Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Είμαι ένας Έλληνας που ζει στο εξωτερικό. Μακριά από την πατρίδα που γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα, υπηρέτησα. Βρέθηκα να ζω εκτός της πατρίδας μας από χρόνια τώρα. Θέλω να σου περάσω το μήνυμα αυτό με τους Θερμότερους Πατριωτικούς χαιρετισμούς μας και να μην ξεχνάς ότι είσαι πάντα στις καρδιές μας. Η ώρα της αλήθειας θα έρθει πιο γρήγορα απ’ότι νομίζουν οι προδότες της σημαίας και της πατρίδας μας.

Δημήτρης Ελβετία

Κυνική ομολογία γερμανού πρεσβευτή: «Θα επενδύσουμε στην Ελλάδα, μόλις ξεπουληθεί»

Γιατί εγώ που είμαι στο εξωτερικό μου αφαιρούν τα εκλογικά μου δικαιώματα; Δεν μπορώ να έρθω και να ψηφίσω..! Παύω να είμαι Έλληνας πολίτης; Αλλά κατά τα άλλα επειδή έχω και εγώ όπως και πολλοί ένα πατρικό σπίτι από τον πατέρα μου, είμαι Έλληνας πολίτης και πρέπει να πληρώσω τα χαράτσια τους, έτσι; Δεν λέω να μην πληρώσω, κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά γιατί να μην μπορώ να ψηφίσω εγώ ο Έλληνας, και θα μπορεί σε λίγο ο αλλοδαπός;  Που στην τελική εκτός από την ψήφο του δεν θα προσφέρει τίποτα άλλο στην Ελλάδα μας… Ξεχνάνε όμως, ότι εμείς εδώ επάνω δεν φυτρώσαμε ξαφνικά, αυτοί μας ανάγκασαν να φύγουμε, και έχουμε όλοι ακόμη οικογένειες κάτω και από δω και πέρα ξέρουμε καλά ποιος μας κοροϊδεύει και ποιος όχι.. Καλό Αγώνα Αδέρφια, δεν θα νικήσουν ΠΟΤΕ! Ο Έλληνας δεν πεθαίνει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πεθαίνει! Η Ελλάδα θα νικήσει!

Β.Φ.

Εθνικιστική δράση σε όλη την Ελλάδα ενάντια στις πολιτικές διώξεις

Συναγωνιστές, η οργή και η αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η Χ.Α. από τα ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο. Η λασπολογία, η συκοφάντηση, αλλά κυρίως η έλλειψη και η εξαφάνιση εκπροσώπων μας από τις “ενημερωτικές εκπομπές” είναι πρωτοφανής και λυσσαλέα. Οι “δημοσιογράφοι της δεκάρας” – γιατί περί αυτών πρόκειται – αποφασίζουν, δικάζουν και κατευθύνουν τον αποχαυνωμένο λαό μας. Ούτε ένας από αυτούς, δεν έχει το ηθικό ανάστημα να υψώσει τη φωνή του και να πει την αλήθεια. Αυτοί οι αμόρφωτοι, διάττοντες αστέρες των media, προσπαθούν να πείσουν με βλακώδεις ισχυρισμούς και επιχειρήματα, ότι όσοι στηρίζουμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο είμαστε “αγράμματα φασιστοειδή”. Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι ούτε αμόρφωτοι είμαστε, ούτε υπόκοσμος και ακόμη περισσότερο δεν είμαστε φασίστες (εξάλλου οι δικοί μας πρόγονοι είναι αυτοί που πολέμησαν το φασισμό), αλλά αγνοί Έλληνες πατριώτες, που τόσα χρόνια βλέπαμε τα ιδανικά και τις αξίες μας να ισοπεδώνονται από ένα πνεύμα αριστερίστικης ψευτοπροοδευτικής υποκουλτούρας. Μοναδική μας ελπίδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ούτε η πείνα μας οδηγεί να σας ψηφίσουμε, ούτε τα κόκκινα δάνεια, ούτε η ψήφος μας είναι ψήφος διαμαρτυρίας, όπως επικαλούνται. Η ψήφος μας είναι συνειδητή, γιατί πρεσβεύετε το αθάνατο ελληνικό πνεύμα. Μας δίνετε όραμα , πίστη και ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

