Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Είδος πολυτελείας η υγεία – Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την δωρεάν περίθαλψη

Εκατομμύρια συμπατριώτες είναι ανασφάλιστοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και ο Άδωνις Γεωργιάδης κομίζει γλαύκας εις Αθήνας.  Αν δεν γίνουν άμεσα ριζικές αλλαγές στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης θα οδηγηθούμε σε υγειονομική γενοκτονία. 

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου Healthworld ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός προέβει σε ανησυχητικές αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία που απεκάλυψε υπάρχουν πάνω από 3.000.000 συμπατριώτες μας χωρίς ασφάλιση και άλλοι τόσοι που εμφανίζονται να μην έχουν ασφαλιστικά δικαιώματα, αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Τις αποκαλύψεις του κυρίου Κοντού τις επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του ΟΕΝΓΕ (νοσοκομειακοί γιατροί), Δημήτρης Βαρνάβας,  ο οποίος μάλιστα προτείνει να αποκτήσουν υγειονομική κάλυψη όλοι οι πολίτες, ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κληθείς να σχολιάσει τις τρομακτικές αποκαλύψεις το ΕΟΠΥΥ μας «καθησύχασε» δηλώνοντας πως δεν ξέρει πόσοι είναι οι ανασφάλιστοι αλλά πως σίγουρα είναι πάρα πολλοί. Φυσικά και όπως περιμέναμε από έναν άντρα του βεληνεκούς του, βρήκε την λύση άμεσα. Τα επείγοντα!  Εννοείται πως δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά τον κύριο Γεωργιάδη, πόσο μάλλον τις «λύσεις» του. Έτσι για να μην σπαταλούμε τον χρόνο μας και τον δικό σας θα το αφήσουμε ασχολίαστο.

Η υγεία είναι δημόσιο και ΔΩΡΕΑΝ αγαθό. Η υγεία δεν είναι εμπόρευμα και πόσο μάλλον μέσο εκβιασμού για να προωθείται η ασφαλιστική ενημερότητα.  Ο κύριος Γεωργιάδης και το σινάφι του αδιαφορούν για την δημόσια υγεία γιατί έχουν τα χρήματα να επισκεφτούν κλινικές της Ελλάδας και του Εξωτερικού, όμως ο απλός ο λαός, που μαστίζεται από την ανεργία, που πληρώνει χαράτσι και οποιοδήποτε άλλο φόρο του επιβληθεί, φοβάται να αρρωστήσει γιατί δεν έχει να πληρώσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-eidos-poluteleias-h-ugeia-h-kubernhsh-poinikopoiei-thn-dwre#ixzz2iFC2Souc

Exit mobile version