Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμείς ανάψαμε τη Δάδα!

«Η Μεγαλοσύνη των Λαών, δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της Καρδιάς το Πύρωμα μετριέται και με το Αίμα»!

Κωστής Παλαμάς

Στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων, σ’ ένα προτεκτοράτο όπου οι αποτελεσματικότεροι των εγχώριων ψευτών και απατεώνων κατέχουν την εξουσία εκτελώντας τις διαταγές των ξένων, σ’ ένα «κυρίαρχο» Κράτος στο οποίο οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται με γνώμονα ένα email της Τρόικα, ήρθαμε Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, να αμφισβητήσουμε το αλάθητο της ολιγαρχίας του πλούτου η οποία εξαθλιώνει το Λαό μας και ξεπουλά την αγαπημένη μας Πατρίδα. Το ουσιαστικό «έγκλημα» για το οποίο μας κατηγορεί σήμερα το αντεθνικό Καθεστώς κομμάτων-τραπεζιτών-εκδοτών και καναλαρχών, δεν είναι άλλο από το γεγονός πως δεν είμαστε ίδιοι με εκείνους.

Τούτη ήταν μάλιστα η μόνιμη επωδός των πολιτικάντηδων όλων των πολιτικών τάσεων και αποχρώσεων: «οι Χρυσαυγίτες δεν είναι σαν όλους εμάς τους υπόλοιπους», έλεγαν και ξανάλεγαν. Και πως θα μπορούσαμε να είμαστε ένα με το σινάφι, ατιμώρητων ψευτών, ατιμώρητων κλεφτών και ατιμώρητων απατεώνων; Γι’ αυτό μας αγάπησε και μας αγαπά ο Λαός, γι’ αυτό Εμείς οι Εθνικιστές κυκλοφορούμε δίχως αστυνομική συνοδεία, όπως αντίθετα συμβαίνει με τους προστάτες της «δημοκρατίας», οι οποίοι εσχάτως φόρεσαν τον μανδύα του «προστάτη του Λαού».

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δύο βουλευτές του, βρίσκονται προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού, διότι αυτό απαίτησαν αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κυβέρνηση Σαμαρά, κυβέρνηση μαριονέτων των διεθνών τοκογλύφων, έσπευσε να συμμορφωθεί στις διαταγές. Τι κι αν ήταν αυτός ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος προεκλογικά κραύγαζε υστερικά πως «δεν χρωστά σε κανέναν» για να εξαπατήσει τους Έλληνες ψηφοφόρους; Εν τέλει, αποδεικνύεται πως όχι μόνο χρωστούσε, αλλά χρωστούσε πολλά και σε πολλούς, αν συνυπολογίσουμε και την εξίσου θεαματική αλλαγή πλεύσης στην διακηρυχθείσα προεκλογική δέσμευση περί «επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου».

Σε αντίθεση με τους κλέφτες των ψήφων και συνάμα των περιουσιών των Ελλήνων, οι οποίοι προβάλλονται σήμερα ως υπερασπιστές του Δικαίου και των Νόμων, η Χρυσή Αυγή ενάμιση έτος μετά την θριαμβευτική είσοδό της στη Βουλή των Ελλήνων, με την Εντολή 500.000 περίπου συμπατριωτών μας, δεν παρέκκλινε ούτε χιλιοστό των προγραμματικών, προεκλογικών της θέσεων. Στην πραγματικότητα, αυτή υπήρξε η μοναδική ελπίδα των τυράννων του Έθνους για να περισώσουν τα προκλητικά τους προνόμια: να «μαλακώσει» η Χρυσή Αυγή, να ενταχθεί ομαλά στο σύστημα της κλεπτοκρατίας(όπως συνέβη με το ΚΚΕ και ακολούθως με το Σύριζα), να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πολιτική εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού. Διαψεύστηκαν οι κρυφές προσδοκίες εκείνων των κέντρων που εξουσιάζουν την Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή δεν χρωστά σε κανέναν και αυτός είναι ο ανυπέρβλητος φόβος τους, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να βγει με κάθε τρόπο από το πολιτικό σκηνικό.

