Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ρόδα είναι και γυρίζει… Όλοι αυτοί που τώρα βρήκαν ευκαιρία να κατασυκοφαντήσουν και να λασπολογήσουν την Χρυσή Αυγή με ανυπόστατες κατηγορίες, θα είναι οι ίδιοι που θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν, όταν η Αλήθεια θα λάμψει. Η ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί στην παρούσα φάση να δέχεται έξωθεν κι άνωθεν πολιτικές πιέσεις με αποτέλεσμα να βρίσκονται αδίκως στην φυλακή ο Αρχηγός μας και οι Συναγωνιστές Παππάς και Λαγός, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Πού θα πάει; Αργά η γρήγορα όλοι (κι όταν λέω όλοι εννοώ ψευδομάρτυρες και πληρωμένοι δημοσιογράφοι) θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και τότε θα κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Λίγο υπομονή αδέρφια! Το Σάββατο θα δώσουμε το πρώτο μήνυμα στους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει. Συναγωνιστές, είμαστε μαζί σας στον δίκαιο αγώνα σας μέχρι την Νίκη!

Ζ. Μ.

Φανατικός Συριζαίος δηλώνει ο κατηγορούμενος για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα

Είμαι συνταξιούχος, κάτοικος επαρχίας και έχω αγανακτήσει από τις συνεχείς μειώσεις στη σύνταξή μου. Κάθε χρόνο, το ταμείο μου δίνει ακόμα και λιγότερα, ενώ οι κρατήσεις έχουν εκτιναχτεί στα ύψη. Είναι χρήματα που έχω δουλέψει και κρατήσεις που έχουν γίνει στο μισθό μου χρόνια τώρα. Τώρα, μαθαίνω για επιπλέον μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις. Με λίγα λόγια, η αφαίμαξη του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ, ενώ οι υποτακτικοί των δανειστών μας δεν θα σταματήσουν να φέρνουν νέα επαχθή μέτρα. Πως περιμένουν ο Έλληνας να μπορέσει να επιζήσει; Αν μας κόψουν και άλλο τις συντάξεις, το πιο πιθανό είναι να καταλήξουμε να ζητιανεύουμε στους δρόμους. Μόνη λύση για να σωθεί η Ελλάδα είναι να διώξουμε τους τοκογλύφους από την χώρα μας!

Κ. Π.

Χρήστος Παππάς: Είμαστε η φωνή του ελληνικού λαού!

Ο Σύριζα δεν είναι εγκληματική ομάδα; Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η είδηση ότι ο φερόμενος ως δράστης του 5απλού φονικού στην Κύπρο δήλωσε φανατικός οπαδός του Σύριζα! Πριν έναν χρόνο ακόμα ένας οπαδός του Σύριζα δολοφόνησε έναν Έλληνα βιοπαλαιστή στην Πάρο. Μάλιστα ο ίδιος δήλωνε στο διαδίκτυο ότι ψηφίζει και στηρίζει αυτό το κόμμα. Λίγα χρόνια νωρίτερα το ημερολόγιο της Αυγής εάν δεν κάνω λάθος ή κάποιο άλλο έντυπο του Σύριζα είχε την Αθήνα σε φωτογραφίες καμένη. Από ποιους όμως; Από τους οπαδούς του Σύριζα φυσικά. Σημειώνουμε ότι στελέχη του Σύριζα ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στην δίκη της 17Νοέμβρη όπως και άλλων τρομοκρατών και δολοφόνων. Μετά από όλα αυτά το σύστημα προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Σύριζα είναι ένα νόμιμο συνταγματικό κόμμα και ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Παίζουν με την νοημοσύνη μας δυστυχώς για αυτούς ο κόσμος καταλαβαίνει τι συμβαίνει και σύντομα θα τους τιμωρήσει. Είμαστε μαζί σας γιατί είστε η μοναδική φωνή αντίστασης και αλήθειας.

