Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “ΚΑΛΟΣ”, Ο “ΚΑΚΟΣ”, Ο “ΚΑΚΟΤΕΡΟΣ” ΚΑΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ

Αλλήλων καταφρονούντες, αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες αλλήλοις υποκατακλίνονται”

Το πολιτικό σκηνικό φαίνεται πως οδεύει σε ραγδαίες αλλαγές. Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς λόγω συναισθηματικών δεσμών με τον Γιώργο Παπανδρέου να τον έχει αφήσει στο απυρόβλητο και να του χαρίζει ανέμελες στιγμές τουρισμού και διασκέδασης. Αυτό όμως δεν φαίνεται να ισχύει και για τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αυριανή περικοκλάδα της “Ελιάς” αρχίζει να νιώθει τον “Δάκο” στην σάρκα του. Το παγωμένο βλέμμα του Αβραμόπουλου, μοιάζει όαση εκτίμησης μπροστά στην οργισμένη δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη, η οποία ουσιαστικά από σήμερα θα έπρεπε να δρομολογήσει συλλήψεις, διώξεις μέχρι και ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Διαβάστε:

«Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος υπήρξε βασικός συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των TORM1, δεν δικαιούται, πλέον, να σιωπά. Είναι, άλλωστε, ο ίδιος που – το 2010 – αναθεώρησε την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου, για τα υποβρύχια, αποδεχόμενος ακόμη επαχθέστερους όρους. Για παράδειγμα: Δέσμευσε το Δημόσιο να καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά σε τακτές ημερομηνίες, χωρίς, όμως, να δεσμεύσει την κατασκευάστρια εταιρία, για αντίστοιχη πρόοδο των εργασιών. Και χωρίς να προβλέψει εγγυητικές επιστολές, καλής εκτέλεσης ή έγκαιρης παράδοσης.Οι κύριοι Τσοχατζόπουλος και Βενιζέλος, ως υπουργοί Εθνικής Άμυνας, με τις δύο αυτές συμβάσεις, πέτυχαν το ακατόρθωτο. Να έχουμε πληρώσει πάνω από δύο δις ευρώ, αλλά – αντί των οκτώ – να έχουμε παραλάβει, μετά από 12 χρόνια, μόνο ένα υποβρύχιο. Και αυτό με προβλήματα, τα οποία διορθώθηκαν εκ των υστέρων.  Η Νέα Δημοκρατία, όπως ήταν φυσικό, ούτε ψήφισε την κύρωση της σύμβασης Βενιζέλου, ούτε την υλοποίησε από το Νοέμβριο του 2011, μέχρι σήμερα».

Αυτοί που δίνουν αξία και συγκυβερνούν και συμπράττουν με εκείνους που αναθεώρησαν την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου όμως δεν είμαστε εμείς κ. Μιχελάκη!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος που έχει υπογράψει τα κοινοβουλευτικά ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ που απαλλάσσουν τον Άκη (!!!) από κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το παίζει ο νέος «αρχάγγελος» της «κάθαρσης»! Ούτε όμως κι εκείνοι που του έδωσαν ασυλία μέχρι σήμερα για να κρατήσουν την εξουσία στα χέρια τους! 

Ο άνθρωπος που θα μείνει στην ιστορία ως αρωγός των σκοτεινότερων στιγμών χάλκευσης του δημοκρατικού πολιτεύματος, είτε ως θιασώτης, είτε ως εμπνευστής νομοθετικών εξαμβλωμάτων με στόχο την μετάλλαξη της Δημοκρατίας σε ύπουλο, ανελεύθερο, ολοκληρωτικό πολίτευμα, φιλοξενείται στο πάνελ συνομιλητών του Μαξίμου ως αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης, από εκείνους που είναι έτοιμοι με την κάλυψή του να υπογράψουν ένα ακόμη μνημόνιο συμφοράς για τον τόπο!

O Νόμος περί ευθύνης υπουργών έχει παραγράψει τα περισσότερα κακουργήματα του Άκη όπως συνέβη και με τον Μαντέλη. Τον παγκοσμίου πρωτοτυπίας νόμο περί παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών προσώπων, που έδωσε το δικαίωμα τα τελευταία χρόνια σε πολλά πολιτικά και πλουτοκρατικά καθάρματα να κατακλέψουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια (με το αζημίωτο φυσικά) σε ανομίες και σε παράνομες πράξεις που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού ο Βενιζέλος τον δημιούργησε και είναι ο αντιπρόεδρος της δικής σας κυβέρνησης.

Ο Βενιζέλος στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πολιτική σταδιοδρομία δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πρωταγωνιστούσε στο μεγαλύτερο φαγοπότι το οποίο έγινε ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού. Είναι ο συνταγματολόγος που πάνω στα   νομοπαρασκευάσματα του βασίστηκαν τα δύο κόμματα εξουσίας για να κάνουν παιχνίδι με τις αρπαχτές τις χορηγίες και τις μίζενς …

Αν θέελουμε να μιλήσουμε κυριολεκτικά, είναι από τους πρώτους που πρέπει να αποβληθεί, για να αρχίσει η πτώση του Συστήματος της Μεταπολίτευσης, της Ψευτοδημοκρατίας και της Σοσια-ληστείας των τελευταίων 38 ετών…

Κάποιοι όμως τον έκαναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Του έδωσαν την δυνατότητα να διαπραγματεύεται για σοβαρά Εθνκά θέματα.

Ας αφήσουν λοιπόν όλοι τους την υποκρισία, γιατί αν ο κ. Βενιζέλος ΔΕΝ είναι φυλακή, είναι, γιατί οι αυτουργοί των εγκλημάτων που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και στην ειλωτεία των «δόσεων» είναι αυτοί που διαχειρίζονται και τη «σωτηρία» μας από τον Βενιζέλο!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version