Αυτή είναι και η βαθύτερη αιτία για την παράλληλη με εκείνη της κυβέρνησης, επίθεση των κομμάτων της αριστεράς προς το Κίνημά μας. Μίας αριστεράς η οποία στη συντριπτική της πλειοψηφία απέμεινε να χειροκροτεί ενθουσιωδώς το θέαμα των παράνομων και αντισυνταγματικών διώξεων Εθνικιστών. Μαζί με τους φιλελεύθερους και καπιταλιστές συνεταίρους της, η αριστερά κινητοποίησε τους δικούς της μηχανισμούς προπαγάνδας, υιοθετώντας τις γελοίες κατηγορίες για «μαζικές σφαγές αμνοεριφίων», «εισόδου στη Βουλή με τανκς» και της «κατοχής χιλιάδων όπλων από στρατιωτικά εκπαιδευμένους Χρυσαυγίτες». Το δε σαθρό ερώτημα «ποιοί ήταν οι κρυφοί χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής», στοχεύει εκεί ακριβώς, στην επιδίωξη να εξομοιωθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τους πολιτικούς απατεώνες και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Δυστυχώς για τους κατ’ επάγγελμα συκοφάντες, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν έχει οικονομικές εξαρτήσεις, οπότε στην διαπίστωση των πολιτικάντηδων πως «οι Χρυσαυγίτες δεν είναι σαν όλους εμάς τους υπόλοιπους», δυνάμεθα να προσθέσουμε μεγαλοφώνως: Κλέφτες ΚΑΙ Είστε ΚΑΙ Φαίνεστε!

Πέραν όμως των γελοιοτήτων με τις οποίες ασχολούνται εκείνοι που απολαμβάνουν των προνομίων που προκλητικά και θρασύτατα τους προσφέρει το Καθεστώς της Κλεπτοκρατίας, εν αντιθέσει προς τη συντριπτική πλειοψηφία του βαθύτατα δοκιμαζόμενου, αδικημένου και περιφρονημένου συνάμα Ελληνικού Λαού, η Πατρίδα και ο Λαός μας αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα τα οποία αφενός προκάλεσε αυτό το ίδιο Καθεστώς και αφετέρου τα οξύνει δια των πολιτικών του αποφάσεων. Τούτα τα προβλήματα, επιχειρεί να θάψει ο δημοσιογραφικός συρφετός των πραιτόρων του Καθεστώτος, ανάγοντας την Χρυσή Αυγή σε μείζονα απειλή για τον Ελληνικό Λαό. Προς απογοήτευσή τους όμως, οι εποχές που ο Λαός μας πίστευε τα συστηματικά ψεύδη των ινστρουχτόρων της «ενημέρωσης», έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί!

Δύο εκατομμύρια άνεργοι στέκονται αδρανείς, δίχως κανένα ίχνος εργασιακής αποκατάστασης στον ορίζοντα. Το 65% των ελληνικών νοικοκυριών φέρεται από μελέτες οργανισμών, να είναι υπερχρεωμένο και ανίκανο να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις των τραπεζών. Η απειλή των κατασχέσεων ακόμη και της πρώτης κατοικίας, πλησιάζει η ώρα να πραγματωθεί. Συμπατριώτες μας αυτοκτονούν καθημερινά και άλλοι βλέπουν δίχως δυνατότητα να αντιδράσουν τις οικογένειές τους να διαλύονται υπό το βάρος των σκληρών οικονομικών δυσκολιών. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεισβολείς εντείνοντας ακόμη περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, ενώ παράλληλα εμφανίζεται πρόθυμη να προχωρήσει σε αντεθνικούς συμβιβασμούς στα εθνικά ζητήματα, σε Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο και Κύπρο. Ιδού λοιπόν τα ουσιαστικά και πραγματικά εγκλήματα για τα οποία δεν ευθύνεται φυσικά η Χρυσή Αυγή, αλλά οι κομματικές συμμορίες που εξουσιάζουν υπό τις οδηγίες υπερατλαντικών κέντρων!

