Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάθλιψη έπιασε τον Καμίνη: «Δεν επήλθε το μοιραίο πλήγμα στη Χρυσή Αυγή»!

Θλίψη και οδυρμός από τον λαθροδήμαρχο Αθηναίων, σε συνέντευξή του στους Financial Times. Κυρίαρχο θέμα των όσων είπε, η Χρυσή Αυγή, η εξάλειψη της οποίας αποτελεί λόγο ύπαρξης για τον ίδιο. Μάταιος κόπος όμως.

Κουτοπόνηρος γαρ, ο λαθροδήμαρχος με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες για τους λαθρομετανάστες ψηφοφόρους του και το μίσος για τους Έλληνες, επιχειρεί να προβάλλει ένα αντιλαϊκό κλίμα στην Ελλάδα εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προκειμένου να δικαιολογήσει τις παράνομες πολιτικές διώξεις του Καθεστώτος των διεφθαρμένων: «οι προσδοκίες του κόσμου ότι οι ποινικές διαδικασίες μπορούν να καταφέρουν ένα μοιραίο πλήγμα στη Χρυσή Αυγή ίσως είναι υπερβολικές»! «Προσδοκίες του κόσμου», κατά τον ξοφλημένο πολιτικά δήμαρχο που μετέτρεψε την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ. Πολύ θα το ήθελε, δυστυχώς όμως ατύχησε, διότι το «μοιραίο πλήγμα» στη Χρυσή Αυγή το επιδίωξαν οι σιωνιστές, τα εγχώρια πολιτικά και δημοσιογραφικά τους ανδρείκελα και βεβαίως μια ισχνή και κρατικοδίαιτη αριστερίστικη μειοψηφία.Αποτελεί φυσικά πάγια τακτική των αισχρών πολιτικάντηδων, να επιδιώκουν να καλύψουν τα πολιτικά τους εγκλήματα(στην προκειμένη περίπτωση την παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη της Χρυσής Αυγής), σπεύδοντας να κρυφτούν πίσω από μια κατά φαντασίαν λαϊκή επικρότηση των ενεργειών τους, είτε πίσω από μια ανύπαρκτη πλειοψηφία.

Εάν ο λαθροδήμαρχος επιθυμούσε το «μοιραίο πλήγμα» στη Χρυσή Αυγή, το οποίο τάχα «προσδοκούσε ο κόσμος», όφειλε ως «καλός δημοκράτης» να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να το επιτύχει δια της πολιτικής οδού, ήτοι με τη διενέργεια εκλογών. Τούτο όμως, θα κατέρριπτε οριστικά τα μυθεύματα Καμίνη και της υπόλοιπης πολιτικοοικονομικής συμμορίας που εξουσιάζει με τρόπο τυραννικό την Ελληνική Πατρίδα.Όπως είπε ο πολιτικά διωκόμενος Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, «η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους»!

Στην ίδια συνέντευξη, ο λαθροδήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί προκειμένου να στηρίξει τους λαθρομετανάστες που τον ψήφισαν, κάνοντας καταχρηστικά λόγο για «ένα δίκτυο δομών κοινωνικής στήριξης σε υποβαθμισμένες γειτονιές, μαζί με μέτρα αναζωογόνησης της τοπικής οικονομίας». Έτσι βάφτισε την ρατσιστική αβάντα στους λαθροεισβολείς σε βάρος των Ελλήνων πολιτών της ελληνικής πρωτεύουσας. Παρέλειψε βεβαίως να αναφερθεί στις ανθελληνικές απαγορεύσεις διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής, μιας και ο ίδιος θεωρεί ρατσισμό την έμπρακτη κοινωνική υποστήριξη των εξαθλιωμένων από τα μνημόνια  Ελλήνων, από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατανοεί τις καταθλιπτικές τάσεις του λαθροδημάρχου. Δεσμεύεται δε, να κάνει τα πάντα προκειμένου να ενισχύσει αυτές τις τάσεις, προς όφελος του Ελληνικού Λαού ο οποίος έχει αφεθεί στο έλεος εγκληματικών συμμοριών λαθροεισβολέων και της εγκληματικής συμμορίας που κυβερνά και υπέγραψε τα Μνημόνια της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katathlipsh-epiase-ton-kaminh-den-ephlthe-to-moiraio-plhgma-sth-chrush-augh#ixzz2i0Lla6DO

Exit mobile version