Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δύναμη της εικόνας ενάντια στη δύναμη του λόγου

Η όλη επιχείρηση της αστυνομίας όπως τη διαχειρίζεται ο μασόνος, φιλοσιωνιστής και κατ’ εξακολούθηση ανθέλληνας Δένδιας έγινε για δύο σκοπούς:

α) Να συκοφαντηθούν όπως ορίζουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών οι Εθνικιστές και πολιτικοί τους αντίπαλοι ως απλοί, κοινοί μα και ειδεχθείς εγκληματίες.

β) Μέσω της Δύναμης της Εικόνας να κάμψουν το ηθικό και το φρόνημα των Ελλήνων που Αγωνίζονται για μία ισχυρά και πραγματικά Δίκαιη Ελλάδα.

Κάνουν όμως ένα τεράστιο λάθος που η αρχαία αμείλικτη Ελληνίδα Θεά, η Αδράστεια, κατέγραψε. Οι Έλληνες δεν είμαστε ψηφοφόρα κοπάδια. Είμαστε ένας Πανάρχαιος Λαός με Μνήμη, Ιδανικά, Αξίες και ένα πανίσχυρο όπλο: τον Ελληνικό το Λόγο.

Η Ολύμπια Δύναμη του Ελληνικού Λόγου είναι πιο Δυνατή από τη σκοτεινή Δύναμη της Εικόνας που μεταχειρίζονται οι “μάγοι” της Σύγχρονης Εποχής, οι “μάγοι” της Νέας Εποχής όπως κατέγραψε ο Θείος Πλάτωνας στο Μύθο του Σπηλαίου. Οι σύγχρονοι μάγοι δεν είναι παρά οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί εκείνοι που χρησιμοποιούν τις εικόνες και την τηλεόραση, τα πλαστά είδωλα, τις πλαστές εντυπώσεις για να είναι ο Λαός Δεσμώτης.

Οι Χρυσαυγίτες, όμως Αγωνιζόμαστε χρησιμοποιώντας και έχοντας όπλο ακαταμάχητο τον Ελληνικό το Λόγο και αντιμετωπίζουμε όπως στους Αρχαίους Μύθους και τα Λαϊκά Παραμύθια πολυκέφαλα και πολύμορφα Θηρία που λυμαίνονται την ελληνική κοινωνία, υποδουλώνουν τον Ελληνικό Λαό και ξεπουλάνε την Ιερή μας Πατρίδα.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Αγωνίζεται για μία Ελλάδα Ισχυρή. Γι’ αυτό η Άνομη πολιτική εξουσία των Τοκογλύφων χτυπά με διαβολές και συκοφαντίες και με τόση σφοδρότητα ώστε να παραμείνει στην εξουσία. Οι υπάλληλοι των τοκογλύφων κατατρώγουν ως όρνια τα σπλάχνα του ελληνικού λαού ο οποίος παραμένει Δέσμιος, αλυσοδεμένος με αόρατα μαγικά-ταλμουδικά-σολωμονικά δεσμά.

Μα, όπως στο Μύθο, ο Ηρακλης διώχνει το Όρνιο και λυτρώνει από τα Δεσμά τον Προμηθέα, τις ευεργετικές δυνάμεις. Αντανάκλαση στο Σήμερα του Ολύμπιου, Δωριέα Ηρακλή, είναι ο Αγωνιστής του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο πραγματικός Αγωνιστής του Λαϊκού Συνδέσμου, γεμάτος ελληνικό φως. Πυρφόρος και όχι το Σκιώδες Είδωλο που κατασκευάζουν μέσω σκευωρίας και χρησιμοποιώντας τη δύναμη της εικόνας και των εντυπώσεων οι “μάγοι” του σήμερα.

Ο πραγματικός λοιπόν, Χρυσαυγίτης, ως πραγματικός Έλληνας μετέχει στη Δύναμη του Λόγου Ανίκητου Ελληνικού Λόγου που σφραγίζουν τα Ελληνικά Σύμβολα και Σημεία που φανερώνουν την Αλήθεια και γι αυτό πανικοβλήθηκε το σάπιο, αμαρτωλό και ανθελληνικό καθεστώς. Ο πραγματικός Χρυσαυγίτης και όχι τα σκιώδη είδωλα που παρουσιάζουν οι τηλεοπτικοί δέκτες βαδίζει Ιχνηλάτης Τρανών Προγόνων και δεν έχει δηλητηριαστεί ο εγκέφαλός του, από την αμερικάνικη σκέψη του Super-Ήρωα που αποκτά δυνάμεις από εξωγενείς, αλλότριες πηγές με μαγικό τρόπο.

Ο Πραγματικός Χρυσαυγίτης, ως αντανάκλαση του Αρχαίου Προτύπου, του Ηρακλή θα καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία και θα Νικήσει τη Λερναία Ύδρα. Κι αν για τους Ασιάτες μία εικόνα χίλιες λέξεις, για τους Έλληνες, μία λέξη ισοδυναμεί με χίλιες εικόνες!

ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dunamh-ths-eikonas-enantia-sth-dunamh-tou-logou#ixzz2hzgnNRGb

Exit mobile version