Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αδέρφια αγωνιστές δεν λυγίζουμε ποτέ Όσο μας πληγώνουν τόσο μας πωρώνουν. Διεθνείς τοκογλύφοι και ντόπιοι προδότες βάλουν ενάντια στην Πατρίδα και το Έθνος. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημα και να αποδείξουμε ότι είμαστε άξια τέκνα των προγόνων μας.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σ.Α.

Ο ψευδομάρτυρας Στ’ αγκαλιά με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Στην Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί…

Είναι φανερό ότι και ΜΟΝΟ που επιμένουν τόσο να σας βγάλουν από τον χάρτη κάτι κρύβεται που δεν θέλουν να βγεί στην επιφάνεια αλλά να μείνει στο Lobby αυτών που «φασιστικά» και αποτρόπαια μας πήραν τα δεδουλευμένα μας και κατέστρεψαν τις οικογένειες μας , μας φόρεσαν τους χειρότερους αλλοδαπούς που υπάρχουν στον πλανήτη μέσα στα σπίτια μας , και ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΟΥΡΑΚΛΕΣ στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!

Α.Β.

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής: “Ξεσκεπάζουμε την άθλια σκευωρία” – ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνες, ονομάζομαι Ανδρέας έχω ψηφίσει παλαιότερα και εγώ όπως και άλλοι Έλληνες τα δουλοπρεπή κόμματα που έχουν καταλύσει το κράτος μας …Ζητώ συγγνώμη που δεν έχω την δύναμη να γυρίσω πίσω το χρόνο ώστε με την οποία ψήφο μου να είχα δώσει κάτι παραπάνω στο μοναδικό Ελληνικό καθ’όλα κόμμα στην Ελλάδα. Είμαι μαζί σας, όπου πάω και όπου σταθώ μόνο για τη Χρυσή Αυγή ακούω θετικά σχόλια. Πιστέψτε με δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί Υγεία και Δύναμη σε όλους τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται. Ψηλά το κεφάλι!!!

Ανδρέας

Γιώργος Τράγκας: “Αφόρητες πιέσεις με ανάγκασαν να κόψω τον Ηλία Κασιδιάρη! Ντρέπομαι…”

Καλησπέρα σας. Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό διάφορα…”δεξιά” μπλογκ και ιστοσελίδες να διαφημίζουνε διάφορες “αντιφασιστικές” εκδηλώσεις/συγκεντρώσεις/ομιλίες κλπ (εναντίον της Χρυσής Αυγής φυσικά).

Ήθελα να ‘ξερα, οι “δεξιοί” που διαχειρίζονται αυτές τις ιστοσελίδες, γνωρίζουνε ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι φορείς που τις διοργανώνουν; Έχουνε ιδέα ποιες είναι οι πραγματικές πεποιθήσεις και προθέσεις των διοργανωτών αλλά και διαφόρων συμμετεχόντων σε αυτές; Έχουνε ιδέα τί είδους δράση έχουν ορισμένοι εξ αυτών; Έχουν ιδέα στο που αποσκοπούν πραγματικά οι διοργανωτές (αλλά και ενδεχομένως διάφοροι “περίεργοι” συμμετέχοντες); Έχουν ιδέα τί είδους άτομα μπορεί να κάνουν πολιτικό προσηλυτισμό (και τί είδους πολιτικό προσηλυτισμό) εκεί;

Ευχαριστώ

Αναγνώστης

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα: Δεν ανήγγειλαν τα ονόματα των κρατούμενων βουλευτών στην ψηφοφορία

Μέχρι πριν από έναν μήνα δεν ήμουν Χρυσή Αυγή. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός απέναντί σας. Δε σας πίστευα. Έγινα όμως Χρυσή Αυγή, γιατί είδα με τα μάτια μου ότι εσείς και μόνον εσείς ή μάλλον εμείς πλέον και μόνον εμείς, είμαστε οι πραγματικοί εχθροί του καθεστώτος. Ενός καθεστώτος αχρείου και ελεεινού, που ξεφτίλισε τους Έλληνες και που ξεπουλάει την Ελλάδα.

Πάντα μαζί με τη Χρυσή Αυγή!

Αλέκος από Τρίκαλα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-24-oktwbriou-2013#ixzz2icpeS2cA

Exit mobile version