Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η έξαρση κλοπής παιδιών που πανθομολογείται από όλα τα καθεστωτικά κανάλια αυτές τις ημέρες, με αφορμή την ξανθιά Μαρία από την Θεσσαλία, φέρνει στο προσκήνιο το φαινόμενο της εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων. O νόμος 3984/2011 ΦΕΚ 150 Α΄ αποτελεί την πηγή του κακού. Το καθεστώς φτιάχνει πυραμίδες για την βιολογική φθίση του γένους των Ελλήνων και διευκολύνει συνειδητά και μεθοδευμένα την τελική εξαφάνιση των Ελλήνων, αφού και όσοι υγιείς απομείνουν θα τεμαχίζονται από συνεργεία καθεστωτικών κλινικών και θα μετατρέπουν τους Έλληνες σε ανταλλακτικά.

Γ. Χ. Καρδιολόγος MD, PhD.

Αττίλας 3 και νέα προδοσία: πάτησαν και πάλι τα κατεχόμενα οι τούρκοι

Αγαπητοί συναγωνιστές. Είμαι ένας από τους πολλούς χαμηλού επιπέδου, αμόρφωτους, άξεστους και ανεγκέφαλους κατά τα πορνοκάναλα ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Και ως όλα τα παραπάνω με το ανύπαρκτο μυαλό μου σκέφτομαι … Μήπως τελικά και η δολοφονία του Φύσσα ήταν προμελετημένη; Μήπως λέω εγώ με το φτωχό μυαλό μου, κάποιοι από την συγκυβέρνηση έδωσαν εντολή εκτέλεσης και υποσχέθηκαν στον δολοφόνο ότι θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση ώστε να δημιουργηθεί η ευκαιρία κατηγορίας της Χ.Α; Εδώ σκότωσαν και σκοτώνουν έμμεσα πέντε και πάνω χιλιάδες συμπατριώτες μας μέσω των αυτοκτονιών, θα κολλήσουν να οπλίσουν το χέρι ενός δολοφόνου; Πως άραγε ήξεραν για τις προφυλακίσεις, διώξεις κ.λ.π πριν καλά καλά διενεργηθούν; Το πολιτικό σύστημα και όχι μόνο της χώρας μας είναι τόσο σάπιο που όλα είναι πιθανά… Ελπίζω να ελευθερωθούν σύντομα οι ΗΡΩΕΣ παράνομα προφυλακισμένοι αγωνιστές μας. Ζήτω οι Ήρωες ζήτω η ΕΛΛΑΣ, ζήτω τα παλικάρια, ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Με εκτίμηση, Π.Π. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Εθν. Μετσοβιου Πολυτεχνίου

Οι «προκλήσεις» της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια της δυστυχίας μας

Είναι ανοιχτή πρόκληση μπροστά στα μάτια των Ελλήνων αυτοί που τόσα χρόνια έκλεβαν και ακόμα κλέβουν τα λεφτά του ελληνικού λαού να διώκουν και να βάζουν φυλακή τους μοναδικούς που έχουν καθαρά χέρια. Αυτοί που έχτιζαν βίλες με τα κλεμμένα λεφτά να στερούν την αποζημίωση και την κρατική χρηματοδότηση από την Χρυσή Αυγή για να μην μπορεί να κάνει συσσίτια σε συμπατριώτες μας και να μένουν αβοήθητοι. Οι φυλακισμένοι εθνικιστές το μόνο έγκλημα που έκαναν ήταν πως ήθελαν μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη , μια κοινωνία δίκαιη για όλους τους εργαζόμενους, το δικαίωμα στο ελληνικό έθνος να μην εξαφανιστεί από την επέλαση των λαθρομεταναστών και ένα κράτος δίκαιο δίχως τους φαυλοκράτες να ληστεύουν τους Έλληνες. Το καθεστώς των ξενόδουλων φαύλων φυλάκισε τους Έλληνες πατριώτες και αγωνιστές όπως φυλάκισε κάποιους εκ των ηρώων του 21. Κύριοι τα γεγονότα απέδειξαν πως εσείς οι απλοί άνθρωποι του λαού που τολμήσατε και δεν σκύψατε το κεφάλι απέναντι στις εγκληματικές συμμορίες των λωποδυτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , των ληστών τραπεζών του ΣΥΡΙΖΑ και των απόγονων των δολοφόνων βρεφών και αμάχων του ΚΚΕ, πως είστε άξιοι διάδοχοι τους. Μακάρι και άλλοι Έλληνες να ξυπνήσουν και να αποκατασταθεί η αληθινή δικαιοσύνη. Οι Έλληνες πατριώτες να είναι κυβέρνηση και οι εγκληματικές συμμορίες λαθρομεταναστών, πολιτικών, τοκογλύφων και κάθε είδους λωποδυτών να είναι στην φυλακή. Αυτό είναι το όνειρό μου.