Μετά τιμής Π.Π

Σκηνικό πρόωρων εκλογών στήνει ο Φον Αντωνάκης

Αδέρφια μην λυγίζετε με τίποτα, σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και σας διαβεβαιώνω ότι, όλοι είμαστε στο πλευρό σας. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ, Επειδή δεν μας προδώσατε.

Γιάννης από Κρήτη.

«Κόπηκε» ταινία της Μπιενάλε Θεσσαλονίκης μετά από παρέμβαση της Τουρκίας

Δυστυχώς διαβάζοντας το απάνθρωπο έγκλημα των Αλβανών που αφού αφαίρεσαν τη ζωή ενός νέου Έλληνα ανθρώπου για 400 ευρώ, πήγαν σε μπάρ να γλεντήσουν, τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα: Λύπη, Οργή, Φόβος, Αγανάκτηση για την ανικανότητα του Υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ που αφήνει να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι Αλβανοί εγκληματίες στην Ελλάδα. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με πολιτικές θέσεις και λύσεις κατά της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης. Αυτή τη λύση μόνο μια Εθνική Ηγεσία μπορεί να δώσει και ευχόμαστε σύντομα οι Έλληνες να αφυπνιστούν και να δώσουν πολιτική απάντηση στον κατήφορο που οδηγείται ραγδαία η χώρα σε όλους τους τομείς.

Α.Α.

Σαρώνει δημοσκοπικά η Χρυσή Αυγή – Διψήφιο ποσοστό και στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ»

Αν η Χρυσή Αυγή ήταν μόρφωμα, όπως είναι όλα τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, τότε μετά από τέτοια ανελέητη επίθεση του καθεστώτος θα είχε διαλυθεί στα εξ’ων συνετέθη από την πρώτη κιόλας μέρα της δίωξης. Αυτό που θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν οι διαχειριστές του Γραικυλιστάν είναι ότι οι εθνικιστές δεν ανακόπτονται ούτε με σφαίρες. Τιμή και δόξα στους διωκόμενους Έλληνες αγωνιστές! Με απερίγραπτη υπερηφάνεια που είμαι Έλλην ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ Εθνικιστής

ΑΧΠ ΚΥΘΗΡΑ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Είμαι έτοιμος να πληρώσω με τη ζωή μου την Πίστη στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό!

Όλοι εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ενωμένοι! Όμως απορίας άξιον είναι η συνεχής αναφορά στο κίνημά μας! Το καταλάβαμε ότι θέλουν να μας συντρίψουν και να νουθετήσουν τους “αποπροσανατολισμένους” ημιμαθείς και αδαείς πολίτες που ξεγελάστηκαν και ψήφισαν το κόμμα μας! Αλλά γιατί τόση εμπάθεια, τόση επίθεση; Μήπως διαπιστώνουν ότι πλέον κανείς – πλην των βολεμένων – δεν τους ακούει πια; Πονάει ο διψήφιος αριθμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Για όλους εμάς που έχουμε πάνω από όλα την ιδεολογία μας, οι αριθμοί και τα ψηφαλάκια δεν έχουν καμιά σημασία, αλλά για αυτούς φαίνεται καθαρά ότι πλέον….όσο και αν ενωθούν και αν λασπολογήσουν, ο ελληνικός λαός είναι πολύ υπερήφανος για να διαπραγματευτεί πλέον την ΤΙΜΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ!

Το φόβο μας να έχετε, γιατί να είστε σίγουροι… Είμαστε παντού….!
Ποτάμι ανθρώπινο που δεν γυρίζει πλέον πίσω…..

Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-20-oktwbriou-2013#ixzz2iDKmGtir

Exit mobile version