Αποτελούν ύψιστη Τιμή για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές, οι σημερινές πολιτικές διώξεις του φαύλου Καθεστώτος εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Και το πλέον ευτυχές στοιχείο, είναι πως αυτές τις παράνομες πολιτικές διώξεις τις επικροτούν τα κόμματα της αριστεράς, αποδεικνύοντας περίτρανα πως αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του αντεθνικού Κράτους της μεταπολίτευσης. Στα πλαίσια σαράντα ετών μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, ουδέποτε ξένα κέντρα απαίτησαν την εξάλειψη του ΚΚΕ, του Σύριζα ή οποιουδήποτε πολιτικού φορέα της μαρξιστικής και διεθνιστικής Αριστεράς. Αρκούσε όμως ενάμιση έτος κοινοβουλευτικής παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για να στραφούν εναντίον του τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας αλλά και οργανώσεις των οποίων η παρασκηνιακή δράση και επιρροή, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτή είναι λοιπόν η απάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προς εκείνα τα ψοφίμια της «επανάστασης» του σαλονιού και του καφενείου, προς τα «σοφά» πολιτικά μηδενικά, προς τους άκαπνους «κανονιέρηδες» που πλουτίζουν πουλώντας μανιφέστα και θεωρίες περί «λαϊκών κινημάτων», ενώ στην ουσία ο ρόλος τους είναι ακριβώς να αποκοιμίζουν τις λαϊκές μάζες με τα ψευδοεπαναστατικά τους παραμύθια. Η αντισυνταγματική πολιτική δίωξη του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύει κατά τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο πως στην Ελλάδα σήμερα, υφίσταται μονάχα ένα αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Κι όσο οι υπηρέτες των ξένων δυνάμεων θα συνεχίζουν να αναζητούν τα κρυμμένα τάχα «οπλοστάσια» της Χρυσής Αυγής, τα χιλιάδες «κομμάντος» και τα «άρματα μάχης» που θα έμπαιναν στη Βουλή, τα «σφαγιασμένα αμνοερίφια» και τους «εφοπλιστές» -δήθεν- χρηματοδότες, το Κίνημα θα θεριεύει και θα γιγαντώνεται συσσωρεύοντας στο εσωτερικό του την συνεχώς αυξανόμενη οργή των πλατιών λαϊκών μαζών. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βεβαίως, δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε Σύριζα για να μοιράσει στο Λαό φρούδες υποσχέσεις και πόστα στον κρατικό μηχανισμό. Η Χρυσή Αυγή δύναται να τάξει μονάχα αυθεντικό Πολιτικό Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη, Πολιτικό Αγώνα για την οικοδόμηση ενός Νέου Κράτους, Εθνικού και Λαϊκού!

Εκείνοι που ανέμεναν με λαχτάρα το τέλος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, οι συμμορίες της κλεπτοκρατίας και οι εργολάβοι της ενημέρωσης, άρχισαν ήδη να απογοητεύονται. Καθήκον των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να μετατρέψουν την απογοήτευση των ανθελλήνων σε πραγματικό εφιάλτη. Διότι οι εφιάλτες της πολιτικής και οικονομικής κάστας των απατεώνων, είναι το όνειρο του Λαού μας. Η Χρυσή Αυγή ανατέλλει, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου η ψευτοδημοκρατία κρατά παράνομα τον Αρχηγό, τον Χρήστο Παππά και τον Γιάννη Λαγό, σε όλες τις φυλακές όπου κρατούνται πολιτικά διωκόμενοι Σύντροφοί μας και σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδας όπου φέγγουν άσβεστες οι δάδες της Εθνικής Αντίστασης. Η αναπόφευκτη Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θα είναι η οριστική απάντηση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού στις παράνομες μεθοδεύσεις ενός αντεθνικού και ξενόδουλου Καθεστώτος διεφθαρμένων!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/emeis-anapsame-th-dada#ixzz2i9UclmUM

Exit mobile version