Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα: Δεν ανήγγειλαν τα ονόματα των κρατούμενων βουλευτών στην ψηφοφορία

Ολοένα και περισσότερο φαίνεται η υποκριτική διάθεση των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» απέναντι στην Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα το οποίο εκπροσωπεί επισήμως 500.000 Έλληνες και ανεπισήμως πάνω από 1.000.000.

Κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη μετά το πέρας της «συζήτησης» για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης αποκλειστικά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα για την μονόπλευρα αρνητική στάση εναντίον μας. Μια στημένη διαδικασία εκ των προτέρων, με μια «φωτογραφική» διάταξη ξεκάθαρα εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με προκαθορισμένο αποτέλεσμα.

Ενδεικτικό της υποκρισίας και της αθλιότητας της όλης διαδικασίας είναι το γεγονός ότι τα ονόματα του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου και των άλλων δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού δεν αναφέρθηκαν από το προεδρείο της Βουλής, κατά την διάρκεια της εκφώνησης των ονομάτων για την διαδικασία της ψηφοφορίας. Δεν τους δόθηκε, δηλαδή, καν η δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους, έστω και με έμμεσο τρόπο, για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι προφυλακισμένοι Συναγωνιστές μας έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα, είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έχουν διεξάγει έντονη κοινοβουλευτική δράση από τον Ιούνιο του 2012, όμως όλα αυτά φαίνεται ότι αποτελούν «ψιλά γράμματα» για τους διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν έχουν το δικαίωμα να διατυπώσουν τις θέσεις τους και να ξεδιπλώσουν το σκεπτικό τους. Αποδεικνύεται έτσι ότι οι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή τραγική κατάσταση του Τόπου, δεν κρατούν κανένα απολύτως πρόσχημα στην ανήθικη και παράνομη προσπάθειά τους να πλήξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Αρνούνται με εντελώς παράτυπο και χυδαίο τρόπο αναφαίρετα συνταγματικά και εκλογικά δικαιώματα των τριών έγκλειστων Συναγωνιστών μας, παραδεχόμενοι ουσιαστικά ότι η δίωξη αυτή έχει ξεκάθαρα πολιτικό και όχι ποινικό χαρακτήρα.

Όχι μόνο δημιούργησαν νομοσχέδιο – τερατούργημα, το οποίο τιμωρεί την κατηγορία και όχι την καταδίκη, αλλά αφαιρούν και κάθε υπερασπιστικό δικαίωμα των κατηγορουμένων, αρνούμενοι την θεσμική τους ιδιότητα ως εκλεγμένοι από τον Ελληνικό Λαό Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Πόσο πιο χαμηλά, άραγε, μπορεί να οδηγήσει το μίσος και η εμπάθεια τους διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Οι «δημοκράτες» αποδεικνύονται τελικά στην πράξη οι χειρότεροι αντιδημοκράτες.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koinobouleutiko-prajikophma-den-anhggeilan-ta-onomata-twn-kratoumenwn-boule#ixzz2iXNcP8Zz

Exit mobile version