B.Φ.

Οι «μπίζνες» του καθεστώτος – Η συκοφαντία και ο κατάλληλος «μισθός»

Καλημερίζω τους συναγωνιστές του Εθνικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, και όσους ήρωες, με προεξάρχοντα τον Αρχηγό και άλλους αγωνιστές βρίσκονται στη φυλακή για τις ιδέες τους. Το καθεστώς του μνημονίου με τους ψευτοδημοκράτες προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας ποδήλατο. Θα τα κατάφερναν εάν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή για να μας εμψυχώνει. Πιστεύω ότι η καλύτερη προπαγάνδα δεν αρκεί για να ρίξει τα εκλογικά σας ποσοστά. Εκτιμώ ότι έρχονται χειρότερες για τον ελληνικό λαό μέρες και πολλοί θα καταλάβουν ότι είστε το μοναδικό ελληνικό- πατριωτικό κόμμα που νοιάζεται για τον κοσμάκη. Κουράγιο και θα ‘ ρθει για εσάς η δικαίωση.

Κώστας-Θεσσαλονίκη

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Διώκομαι για τις Ιδέες μου από ένα ανθελληνικό καθεστώς”

Από την αρχή της παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη βουλή, είχαν καταγγελθεί από τους βουλευτές μας προς γνώσιν του ελληνικού λαού, όσα απέκρυπταν οι συγκυβερνώντες και είχαν υποσχεθεί με δέσμευση στους διεθνείς τοκογλύφους. Δηλαδή: Το ξεπούλημα της πατρίδος, μέσω αποκρατικοποιήσεων, ακόμη και των εθνικών υποδομών και την μείωση μισθών-συντάξεων και συρρίκνωση των εισοδημάτων. Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα αποδεικνύεται πιο εφιαλτική! Οι γερμανοί θέλουν τα πάντα , με εξευτελιστικές όμως τιμές. Οι εγχώριοι Εφιάλτες τους βοηθούν, αυξάνοντας φορολογίες και κάνοντας το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ για ανεργία και επενδύσεις. Η συγκυβέρνηση δεν εφαρμόζει καμία απολύτως πολιτική, πέραν της απόλυτης ισοπέδωσης και εξαθλίωσης των Ελλήνων, με σκοπό να γίνουμε δούλοι των μεγάλων γερμανικών εταιρειών που εξαγοράζοντας τα πάντα για ψίχουλα, θα μας δίνουν ως μισθό ψίχουλα, δηλαδή η απόλυτη καταδίκη στην υποτέλεια και στον αφανισμό του Εθνους μας! Αν οι συμπολίτες μας δεν αποφασίσουν, μέσω άμεσων εκλογών, την αλλαγή των πολιτικών και δεν καταψηφίσουν τις πολιτικές όλων των κομμάτων που δεν έχουν ξεκάθαρες θέσεις για την απεμπλοκή μας από τους τοκογλύφους, πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η Ελλάδα θα περάσουν πολλά χρόνια για να γίνει ξανά ανεξάρτητη. Δυστυχώς, πλέον ούτε μετανάστες δεν μπορούμε να πάμε όπως το 1950…..

A.Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-21-oktwbriou-2013#ixzz2iM7pI623

Exit mobile version