Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταστροφές, εμπρησμός και προσβολή συμβόλων στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας

Δύο “νεαροί” τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας. Προκάλεσαν φθορές, έβαλαν φωτιά και πέταξαν κάτω την ελληνική σημαία. Συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο “νεαροί”, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι δύο ημεδαποί, ένας 18χρονος και ένας 17χρονος, που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα κομμάτι μαύρο ύφασμα, παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του προαυλίου χώρου του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβας, στα Πατήσια, και μπήκαν στο κτίριο που στεγάζονται δύο λύκεια.

Κατευθύνθηκαν στο ισόγειο και προκάλεσαν φθορές σε έξι αίθουσες διδασκαλίας και στις πόρτες του γυμναστηρίου και της αποθήκης. Στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο, όπου έσπασαν τους υαλοπίνακες στο γραφείο των καθηγητών και σε αίθουσες διδασκαλίας, βάζοντας και φωτιά ενώ έβγαλαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία και την πέταξαν στο προαύλιο.

Λίγες ώρες αργότερα οι δύο “νεαροί” συνελήφθησαν, με τον 17χρονο να έχει πάνω του δύο συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης 6 γραμμαρίων.

ΠΗΓΗ

Αυτοί οι αριστεροί χούλιγκανς και μαστούρια ανήκουν στο λεγόμενο “συνταγματικό τόξο”, είναι δημοκρατικοί πολίτες, βλέπετε και έχουν δικαίωμα να τα σπάνε, να καίνε και να καταπατούν τα Ελληνικά σύμβολα της Πατρίδος μας…!!! Τι να λέμε τώρα, σε ποια παράταξη ανήκουν για να διωχθεί ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα. με τον τρομοκρατικό νόμο επειδή είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους τα… παιδιά; Υπερβολές!

 

Exit mobile version