Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η αναρχο-αριστερίστικη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογεί και ταιριάζει απόλυτα στον δολοφόνο Δημήτρη Μαμαλικόπουλο. Ο δε μηχανισμός κι επιρροή του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ θα του προσφέρει παντοειδή υποστήριξη, φανερά και κρυφά. Ακριβώς όπως έγινε με  τις τρομοκρατικές αριστερές οργανώσεις, και με μερικά από τα παιδιά “ήρωες” των βο(υ)λευτών του που τελικά πιάστηκαν μετά από πάρα πολλές προκλήσεις από μέρους τους.

Όμως, με την άνοδο της Χ.Α., σύντομα θα  έλθει η νικηφόρα ημέρα που όλα θα βγούν στο φώς, και τότε θα λυτρωθεί η Ελλάς και ο λαός της από τους προβοκατόρικους και δολοφονικούς “άθλους” των χειρίστων μελλών της κοινωνίας μας.

Από την Αυστραλία με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Κ.Α.

Ο Πανάς ξεμπροστιάζει τους δημοσκόπους: “20% η Χρυσή Αυγή” – ΒΙΝΤΕΟ

Είμαστε εδώ, περισσότεροι, από ότι νομίζετε, μετά το πυκνότερο σκοτάδι έρχεται η αύγη,πιο ολόχρυση από ποτέ! Ευχαριστούμε γιατί νιώθουμε πως υπάρχουμε, ζωντανοί και πιστοί μέχρι τέλους…

Μ.Ρ.

Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο των ετεροχρονισμένων δηλώσεων γέννησης στο Δήμο Αθηναίων

Νομίζουν πως μας έχουν κόψει τα φτερά όμως το αίμα των πληγών σας έγινε για μας φυλαχτό μητέρας και σημάδεψε βαθιά τη μοίρα μας. Ήταν το ίδιο αίμα, το δικό μας, που έτρεξε και τώρα γίνεται ποτάμι που θα πνίξει όλους όσους για τόσα χρόνια πρόδιδαν τα ιερά μας χώματα. Τα σίδερά τους αντί να μας φυλακίσουν μας απελευθέρωσαν από τον κίβδηλό τους κόσμο. Ν’ ακούτε και να βλέπετε τις επόμενες κινήσεις τους μα δείχνουν μόνο το φόβο τους στο τέλος τους που έρχεται γι’ αυτό μη σας τρομάζουν. Κανείς δε μπορεί να σας αγγίξει γιατί ενώ όλοι μας ήθελαν να είμαστε κούκλες χωμάτινες και μαριονέτες, εσείς ήσασταν οι μόνοι που μας χάρισαν με τη πνοή τους, ανάσα ονείρου ώστε ν’ αντέξουμε τον πόνο που εκείνοι μας προκάλεσαν. Τώρα εκείνοι θα’ ναι οι μόνοι που πονούν και θα πονάνε μόνοι. Οι κάποτε κούκλες τους έγιναν τώρα στρατιώτες κι έχουν ήδη συστρατευτεί εναντίον τους. Η άνοιξη θα’ ρθει μόνο για μας και δεν αργεί, ούτε η Ανάσταση του Έθνους μας είναι μακριά. Ο χρόνος υπέκυψε κι αυτός στη πίστη των Αξιών μας. Τώρα θα υποκύψει και η πραγματικότητα στην αξία των Ιδεών μας. Η Αντεπίθεση έρχεται και θα’ ναι ποτισμένη με τη δύναμη από το ίδιο αίμα και με την ελπίδα για το ίδιο όνειρο!

A.B.

Εκβιάζουν με κλείσιμο της ΕΛΒΟ, των ΕΑΣ και της ΛΑΡΚΟ οι διεθνείς τοκογλύφοι

Ας διαβάσουν την συνέντευξη του βουλευτή μας κ.Παππά από τη φυλακή, όπου κρατείται γιατί ΤΟΛΜΗΣΕ να τηρήσει τον όρκο του προς τον ελληνικό λαό και να τον τιμήσει, για να μάθουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ τι εστί ΠΙΣΤΗ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΡΕΤΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ. Φυσικά δεν περιμένουμε οι λακέδες των τοκογλύφων, Εφιάλτες και ανάλγητοι πολιτικάντηδες, να κατανοήσουν την συνέντευξη αλλά ίσως διδαχθούν τι εστί ΑΛΗΘΕΙΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ΑΝΔΡΕΙΑ. Λέξεις και έννοιες που είναι άγνωστες στους πολέμιους των Εθνικιστών και φυσικά δεν εκφράζουν την ιδιοσυγκρασία τους. κ.Παππά είμαστε υπερήφανοι για όλους σας, ιδιαίτερα για εσάς, τον Αρχηγό μας και τον κ.Λαγό και να ξέρετε ότι κάθε ώρα δική σας πίσω από τη φυλακή είναι ώρα αντίστροφης μέτρησης για την κυβέρνηση. Κάθε ημέρα δική σας πίσω από τα σίδερα της φυλακής και μια μεγαλύτερη φωτεινή αχτίδα για την ανατροπή της πολιτικής που έχουν εξαντλήσει οικονομικά και κοινωνικά τους Έλληνες.

Ι.Λ.

Ιδού οι κλέφτες: Πλάτες Σαμαρά σε Βενιζέλο για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

Συναγωνιστές καλησπέρα. Έβλεπα προ ημερών στις κατασκευασμένες ειδήσεις ένα “φουκαρά” δημοσιογράφο (STAR) να μιλά με 3 ρομά οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα κεφάλια με κουκούλες, με την καραμπίνα ανά χείρας, να μαρτυρούν ότι ξέρουν το Στρατόπεδο που εκπαιδεύει η Χρυσή Αυγή τους φονιάδες των ανήμπορων και απροστάτευτων  λαθρομεταναστών. Μάλιστα σ’ ένα σημείο ο ένας πυροβόλησε στον αέρα, λέγοντας ότι “εμείς δεν φοβόμαστε, είμαστε τσιγγάνοι”. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι τσιγγάνοι – ρομά (πείτε τους όπως θέλετε) ήταν οι αξιόπιστοι της υπόθεσης !!! Τώρα τα δεδομένα αλλάζουν και οι τσιγγάνοι – ρομά όταν προσκομίζουν πιστοποιητικό γέννησης, πρέπει να εξετάζεται άμεσα η περίπτωση αξιοπιστίας !!! Φουκαράδες δημοσιογραφίσκοι, τελικά η μπίλλια θα κάτσει κάπου; πάρτε το χαμπάρι, είστε για τα πανηγύρια.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Γ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-23-oktwbriou-2013#ixzz2iWVZ4mBj

Exit mobile version