Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στέισι ξεφτιλίζει ΜΜΕ: Ποτέ δεν μίλησα για σχέσεις Πάλλη με τη Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

Γελοιοποιήθηκαν για ακόμη μια φορά τα παπαγαλάκια του Δένδια, αλλά και τα φερέφωνα των καναλιών μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Έντουαρν Πρινγκλ Στέισι, πρώην συνεργάτη του Αναστάσιου Πάλλη, ο οποίος τον έχει καταγγείλει στις Αρχές. Παρόλο που το όλο θέμα με το δήθεν οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής έχει καταντήσει ανέκδοτο, τα αργυρώνητα ΜΜΕ συνεχίζουν το τσίρκο με το πολεμικό μουσείο του Πάλλη και τα υπονοούμενα για όπλα και διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Να επαναλάβουμε πως η όλη υπόθεση ουδεμία σχέση έχει με την Χρυσή Αυγή. Με τον κ. Οδυσσέα Βουδούρη, γνωστό βουλευτή της αριστεράς ίσως να υπάρχει σχέση, με την Χρυσή Αυγή όμως, δεν υπάρχει ούτε το ελάχιστο στοιχείο διασύνδεσης. Παρόλα αυτά τα παπαγαλάκια συνεχίζουν να δημιουργούν κλίμα λάσπης κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Βέβαια, από την πρώτη στιγμή ο Έντουαρντ Στέισι είχε ξεκαθαρίσει πως δεν γνωρίζει τίποτα για οποιαδήποτε σχέση του Πάλλη με την Χρυσή Αυγή. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τα κανάλια, αφού ήθελαν να συνεχίζεται το σήριαλ με το δήθεν οπλοστάσιο. Χθες οι ίδιοι δημοσιογράφοι που δημιουργούν τα ευφάνταστα σενάρια επικοινώνησαν με τον Βρετανό μάρτυρα και οι δηλώσεις του ήταν γι΄ αυτούς μια μεγάλη απογοήτευση: “Διάβασα ένα άρθρο χτες το βράδυ ότι θα μπορούσε να υπάρχει σύνδεση μεταξύ του (Πάλλη) και αναφέρθηκε το όνομα μου. Αλλά όσο με αφορά, δεν γνωρίζω κάτι“.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που τις τελευταίες μέρες έχει επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ λασπολογίας και σεναριολογίας με μονίμως απογοητευμένο από τις άκαρπες έρευνες τον Γιώργο Καραϊβάζ:

Καταρρέει με συνοπτικές διαδικασίες κι αυτός ο μύθος. Σύντομα που η Αλήθεια θα λάμψει, πολλοί θα τρέξουν να κρυφτούν στα λαγούμια τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/steisi-jeftilizei-mme-pote-den-milhsa-gia-scheseis-pallh-me-th-chrush-augh#ixzz2i5oLELWu

Exit mobile version