωνιστές χθες στην βουλή  ξεφτίλισαν τους εγκάθετους των σιωνιστών της μίζας και της διαπλοκής!

Ζ.Κ.

Μέχρι και στο “Βήμα” αντιλαμβάνονται την γελοιότητα των ψευδομαρτυριών

Δύναμη και υπομονή Συναγωνιστές! Ξεσκεπάστηκε η ”δημοκρατία” τους. Συνεχίστε με σθένος και ψύχη. Είναι πολύς κόσμος μαζί μας. Δεν πρέπει τώρα να τους απογοητεύσουμε. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας και τις αρχές μας. Για μια Ελλάδα ΝΕΑ, μια Ελλάδα ΔΥΝΑΤΗ, μια Ελλάδα μόνο για Έλληνες!

Σ.Ο.

Δήλωση Κασιδιάρη για τις νέες άρσεις ασυλίας

Μπράβο στους Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο για τις ιστορικές ομιλίες τους  σήμερα 15/10/2013, από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων. Άλλωστε από δω και στο εξής όλες οι ομιλίες των βουλευτών της Χ.Α θα γραφτούν για πάντα στις σελίδες τις ιστορίας μας. Περιμέναμε να σας ακούσουμε με αγωνία. Σας καμαρώνουμε, είμαστε μαζί σας. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!

Ι.Λ.

ΑΙΣΧΟΣ! Νέες άρσεις ασυλίας – Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο

Παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα την ιστορική ομιλία του βουλευτή μας κ.Κασιδιάρη στη βουλή και αισθανθήκαμε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ, ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ- ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ! ΕΥΓΕ Συναγωνιστή Ηλία, ΕΥΓΕ που για άλλη μια φορά κατέδειξες ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι Ελλήνων αγωνιστών απροσκύνητων, που ποτέ δεν θα υπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά και θα ξεπουλήσουν την πατρίδα για το χρήμα. Όπως ορθά είπες και μας συγκίνησες από εθνική υπερηφάνεια, το κίνημά μας υπηρετεί την ΑΡΕΤΗ και όχι το ΧΡΗΜΑ. Για όλους εμάς που είμαστε απλοί πολίτες, το μήνυμα αυτό, ήταν λόγια γενναίου, εκλεγμένου πολιτικού που μάχεται για την πατρίδα και επάξια εκπροσωπείται από χιλιάδες Ελλήνων που έχουν μια ελπίδα πλέον: Την  αποκατάσταση της δικαιοσύνης, την αποφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών μας και την ενότητα του κινήματός μας με σκοπό την εθνική μας ανεξαρτησία και την καταγγελία του μνημονίου που υποδούλωσε στο ΔΝΤ τις ζωές μας! Μέσα σε λίγα λεπτά είπες αλήθειες που πόνεσαν, έδωσες χαστούκι ισχυρό στους εγχώριους ανθέλληνες και τους έφερες προ των ευθυνών τους! Ευχόμαστε, ο Θεός που πάντα προστατεύει την Ελλάδα μας, σύντομα να φέρει την δικαιοσύνη στην πατρίδα και την χαμένη μας ζωή που τα γεράκια του ΔΝΤ με την βοήθεια των Εφιαλτών, ανοίγοντας την κερκόπορτα καταστρέφουν οικονομικά τη ζωή μας…..υποθηκεύουν τις ζωές των νέων ανθρώπων!

Κ.Σ.

“Ένοχος” εσχάτης προδοσίας – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Καταρχήν να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους προφυλακισμένους βουλευτές και τον αρχηγό του κινήματος και να τους ευχηθώ καλή δύναμη! Κατά δεύτερον θα ήθελα να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου την προτίμηση του εθνικιστικού κινήματος από νέους μορφωμένους ανθρώπους και όχι από  αυτή τη μάζα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που θέλουν να περάσουν στα μίντια που για μένα βέβαια ουδεμία σχέση έχει το μορφωτικό επίπεδο του καθενός  με την εθνική συνείδηση και την αγάπη προς την πατρίδα! Να σας πω επίσης ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούσα να έχω σαφή ιδεολογικό πολιτικό προσανατολισμό γιατί πρώτον δεν καταλάβαινα τίποτα από τις αοριστίες και τα ψέματα που εκστόμιζαν οι κατά καιρούς σωτήρες της πατρίδας μας και δεύτερον γιατί κάτι μέσα μου με εμπόδιζε να τους πιστέψω….. Και να που ξαφνικά μπροστά μου όλα ξεκαθάρισαν όταν εμφανίστηκε το κόμμα σας στις εκλογές, αμέσως η συνείδησή μου ηρέμησε και ήξερα τι έπρεπε να ψηφίσω! Αυτή να είστε σίγουροι οτι είναι η διαπίστωση και πολλών άλλων Ελλήνων που επιθυμούν επιτέλους να δουν την πατρίδα αδούλωτη και ελεύθερη! Συνεχίστε τον αγώνα ενάντια στο κατεστημένο αυτής της κακόμοιρης(όπως την κατάντησαν) Ελλάδας και εμείς με την ψήφο  μας  σας στηρίζουμε μέχρι την τελική νίκη!!!
Καλή δύναμη σε όλους!

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-17-oktwbriou-2013#ixzz2hvXJhGDw

Exit mobile version