Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή:Κατάμεστα γραφεία και δράσεις σε όλη την Ελλάδα-Πειραιάς,Κατερίνη,Καβάλα,Ξάνθη

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον βουλευτή Αχαΐας -μα πάνω απ’ όλα Συναγωνιστή- κ.Μιχαήλ Αρβανίτη.

Η ομιλία ξεκίνησε, απευθυνόμενη σε ένα ευρύ κοινό αφού τα γραφεία μας ήταν ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε σε αυτά, με την αναγγελία της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον του Κινήματός μας και θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 στον σταθμό Λαρίσης.

Δόθηκε ένα σαφέστατο μήνυμα από τον Συναγωνιστή προς πάσα κατεύθυνση πως αν οι αντίπαλοί μας και κατ’ επέκταση αντίπαλοι του Έθνους, πιστεύουν πως θα αναστείλουμε την δράση μας, τότε είναι πασιφανέστατο, πως απατούνται.

Όπως είναι φυσικό, η ομιλία αφιερώθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος της στην πρωτοφανή καταπάτηση του Συντάγματος των Ελλήνων από το κλεπτοκρατικό σύστημα εξουσίας με τις παράνομες μεθοδεύσεις του που επιβάλουν οι ξένοι τοποτηρητές στους εγχώριους υποτακτικούς τους, εναντίον ενός ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΥ πολιτικού κόμματος.

Το Σύνταγμα της Ελλάδας αναφέρει συγκεκριμένα πως όλοι οι Έλληνες έχουν τα ίδια δικαιώματα έναντι του Νόμου, αλλά, με την αυθαίρετη δράση του ανεκδιήγητου Δένδια και με την ανοχή της κυβέρνησης και όλου του αντισυνταγματικού τόξου, αυτό ισχύει για όλους εκτός από τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε φυσικά και στον Αντώνη Σαμαρά και τις κατάπτυστες δηλώσεις του εναντίον του Κινήματός  μας, όπως και στο γεγονός των ταξιδιών του στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ κατά των οποίων επισκέψεών του δεν μπορούσε να πάει με άδεια χέρια, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον ομιλητή.

Από νομικής πλευράς καταρρίφθηκε πλήρως το αβάσιμο και άνευ άλλου σχολιασμού, πόρισμα Βουρλιώτη, το οποίο βασίστηκε στα συκοφαντικά και γεμάτα τερατολογίες ρεπορτάζ των πλήρως εναρμονισμένων με το καθεστώς, εφημερίδων και καναλιών και δίχως το παραμικρό στοιχείο, αυτή την στιγμή βρίσκονται στην φυλακή εντελώς παράνομα, ο Αρχηγός μας και τα στελέχη μας.

Ο πύρινος λόγος του Συναγωνιστή κάλυψε πολλά επί μέρους θέματα που απασχολούν το Έθνος μας όπως η Θρησκεία, η Παιδεία, η Οικονομία, η Κοινωνία και πολλά άλλα.

Το μήνυμα είναι σαφές: Αυτοί που εγκληματούν χρόνια τώρα εις βάρος της Πατρίδας και του Έθνους μας, είναι αδιανόητο να συκοφαντούν και να καταδικάζουν την μοναδική ελπίδα αποτελμάτωσης του Ελληνισμού. Τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.

Μετά το πέρας της ομιλίας, απαντήθηκαν ερωτήσεις που διατυπώθηκαν από τους παρευρισκομένους και ως είθισται η βραδιά έκλεισε με όλους μας σε στάση προσοχής να απαγγέλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Μεγάλη ενημερωτική δράση στον Πειραιά

Το Σάββατο 19/10 η Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία πολιτική και ενημερωτική δράση στην πόλη μας με επικεφαλή τον βουλευτή Α’ Πειραιώς Κούζηλο Νικόλαο.

Οι συναγωνιστές ξεκίνησαν από τα γραφεία της τοπικής μας, διέσχισαν το κέντρο του Πειραιά και όλες τις παρακείμενες οδούς, συνέχισαν έως το λιμάνι, τον ηλεκτρικό σταθμό και επέστρεψαν πάλι στο σημείο εκκίνησης.

Μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες, ενημερωτικά έντυπα με τις πολιτικές θέσεις του κινήματος και φέιγ βολάν με υποδειγματική τάξη και πειθαρχία.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν κυριολεκτικά μεγαλειώδης αν και πολλές φορές γίναμε δέκτες ενός παραπόνου: Θέλουν να μας βλέπουν ακόμη πιο συχνά στο δρόμο γιατί οι δύο φορές την εβδομάδα που κατακλύζουν το γραφείο είναι λίγο…

Αυτό αποτελεί την πλέον τρανή απόδειξη ότι ο λαός μας στηρίζει στον έντιμο πολιτικό αγώνα μας και δεν πιστεύει λέξη από όσες ύβρεις και λασπολογίες του σερβίρουν νυχθημερόν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης συκοφαντώντας την Χρυσή Αυγή, την ηγεσία και τα στελέχη της.

Ενδεικτικό επίσης της απήχησης που είχε η εμφάνιση μας είναι το γεγονός ότι αυτή η δραστηριότητα μας κράτησε σχεδόν τρεις ώρες αφού οι συμπατριώτες μας διψούσαν κυριολεκτικά να παραλάβουν έντυπο υλικό του κινήματος και να έρθουν σε επαφή με τους αγωνιστές του κινήματος.

Η Τοπική μας θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τις πολιτικές ενημερωτικές δράσεις της και τις δραστηριότητες κοινωφελούς χαρακτήρα έως ότου ευοδωθεί ο δίκαιος αγώνας μας για εθνική ανεξαρτησία, δικαιοσύνη και ευημερία της  πατρίδος μας.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Τ.Ο. Κατερίνης: Ομιλία για τον Εθνικό Ήρωα Παύλο Μελά και τον Μακεδονικό αγώνα

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης αφιέρωμα στον Εθνικό Ήρωα Παύλο Μελά, καθώς και σε άγνωστες για το ευρύ κοινό πτυχές του Μακεδονικού αγώνα, ενώ προβλήθηκε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. Η παρουσία των Συναγωνιστών ήταν πολυπληθέστατη. Ακολούθησε ομιλία από τον γραμματέα της Ν.Ε. Πιερίας, Συναγωνιστή Παπαδημητρίου Γεώργιο, ο οποίος αναφέρθηκε στην λάσπη και όλο αυτό το θέατρο των καθεστωτικών ΜΜΕ εις βάρος του Αρχηγού και του Κινήματός μας!

Με το πέρας της εκδήλωσης, το κτήριο της Τ.Ο. πραγματικά τραντάχτηκε από τον Εθνικό Ύμνο και τα συνθήματα συμπαράστασης στους άδικα και αντισυνταγματικά προφυλακισθέντες Συναγωνιστές μας.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Ν.Ε. Καβάλας: Ενημέρωση-ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Χρυσούπολη

