Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίτευγμα Σαμαρά: 65% των ελληνικών νοικοκυριών είναι υπερχρεωμένα

Μετά τις αλαζονικές και θρασύτατες ευχαριστίες του διεθνούς σιωνισμού προς τον Αντώνη Σαμαρά για τις αντισυνταγματικές και έκνομες διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αναμένεται πλέον να εισπράξει και τα «ευχαριστώ» των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι με τη βοήθεια των εγχώριων πολιτικών τους ανδρείκελων, έχουν κατακλέψει και συνεχίζουν να κατακλέβουν τον Ελληνικό Λαό.

Οι λακέδες της στρατευμένης δημοσιογραφίας, βουτηγμένοι μέχρι το μεδούλι στη σαπίλα και στη διαφθορά, επιχειρούν ανεπιτυχώς να στρέψουν τη κοινή γνώμη κατά της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να περισώσουν τα προνόμια των αφεντικών τους. Προς επίτευξη τούτου, παρουσιάζουν ως σοκαριστικές ψευδομαρτυρίες περί σφαγμένων αμνοεριφίων, χιλιάδων όπλων(που δεν έχουν βρεθεί και ούτε πρόκειται αλλά οι απατεώνες επιμένουν), εισόδου τανκς στη Βουλή και λοιπές παρόμοιες φαιδρότητες. Η είδηση η οποία πραγματικά προκαλεί σοκ, δεν έπαιξε ούτε στα δελτία ψεύδους και καθεστωτικής προπαγάνδας, ούτε στις βρώμικες σελίδες των κιτρινοφυλλάδων της διαπλοκής: 65% των ελληνικών νοικοκυριών είναι υπερχρεωμένα!

Το γεγονός αυτό, δεν είναι αποκύημα της φαντασίας ψευδομαρτύρων. Δεν είναι ούτε επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Χρυσής Αυγής, ως θα ήθελαν κάποιοι επιτήδειοι να ισχυριστούν. Είναι αποτέλεσμα των στοιχείων που συλλέγει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή της ΓΣΕΕ και «κραυγάζει» πως ο Λαός μας οδηγείται μεθοδικά στην οικονομική αφαίμαξη και ακολούθως στον αφανισμό.

Δυστυχώς για τους νοσηρούς εγκεφάλους της καθεστωτικής-αντεθνικής προπαγάνδας, για το διαρκές τούτο έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων, δεν δύναται να κατηγορηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Άλλως, θα έπαιζε σε όλα τα μέσα εξαπάτησης με πομπώδεις τίτλους και περιγραφές τρόμου. Το έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού, διαπράττεται από την ανθελληνική κυβέρνηση(που δίνει το λόγο της στους ξένους: σιωνιστές, δανειστές, δεν έχει σημασία.) και μαζί από τα κόμματα της κλεπτοκρατίας τα οποία από κοινού με τους κρατικοδίαιτους εργολάβους της ενημέρωσης-εξαπάτησης επιδιώκουν να φιμώσουν αντισυνταγματικά τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η ΓΣΕΕ, εκτιμά πως όσα νοικοκυριά έλαβαν στεγαστικό δάνειο από το 2008 και μετά, αδυνατούν να το εξυπηρετήσουν, οπότε βυθίζονται αυτομάτως στο καθεστώς της δουλείας των τόκων, από τους οποίους πλουτίζουν οι χρηματοδότες και συντηρητές του φαύλου και διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Επισημαίνεται μάλιστα, πως μόλις προ 2,5 ετών, το αντίστοιχο ποσοστό των υπερχρεωμένων νοικοκυριών ανήρχετο σε 10%! Δεν απαιτείται ούτε μαθηματικό μυαλό, ούτε εξειδικευμένες οικονομικές γνώσεις για να κατανοήσει ο καθένας πως τα πολιτικά ανδρείκελα της Τρόικα στην Ελλάδα οδηγούν τον Ελληνικό Λαό στην άβυσσο της εξαθλίωσης.

Την ίδια στιγμή που συντελείται αυτό το ατιμώρητο -ακόμα- καθεστωτικό έγκλημα , οι κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι έχουν αναλάβει εργολαβικά το έργο της λασπολογίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επιδιώκοντας να το παρουσιάσουν ως απειλή για τον Ελληνικό Λαό και τις ελευθερίες του. Όμως τα πραγματικά τεκμήρια εγκλήματος, βρίσκονται μπροστά στα μάτια του Λαού μας και δεν απαιτείται κανένας δημοσιογραφικός λακές για να τους τα υποδείξει: είναι η συνεχιζόμενη εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού, η αισχρή κλοπή των κόπων και των θυσιών του, η σταδιακή διαγραφή των προοπτικών του για επιβίωση. Τους υπεύθυνους των εγκλημάτων κατά του Λαού και της Πατρίδος, τους γνωρίζει καλά πια ο Ελληνικός Λαός. Γι’ αυτό και η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα σιγήσει ποτέ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epiteugma-samara-65-twn-ellhnikwn-noikokuriwn-einai-uperchrewmena#ixzz2i3sUuDyA

Exit mobile version