Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Αθήνα, Ναύπλιο, Πέραμα

Μια ομιλία από καρδιάς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι παρευρισκόμενοι στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το Απόγευμα της Τεταρτης από τον συναγωνιστή Νίκου Παλαιολογόπουλο.  Ναι η Χρυσή Αυγή είναι η όαση που δίνει στον κάθε “διψασμένο” για την αλήθεια Έλληνα πατριώτη.

Ναι, η Χρυσή Αυγή είναι το κίνημα εκείνο που ανυψώνει τον Έλληνα πατριώτη, μέσα από τον αγώνα που δίνει για την πατρίδα και για τον Ελληνικό λαό. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το κίνημα μας είναι το “όνειρο”  για κάθε Έλληνα πατριώτη. Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Παλαιολογόπουλου τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γιώργος Βασιλείου συνδικαλιστής του ΛΑΣΙΤΑ που ξεσκέπασε με την σύντομη ομιλία του τα ψέμματα του Προέδρου ιδιοκτητών ταξί ΔΑΚΕ(Ν.Δ.) Λυμπερόπουλου σε βάρος του κινήματος μας.

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει την ομιλία του συναγωνιστή Θεόδωρου Κουδούνα για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και γεγονότα που διαδραματίστηκαν τον τελευταίο μήνα.

Ο συναγωνιστής με απλό τρόπο ανέλυσε τις θέσεις του κινήματος μας, και με επιχειρήματα απέδειξε πως εγκληματική συμμορία δεν είναι το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα , αλλά όλοι αυτοί που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, αφού με την πολιτική που ακολουθούν και υπερασπίζονται το μνημόνιο που έχει οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες στην φτώχεια και στην ανέχεια και χιλιάδες συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος

Την Τετάρτη 16/10 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Αχαϊας συναγωνιστή Αρβανίτη Μιχαήλ. Ο συναγωνιστής στην ομιλία του αναφέρθηκε αρχικά στην πολιτική και κοινωνική κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις συνέπεια της άδικης πολιτικής δίωξης που υφίσταται το κίνημα μας. Εν συνεχεία έγινε εκτενής ανάλυση του σαθρού κατηγορητηρίου βάση του οποίου έχει στηθεί η συντονισμένη επιχείρηση συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, κατηγορητήριο το οποίο ο συναγωνιστή και με την δικηγορική του ιδιότητα διαβεβαίωσε ότι θα καταπέσει στις αίθουσες της δικαιοσύνης. Έπειτα στηλιτεύθηκε η προσπάθεια του ανθελληνικού κράτους το οποίο μεταχειρίζεται κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να κατασκευάσει κατηγορίες και να κάμψει το φρόνημα των Ελλήνων εθνικιστών και του λαού μας ο οποίος μας ακολουθεί και βλέπει στον αγώνα μας την τελευταία ελπίδα για την σωτηρία του έθνους μας.
Ακόμα επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη για εγρήγορση , αγωνιστική ετοιμότητα και συνέπεια στον αγώνα μας κυριολεκτικά εναντίον όλων που συστηματικά απεργάζονται την εξαθλίωση των συμπατριωτών μας και τoν αφελληνισμό της πατρίδας μας. Τέλος ο συναγωνιστής επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι το κίνημα μας θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την πολιτική του δράση εντός και εκτός κοινοβουλίου και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και θα ανατείλει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού. Ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος οι οποίοι κόντρα σε ότι προπαγανδίζουν τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης είχαν για άλλη μια φορά κατακλύσει τα γραφεία της τοπικής μας.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ομιλία στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Σε μια γεμάτη αίθουσα από φίλους και υποστηρικτές της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – απόδειξη πως ο κόσμος μας βρίσκεται ΕΔΩ, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σκορπίσει – πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15-10-2013 η ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή, όπου, μεταξύ άλλων, έδωσε και απάντηση στους πληρωμένους κονδυλοφόρους που μέσω φυλλάδων αναρωτιούνται με περισσή βλακεία, “πού βρίσκεται η “άλλοτε κραταιά” Τ.Ο. Άνω Λιοσίων”…  Ο συναγωνιστής σχολίασε με ιδιαίτερο νόημα, πως η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων, ήταν, είναι, και θα συνεχίσει να είναι, πρώτη στις επάλξεις του αγώνα!.

Έδωσε μήνυμα χαράς μαζί με τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των Πολιτικών κρατουμένων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  λέγοντας χαρακτηριστικά, πως το  ηθικό τους είναι ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ και πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι που έχουμε Αρχηγό τον Ν. Μιχαλολιάκο! Τον μοναδικό αρχηγό κόμματος στην νεότερη ιστορία που φυλακίστηκε για τις ιδέες του και δεν συμβιβάστηκε ποτέ με το σύστημα, γι΄ αυτό  άλλωστε και το σύστημα τον κυνηγά λυσσαλέα χρόνια τώρα!

Ο συναγωνιστής κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Όταν με την βοήθεια του δίκαιου Θεού, το δόλιο κατηγορητήριο τους, εντός των δικαστηρίων, καταρρεύσει, το Εθνικιστικό Κίνημα θα βγει από όλη αυτή την δοκιμασία, πιο δυνατό, πιο έμπειρο, έτοιμο να κυβερνήσει και να οδηγήσει την Χώρα και τον Ελληνισμό, στον δρόμο της ελευθερίας και της ευημερίας.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΓΜΗ!

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ “ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ”

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ομιλία στην Τ.Ο. Αργολίδας

Με μαζική προσέλευση συναγωνιστών στα γραφεία της Τ.Ο Αργολίδας στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον γραμματέα της Τ.Ο, συναγωνιστή Δημήτρη Δημούλη για τις πρόσφατες καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις και τις πρωτοφανείς διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών και του Αρχηγού μας από τα φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων. Στην ομιλία τονίστηκε ότι το φρόνημα όλων είναι πιο υψηλό από ποτέ και ότι το Δίκαιο του Αγώνα μας για μια αδούλωτη και ισχυρή Ελλάδα είναι αυτό που τελικά θα νικήσει την λάσπη του καθεστώτος.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ:
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Πέμπτη 20:00 – 22:00, Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6980 507785

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-athhna-nauplio-perama#ixzz2i9WqmGj7

Exit mobile version