Με τιμή

Θ.Π.

Μετά τις τηλεδίκες η Βουλή – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πώς έλεγαν την έγκυο εργαζόμενη που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη MARFIN;

Πώς έλεγαν τον νεαρό που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι;

Το ότι την απάντηση στο 1ο ερώτημα, δεν την ξέρει κανείς, ενώ στο 2ο την ξέρουν όλοι, δείχνει το γιατί και το πως κυριάρχησε, ΠΑΝΤΑ με τη βοήθεια των τσοντοκάναλων των μεγαλοεργολάβων, η ακροαριστερή προπαγάνδα και ο φασισμός των ακραίων αριστεροαντεξουσιαστών, που επιβάλλουν την ατζέντα αλλά και την μνήμη των νεκρών!

Το όνομα του δολοφονημένου Δημήτρη Μίχα, του 53χρονου ταξιτζή στην Πάρο, που σκότωσε εν ψυχρώ ο ακροαριστερός Τάσος Θεοφίλου, δεν το θυμάται πλέον κανείς, παρά το γεγονός ότι πέρασε μόνο ένας χρόνος από τότε! Θυμίζουμε πως η δολοφονία έγινε όταν ο Μίχας προσπάθησε  να αποτρέψει ληστεία εν εξελίξει από εγκληματία που με τα χρήματα αυτά θα χρηματοδοτούσε το ταμείο ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Κανένας δεν τον χαρακτήρισε “μάρτυρα” και “αγωνιστή” και κανένα κανάλι δεν αφιέρωσε όλο το πρόγραμμά του. Ούτε καν είδαμε τη φωτογραφία του δράστη, απλά και μόνο γιατί ο φονιάς ήταν “αριστερός”. Για να μην αναφέρουμε τα σχόλια διαφόρων «μπουμπουκιών» στο διαδίκτυο, όπου έγραφαν «το μόνο ευχάριστο γεγονός του καλοκαιριού ήταν η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο”.

Αυτός ο διαχωρισμός της ζωής των πολιτών, σε “μάρτυρες αγωνιστές” και  “σκουπίδια” πρέπει επιτέλους να τελειώσει.

Η Αριστερά έχοντας το “πέρασμα” στα κανάλια μπορεί να επιβάλλει απόψεις πως τα αυτονόητα μέτρα για την πάταξη της εγκληματικότητας “είναι «καταστολή» που περιορίζουν τις δημοκρατικές και λαϊκές ελευθερίες”, μπορεί να υποστηρίζει τους απαράδεκτους αποκλεισμούς οδικών κόμβων, στο θέμα της μετανάστευσης μπορεί να υπεραμύνεται και να ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση με την θέση ότι “όλοι οι λαθρομετανάστες πρέπει να νομιμοποιηθούν και να γίνουν “Έλληνες”, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που έχουν ήδη προκληθεί για την χώρα μας, με την αύξηση της εγκληματικότητας, της ανεργίας, της αλλοίωσης της εθνικής ομοιογενείας και του κοινωνικού ιστού, γεγονότα που θα λάβουν διαστάσεις εάν στο άμεσο μέλλον δεν ληφθούν μέτρα.

Η Αριστερά μπορεί άνετα να υποστηρίζει ότι στο «όνομα» του πανεπιστημιακού άσυλου όλα επιτρέπονται: καταλήψεις, τραμπουκισμοί, κτίσιμο γραφείων καθηγητών και άλλες έκνομες πράξεις, και ότι η κάθε επέμβαση της Αστυνομίας ή ακόμα και θέσπιση ειδικού σώματος Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, να λέει πως αποτελεί παραβίαση του ασύλου, άποψη παρόμοια την οποία εκφράζει και για τις απαράδεκτες καταλήψεις στα σχολεία.