Στο πλαίσιο των τακτικών ενημερωτικών δράσεων στις απομακρυσμένες από τα γραφεία μας περιοχές του νομού, η Ν.Ε. Καβάλας του Λαϊκού Συνδέσμου, πραγματοποίησε επιτυχώς άλλη μία μικρής κλίμακας συνάντηση-ομιλία σε καφετέρια της Χρυσούπολης, με φίλους και υποστηρικτές από την αγροτική περιοχή του Δήμου Νέστου, με κύριο ομιλητή τον Γραμματέα της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Με τον ανελέητο πόλεμο λάσπης που δέχεται το Κίνημά μας από τα ΜΜ«Ε» της διαπλοκής ξεκίνησε την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής, καθώς και στην προσπάθεια εκφοβισμού του λαού από την συγκυβέρνηση του μνημονίου, η οποία προσπάθεια όπως ανέφερε θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και θα βαλτώσει εκλογικά όλες τις κομματικές συμμορίες, που με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις θέλουν να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον άθλιο πόλεμο της συγκυβέρνησης κι ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές μας για τα πραγματικά γεγονότα και την αλήθεια, την οποία τα ΜΜ«Ε» αποκρύβουν παρανόμως. Αναφέρθηκε στο πόρισμα Βουρλιώτη, στην κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης της Χρυσής Αυγής, καθώς και στην άρνηση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ να απαντήσει στις ερωτήσεις των προφυλακισμένων βουλευτών του Κινήματός μας. Μπορεί ο στόχος των κυβερνώντων να είναι διαλύσουν την Χρυσή Αυγή, αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συναγωνιστής Βογιατζής, η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν θα διαλυθεί, αλλά θα βγει νικήτρια κι ενισχυμένη. Στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει και η Νίκη θα είναι δική μας.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη και Σάββατο: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ. Ο. Ξάνθης: ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ. Ο. Ξάνθης, η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και Γραμματέως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συναγωνιστή Νικόλαου Χρυσομάλλη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης ξεκίνησε αναφερόμενος στο σθένος που επέδειξαν όλοι οι φίλοι, υποστηρικτές και συναγωνιστές, παρά τον ανελέητο πόλεμο, την συκοφαντία και την κυριολεκτικά ατελείωτη λάσπη που δέχτηκε το Κίνημά μας απ’ όλα τα καθεστωτικά ΜΜ«Ε» τον τελευταίο μήνα. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «κρατάμε τα κάστρα μας και συνεχίζουμε τον Αγώνα μας, έτοιμοι για νέες προκλήσεις μέχρι την ημέρα που θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Έθνους μας». Σε αυτό το σημείο, ο συναγωνιστής μετέφερε επακριβώς τα λόγια του αδίκως φυλακισμένου Αρχηγού μας, ο οποίος δήλωσε πως «Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και στον Εθνικισμό»!

Στη συνέχεια προέβη σε μια εκτεταμένη αναφορά στα δήθεν στοιχεία, με τα οποία προσπάθησαν να «δέσουν» την υπόθεση και το κατηγορητήριο εναντίον του Κινήματός μας, τα οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ψεύδη και χαζομάρες, για δήθεν χιλιάδες όπλα και τανκς που μαρσάρουν έξω από την Βουλή.

Μας κατηγορούν ως αντισυνταγματικούς αυτοί, οι οποίοι εδώ και 40 χρόνια έχουν κάνει ένα κουρελόχαρτο τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας. Προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, δεν θα διστάσουν να το ξανακάνουν, τόνισε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης. Βέβαια, ο ελληνικός λαός τους έχει αντιληφθεί, όπως επίσης έχει αντιληφθεί ότι η δίωξη του Κινήματός μας είναι πολιτική και ιδεολογική. Πονάει πολύ στο σύστημα και το δηλώνουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του συστήματος, ότι μετά την δολοφονία Φύσσα και παρά τον οχετό λάσπης, η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά συσπειρώθηκε. Τα ποσοστά μας, όχι μόνον δεν έπεσαν, αλλά ίσα-ίσα που ανεβαίνουν διαρκώς.

Ο κόσμος έχει πια ξυπνήσει και κανείς δεν πιστεύει πια τα ψέματά τους για τα πρωτογεννή πλεονάσματα και το success story, ανέφερε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης και συνέχισε λέγοντας πως πέρσι ήμασταν τυχεροί, μιας και είχαμε πολύ μαλακό χειμώνα. Τουναντίον, φέτος ο χειμώνας φαίνεται ότι θα είναι βαρύς και θα θρηνήσουμε νεκρούς από το κρύο στην Ελλάδα εν έτει 2013.

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο δεν πρόκειται να σταματήσει η πολεμική τους ενάντια στην Χρυσή Αυγή, μιας και γνωρίζουν ότι με τα νέα μέτρα που έχουν ήδη υπογράψει και πρόκειται να εφαρμόσουν, το Κίνημά μας θα γιγαντωθεί! Αλλά κι εμείς από την πλευρά μας, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε – με το μοναδικό όπλο που πραγματικά διαθέτουμε, το οποίο δεν είναι άλλο από την Αλήθεια, μέχρι την τελική Νίκη!

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraia-kabala-katerinh-janthh#ixzz2iN39DtdQ

Exit mobile version