Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκβιάζουν με κλείσιμο της ΕΛΒΟ, των ΕΑΣ και της ΛΑΡΚΟ οι διεθνείς τοκογλύφοι

Θεωρητικά μιλώντας ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος μπορεί να δέχεται μόνο συμβουλές και όχι εκβιασμούς από τον οποιονδήποτε. Βεβαίως, αυτά είναι ψιλά γράμματα για την κυβέρνηση του προτεκτοράτου του μνημονίου, η οποία έφτασε μέχρι του σημείου να καταλύσει το πολίτευμα, ασκώντας πολιτικές διώξεις στην Χρυσή Αυγή, κατ’ εντολή των ξένων. Η ελλαδική κυβέρνηση υπάρχει μοναχά ως εκτελεστής εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας που απεργάζονται την διάλυση της Ελλάδος, γεγονός που έχει πολλάκις αποδειχτεί.

Ο νέος εκβιασμός που ασκούν οι διεθνείς τοκογλύφοι αφορά την Αμυντική μας Βιομηχανία, έναν τομέα, δηλαδή, νευραλγικής σημασίας για την Εθνική μας Άμυνα και Ανεξαρτησία. Την ίδια ώρα που οι τούρκοι επιχειρούν έρευνες εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων, η αξία της ΕΑΣ και της ΕΛΒΟ για την Ελλάδα κρίνεται ανεκτίμητη και οι τοκογλύφοι απαιτούν το κλείσιμο τους.

Το αντικείμενο του εκβιασμού είναι η «επόμενη δόση» ύψους 2 δισ. ευρώ και η δικαιολογία για να ασκηθεί αυτός είναι ότι «χωρίς καμία χρηματοδότηση η χώρα μπορεί να επιβιώσει το αργότερο μέχρι τις αρχές της άνοιξης». Αυτό, βέβαια, που δεν υπολογίζουν ούτε οι διεθνείς τοκογλύφοι, ούτε οι εγχώριοι λακέδες τους στην συγκυβέρνηση, είναι ότι χώρα μπορεί να επιβιώσει όσο θέλει, χωρίς καμμία ανάγκη από τους διεθνείς τοκογλύφους, αν εφαρμοστούν οι προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μνημόνιο και το χρέος.

Ενδεικτικό της «οσφυοκαμψίας» της συγκυβέρνησης έναντι των δανειστών είναι ότι σε αυτά τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων, ουδείς έχει αντιτάξει την επιστολή του γενικού διευθυντής της ρωσικής Rosoboronexport, Α.Ισάακιν, που μας αποκαλύπτει το έγκυρο defencenet.gr προς το ΥΠΕΘΑ, η οποία λέει: “Πείτε μας τι θέλετε να αγοράσουμε για να σας ενισχύσουμε οικονομικά και να ενδυναμώσουμε την στρατηγική μας συνεργασία και θα το κάνουμε“. Επίσης έχει αγνοηθεί το γεγονός ότι το έλλειμμα των δύο αυτών νευραλγικών επιχειρήσεων είναι ελάχιστο, σε σημείο που μία και μόνο δουλειά θα μπορούσε να το καλύψει.

Όμως από την άλλη πλευρά υπάρχουν ανταγωνιστικές γερμανικές εταιρίες, οι οποίες επιθυμούν να βγουν από τον ανταγωνισμό τα ΕΑΣ και η ΕΛΒΟ, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Έτσι καθίσταται σαφές ότι η ξενόδουλή συγκυβέρνηση του μνημονίου θα υποκύψει στους εκβιασμούς, αφού το πρώτιστο συμφέρον της είναι μόνιμα η εξυπηρέτηση των ξένων και όχι των Ελληνικών συμφερόντων.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωσηΚάτω τα χέρια από ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ – Η ελληνική αμυντική βιομηχανία και τα εθνικής σημασίας μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ πρέπει να παραμείνουν σε ελληνικά χέρια και να ξεκινήσουν και πάλι την μαζική παραγωγή. Στόχος των τοκογλύφων να διαλυθεί οικονομικά η χώρα, να μείνει χωρίς όπλα και πυρομαχικά και να μην δύναται να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί και θα ματαιώσει τα σχέδιά τους για την ελληνική βιομηχανία, που αποτελεί δομικό στοιχείο της εθνικής μας οικονομίας και μπορεί να γίνει πυλώνας ανάπτυξης και παραγωγικής εργασίας για τον Έλληνα“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekbiazoun-me-kleisimo-ths-elbo-twn-eas-kai-ths-larko-oi-diethneis-tokoglufo#ixzz2iTC1Ty4r

Exit mobile version