Άλλωστε η Αριστερά στο παρελθόν αποτέλεσε πολιτικό «εκτροφείο» τρομοκρατικών εγκληματικών οργανώσεων, όπως η ΟΠΛΑ, κατά τον συμμοριτοπόλεμο 1946-49. Στην μεταπολίτευση η 17Ν, που μετά την σύλληψη μελών της το 2002 αποκαλύφθηκε ότι ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, ο Επαναστατικός Αγώνας που συνεχίζει και σήμερα την δράση του, και φυσικά τα γνωστά εγκληματικά στοιχειά, οι αποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές ή αλλιώς αναρχικοί που είναι γνωστό ότι υποστηρίζονται από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά τα δήθεν ευαισθητοποιημένα – δημ(ι)οκρατικά άτομα έχουν το θράσος να μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας!

Μετά τα τραγικά γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008,  όλοι γνωρίζουν το όνομα “Γρηγορόπουλος”, αφού το θύμα έτυχε της ανάλογης πολιτικής εκμετάλλευσης από κανάλια και  “αριστερά”. Αντίθετα, κανείς δεν γνωρίζει ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα ονόματα των νεκρών από τρομοκρατικές ενέργειες αριστερών, όπως της 17Ν, Πυρήνων της Φωτιάς και λοιπών, με αποκορύφωμα τα ονόματα των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στην MARFIN.

Και μπορεί η συγκυβέρνηση να εξαπολύει κούφιες απειλές ότι θα συλλάβει και θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους εμπρηστές-φονιάδες της Μarfin, αλλά οι αριστεριστές εγκληματίες ξέρουν ότι αυτά που λέει δεν τα εννοεί (σιγά που θα τολμήσει να αγγίξει την ιερή αγελάδα της μεταπολίτευσης, την άκρα αριστερά!) και της βγάζουν προκλητικά τη γλώσσα.

Αρκετά με την αριστερή αντίληψη για την αξία της ζωής.

Η επιλογή στην Ελλάδα είναι πάντα η συσκότιση και το μίσος της αριστεράς προς ότι έχει ιδέες και προτάσεις και ο νέος της “εχθρός” είναι εδώ! Γι αυτό και τον χτυπάει, όπως , όπου και με όποιον τρόπο μπορεί! Ακόμη και αν χρειάζεται να στήσει μια προβοκάτσια με έναν νεκρό για να την εκμεταλλευτεί!

Προκειμένου να διασωθεί ένα σύστημα που έφερε την Ελλάδα στην πολιτική και οικονομική της χρεοκοπία σήμερα συντάσσεται με την αριστερά εναντίον “του κοινού εχθρού”. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

Όμως το ψεύδος και η υποκρισία δεν είναι άμυνα ούτε πολιτική θέση!

Η άρνηση κατανόησης της δύναμης που της έδωσε ο ελληνικός λαός στη συγκυρία αυτή, για να προασπίσει τα συμφέροντα των αδυνάτων δεν φαίνεται να είναι αντιληπτή από μια Αριστερά που αρνείται το Σύνταγμα της πατρίδας αλλά δεν διώκεται! Γιατί ποτέ δεν ήταν αυτό που η ίδια φαντασιωνόταν. Δηλαδή, απλώς έπαιζε (με την έννοια του «ρολίστα») τον ρόλο του «επαναστάτη» και του «προστάτη των αδυνάτων», ως μέρος αναπόσπαστο της υποκριτικής παράστασης της μεταπολίτευσης με τίτλο «Η καλή Αριστερά», του «σοσιαλιστικού» καθεστώτος, με ανθρώπινο πρόσωπο. Δυστυχώς όμως, όταν κλήθηκε να τον παίξει πραγματικά αποκαλύφθηκε και η δική της βαθιά συντηρητική και συστημική φύση.

Γι αυτό αρκετά με την υποκρισία της Αριστεράς!!!

Κ.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-22-oktwbriou-2013#ixzz2iRhqn0mk

Exit mobile version