Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σέρρες, Χανιά, Ηράκλειο, Τρίκαλα, Κέρκυρα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την προβολή βίντεο με την ομιλία στην Βουλή του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη για την Α.Ο.Ζ. αλλά και για τον αντισυνταγματικό νόμο περί μη καταβολής της κομματικής χρηματοδότησης μόνο για την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Ο συναγωνιστής  Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα που υποστήριξε την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα, και ότι η διακοπή της χρηματοδότησης μόνο προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο δεν θα κάμψει τον αγώνα και την πολιτικής δράση του κινήματος. Στην συνέχεια προβλήθηκαν οι ομιλίες των βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας στων οποίων  η βουλή προχώρησε σε άρση της ασυλίας τους. Με γενναιότητα και σθένος οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απάντησαν στις λασπολογίες και τα ψέμματα που έχουν εξαπολύσει οι εχθροί  του κινήματος.

Με το πέρας της προβολής τον λόγο  πήρε  ο Βουλευτής Β Αθηνών και συναγωνιστής  Ηλίας Παναγιώταρος, όπου αναφέρθηκε στα γεγονότα που έζησαν αυτός και οι συλληφθέντες στην ΓΑΔΑ και στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος ξεσήκωσε με τον λόγο του τους παρευρισκόμενους και τους υποσχέθηκε ότι ο αγώνας συνεχίζεται και ότι επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις προς τους συκοφάντες και πολιτικούς διώκτες του κινήματος.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία του Γιώργου Μισιάκα στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων για τις τελευταίες εξελίξεις

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Τρικάλων, ομιλία του Υπεύθυνου Περιφέρειας Θεσσαλίας και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Γιώργου Μισιάκα.

Η ομιλία αφορούσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τις παράνομες διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, του Αρχηγού της και βουλευτών της. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι, οι διώξεις και οι φυλακίσεις δεν μπορούν να λυγίσουν τους Εθνικιστές και το μόνο που έχει καταφέρει το καθεστώς του μνημονίου είναι η αυτογελοιοποίησή του μπροστά στην κοινή γνώμη.

Επεσήμανε επίσης ότι, όλα τα κόμματα, τα ΜΜΕ της διαπλοκής και όλοι οι μεγαλοπαράγοντες που σιτίζονταν για δεκαετίες από το καθεστώς της μεταπολίτευσης, επιδόθηκαν σ’ έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο εναντίον μας με ύβρεις, ασύστολα ψεύδη και τόνους λάσπης, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ, με πάνω από ένα εκατομμύριο υποστηρικτές διατηρώντας ακέραια τη δύναμή της συνεχίζοντας να παλεύει για την Πατρίδα και το Λαό.
Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, η καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία του Αγωνιστικού Πυρήνα μας.

Παρά την συνεχιζόμενη προσπάθεια του καθεστώτος και των υπαλλήλων του (δημοσιογράφων και “αντιφασιστών”) να τρομοκρατήσει και να λυγίσει τους υποστηρικτές μας ανά την Ελλάδα αλλά και στην Κέρκυρα, αυτοί με την παρουσία τους στα γραφεία μας έδωσαν μια ηχηρή απάντηση – χαστούκι στις όποιες τραγελαφικές επιδιώξεις τους.

Στην εβδομαδιαία αυτή ομιλία μας έγινε εκτενής αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αναφερθήκαμε λεπτομερώς στην πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος μας. Μεταφέραμε στους Κερκυραίους υποστηρικτές μας το μήνυμα δύναμης και πίστης που, τόσο ο Αρχηγός οσο και οι Συναγωνιστές μας, μεταδίδουν ακόμα και μέσα απο τα κελιά της ψευτο-δημοκρατίας.

Όλοι μας εδώ στο νησί της Κέρκυρας, ατσαλωμένοι και υπερήφανοι, θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά τον δίκαιο αγώνα μας δίχως να κάνουμε μισό βήμα πίσω.

Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει – Η Ελλάδα θα νικήσει

Πυρήνας Κέρκυρας

Ομιλίες στην Τ.Ο Ηρακλείου

H αθρόα προσέλευση φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, χθες το απόγευμα, ήταν η απάντηση των Ηρακλειωτών στην πολιτική δίωξη ενάντια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Διαβάστηκε μήνυμα του φυλακισμένου Αρχηγού του Κινήματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, το οποίο οι συγκεντρωμένοι, υποδέχθηκαν με επευφημίες και παρατεταμένο χειροκρότημα, ενώ ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, αναφέρθηκε στις αιτίες και τα χαρακτηριστικά αυτού του πρωτοφανούς πογκρόμ εις βάρος των αγωνιστών του Κοινωνικού Εθνικισμού που στοχεύει στην κάμψη του ηθικού, το οποίο όμως, όπως χαρακτηριστικά είπε, εις πείσμα των διωκτών μας, παραμένει ακμαιότατον.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Ομιλίες στην Τ.Ο Χανίων

Γεμάτο φίλους και υποστηριχτές ήταν για μια ακόμη Κυριακή το γραφείο της Τ.Ο Χανίων κατά τις καθιερωμένες εβδομαδιαίες ομιλίες των συναγωνιστών, σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα. Αναγνώστηκαν επίσης οι επιστολές των συναγωνιστών πολιτικών κρατουμένων Παππά και Λαγού μέσα από την φυλακή, καθώς και η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στο Κουβούκλιο Σερρών και ενημερωτική δράση του Μετώπου Νεολαίας στις Σέρρες

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο Κουβούκλιο Σερρών προγραμματισμένη συγκέντρωση και ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Παρά το κλίμα τρομοκρατίας του καθεστώτος και την ακατάπαυστη λασπολογία των δημοσιογράφων, πλήθος κόσμου προσήλθε ζητώντας να μάθει αλήθειες και όχι τα παραμύθια της χούντας του μνημονίου.

Τον λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών, Συναγωνιστής Νικήτας Σιώης, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στον τελευταίο μήνα μιας άνευ προηγουμένου συστημικής προπαγάνδας, που ξεκίνησε με την επαίσχυντη εκμετάλλευση ενός φόνου και συνεχίστηκε με τις πραξικοπηματικού τύπου διώξεις σε βάρος των βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που της καταλογίζουν, δεν αποτελεί εγκληματική οργάνωση μα πολιτικό κόμμα που διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα. Έναν πολιτικό αγώνα όμως, που έχει στόχο οι Έλληνες να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας, κι αυτό είναι που ενοχλεί την κλεπτοκρατία της μεταπολίτευσης. Τέλος, κατέστησε σαφές πως παρά τις παράνομες συλλήψεις και προφυλακίσεις των βουλευτών μας δεν σταματάμε. Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη!

Το ίδιο απόγευμα, μέλη του Μετώπου Νεολαίας προχώρησαν σε ευρείας κλίμακας ενημερωτική δράση στην πόλη των Σερρών. Χιλιάδες φυλλάδια με συνθήματα όπως «Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει», «Κάτω η χούντα του μνημονίου» και «Ελευθερία στους Εθνικιστές» διανεμήθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και περαστικούς των κεντρικότερων σημείων της πόλης. Η πολύωρη δράση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, και κατέστη έτσι σαφές στους φίλους αλλά και στους εχθρούς του Εθνικιστικού Κινήματος ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν τελειώνει αλλά συνεχίζει ακάθεκτα και ακόμα πιο εντατικά τον δίκαιο αγώνα για Εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Τ.Ο. Σερρών
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-serres-chania-hrakleio-trikala-kerkura#ixzz2iRmzWgAY

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-serres-chania-hrakleio-trikala-kerkura#ixzz2iRmIA9k8

 

Exit mobile version