Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε άθλια κατάσταση το σοφρωνιστικό σύστημα της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου

Οι Συναγωνιστές Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκαν επί του νομοσχεδίου σχετικά με την ηλεκτρονική επιτήρηση υπόδικων, κατάδικων και κρατούμενων σε άδεια. Συγκεκριμένα, μίλησαν για την αναγκαία αποσυμφόρηση φυλακών χωρίς όμως κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια. Είναι τραγελαφικό το φαινόμενο κάποιοι κρατούμενοι να παίρνουν άδεια και στη συνέχεια δεν επιστρέφουν ποτέ, όπως το τρανταχτό παράδειγμα του Μαζιώτη. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, όταν ζητήθηκε να παραστούν στο κοινοβούλιο οι κρατούμενοι βουλευτές για να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, η απάντηση ήταν αρνητική και ως εκ τούτου αντισυνταγματική.

Επιπροσθέτως, οι Συναγωνιστές έθιξαν το θέμα της υπερπληρότητας των αλλοδαπών στις ελληνικές φυλακές. Η εγκληματικότητα στη χώρα μας βρίσκεται στα ύψη και όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οφείλεται στην αθρόα άνοδο της λαθρομετανάστευσης. Τέλος, τόνισαν ότι οι πραγματικοί εγκληματίες που έχουν καταληστεύσει την Ελλάδα είναι ελεύθεροι, την ίδια στιγμή, που ο Βορίδης απαίτησε μαζικές προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής πριν από λίγο καιρό. Ηχεί, λοιπόν, αστείο και υποκριτικό, όταν οι άνθρωποι που εξαθλίωσαν την Ελλάδα μιλούν για εκσυχρονισμό των θεσμών του κράτους. Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος δημοσίευσε και την φωτογραφία του ψευδομάρτυρα ΣΤ αγκαλιά με τον βουλευτή και υπουργό της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Η σκευωρία του συστήματος έχει πλέον ξεσκεπαστεί.     


Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsame-thn-skeuwria-twn-paranomwn-politikwn-diwjewn#ixzz2iaHJXIDw

Exit mobile version