Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αρχηγέ καλησπέρα..  Είμαι ένας Έλληνας που δεν βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, που σε πέταξε το σύστημα με τις γνωστές προφάσεις.. Είμαι ένας Ελεύθερος Έλληνας που ζει και  κινείτε στους δρόμους της πόλης .. Εκεί έξω από το παράθυρο σου , πέρα από τα κάγκελα, πέρα από τους φράχτες και τα αιχμηρά συρματοπλέγματα..   Όσο κοιτάζω όμως γύρω μου δεν θα έλεγα ότι νιώθω και τόσο Ελεύθερος .. Όχι πια .. Δεν μπορώ ελεύθερα να δουλέψω και να βγάλω χρήματα για το σπίτι και τα παιδιά μου, Δεν μπορώ να κουνήσω το αυτοκίνητο γιατί με νερό δεν δουλεύει.. Δεν μπορώ να αγοράσω ένα εισιτήριο για να πάρω το λεωφορείο να πάω κάπου.. Δεν μπορώ να στρώσω το τραπέζι μου ώστε τα παιδιά μου να φάνε κανονικά .. και τώρα με τα τελευταία γνωστά μέτρα του Δένδια δεν μπορώ ούτε να μιλήσω για την πατρίδα μου.. Γι’αυτό σου λέω Αρχηγέ.. Δεν είσαι ο μόνος φυλακισμένος.. Είμαστε και εμείς έξω που ζούμε σε μια φυλακή χειρότερη από την δική σου.. Την Φυλακή της Δημιοκρατίας τους..  και Αρχηγέ μάντεψε.. Είμαστε μαζί σου.. Είμαστε πλάι σου.. Και κάθε μέρα που περνάει οι φυλακισμένοι αυξάνονται.. Και έρχονται και αυτοί μαζί σου.. και έρχονται και αυτοί πλάι σου.. Πλάι σου και απέναντι τους .. Απέναντι σε όλους .

Ένας ακόμα συγκρατούμενος σου..

Με εκτίμηση

Κ.Μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Της Δημάρ το «οπλοστάσιο»; Βουλευτής της στενός συνεργάτης του Πάλλη

Ιστορικά, το κάθε λογής κατεστημένο προσπαθεί να χειραγωγεί τους ανθρώπους προάγοντάς τους σε απρόσωπες ανθρωπομάζες, απόλυτα ελέγξιμες και χειραγωγήσιμες από τις ελίτ. Έτσι και τώρα, σε συνθήκες της μεταπολιτευτικής ψεύτικης δημοκρατίας τους προσπαθούν να κάνουν ακριβώς τα ίδια σε μας τους πολίτες. Επιβεβαιώνεται το χιλιοεπωμένο ότι οι  άνθρωποι δεν διδάσκονται από τα λάθη τους και επαναλαμβάνουν κάθε φορά τα ίδια ιστορικά λάθη. Προσπαθούν να ανακόψουν το φιλολαϊκό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Εις μάτην ομως. Δεν είναι μόνο ότι είμαστε Έλληνες και λαός με πλούσια ιστορική μνήμη σε σχέση με άλλους λαούς. Είναι ότι έχουμε μπουχτίσει με αυτούς που μας κάθονται στο σβέρκο και

θέλουμε να είμαστε με το διαφορετικό που προάγει την ελπίδα και όχι την μιζέρια. Μας δίνετε κουράγιο και ελπίζω, με την σειρά μου, να σας δίνω και εγώ με τα όσα σας γράφω.

Καλημέρα στους Συναγωνιστές!

Κώστας

Ξεσκεπάζουμε το κλεπτοκρατικό τόξο και τις εγκληματικές οργανώσεις των κομμάτων

Καλησπερίζω όλους τους συναγωνιστές, μέσα και έξω από την φυλακή. Θέλω να πω ότι τα βάσανα που προκαλούνται με τις διώξεις και τις παράνομες φυλακίσεις που εκτελεί το μνημονιακό καθεστώς εναντίον συναγωνιστών δεν θα τα άντεχαν  χωρίς υπερβολή, ούτε οι ανακηρυγμένοι άγιοι της Εκκλησίας μας. Προσωπικά, σας ευχαριστώ για το κουράγιο που εσείς οι ίδιοι  μου δίνεται,  στο να ανταπεξέρχομαι  στην καθημερινή κόλαση της Ελλάδας του μνημονίου που ζω ως Έλληνας πολίτης.

Ι.Λ.

Αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στον “Στόχο”

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τρούμαν προκειμένου να έχει ιδία άποψη , στέλνει το 1947 τον Paul A. Porter ως επικεφαλής αμερικανικής αποστολής. Μετά από έναν περίπου μήνα, ο Porter στέλνει επιστολή προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, γράφοντας μεταξύ των άλλων:

Το 1947, όταν έγινε αλλαγή φρουράς στην Ελλάδα και τους Άγγλους διαδέχθηκαν οι Αμερικανοί στο ρόλο του «προστάτη», ο τότε πρόεδρος Χάρρυ Τρούμαν έστειλε στην χώρα μας τον στενό του συνεργάτη Πωλ Πόρτερ, για να του αναφέρει την υπάρχουσα κατάσταση στο νέο προτεκτοράτο. Ιδού η έκθεση του Πόρτερ:

«Εδώ δεν υπάρχει κράτος! Υπάρχει μόνο μία ιεραρχία πολιτικών, ο ένας χειρότερος από τον άλλον.Μοναδική τους έννοια , η κατάκτηση της εξουσίας. Σε ολόκληρη τη χώρα οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίες δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχες δεν αποθηκεύουν προμήθειες. Η δημόσια διοίκηση είναι υπερβολικά εκτεταμένη. Οι χαμηλοί μισθοί προσαυξάνονται βάσει ενός συστήματος επιδομάτων, (μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο από τον βασικό μισθό τους!). Η δημόσια διοίκηση δεν είναι σε θέση να προβεί ούτε στην είσπραξη φόρων, ή την επισκευή δρόμων. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλη πολιτική εκτός από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος… Στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια για τη διαιώνιση των προνομιών μιας μικρής κλίκας που έχει την έδρα της στην πλατεία Κολωνακίου…».

Την ίδια έκθεση θα μπορούσε να συντάξει οποιοσδήποτε ξένος έβλεπε τα χάλια μας και σήμερα! Η κατάσταση είναι ίδια και απαράλλαχτη, με τη μόνη διαφορά ότι η έδρα της «μικρής κλίκας» που λυμαίνεται τη χώρα δεν έχει πλέον έδρα της την Πλατεία Κολωνακίου, αλλά την Εκάλη, το Ψυχικό, τη Γλυφάδα και άλλα… ευγενή προάστια! Και βέβαια, οι καινούργιοι αφέντες διατήρησαν την αρρωστημένη αυτή κατάσταση, γιατί έτσι τους συνέφερε!

Αυτήν τη «μικρή κλίκα» των διαπλεκόμενων αεριτζήδων που μας πίνει το αίμα, μόνο μία δύναμη μπορεί να την καταστρέψει: η Χρυσή Αυγή! Γι’ αυτό την κυνηγάνε με τέτοια μανία, αλλά δε θα τους περάσει!

Μυρτώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-18-oktwbriou-2013#ixzz2i1S94Ra8

Exit mobile version