Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζεται η εθνική δράση σε όλη την Ελλάδα: Εκδηλώσεις μνήμης στην Πιερία – Φωτορεπορτάζ

Η Τ.Ο. Πιερίας πραγματοποίησε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 εκδήλωση Μνήμης για το ολοκαύτωμα του Κούκου Πιερίας (18-10-1944) από το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, που είχε αποφασίσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Ελλάδος με το τέλος του πολέμου, ώστε να καταλύσει την Δημοκρατία και να εκπληρώσει το χρέος του προς την Μόσχα. 

Ο ευλογημένος αυτός τόπος ακόμα μετράει πληγές από τον κόκκινο ανθελληνικό απολυταρχισμό που με τα εγκλήματα του κατά των Ελλήνων έχει μαυρίσει κάθε χωριό και πόλη.

Οι Συναγωνιστές από την Πιερία καθώς και από άλλες Τ.Ο., παρουσία του Συναγωνιστή και μέλους πολιτικού συμβουλίου Μιχάλη Τσακίρη έδωσαν ένα βροντερό παρών, υψώνοντας γαλανόλευκες σημαίες, δείχνοντας έτσι πως η Ελλάς δεν πεθαίνει. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η εκδήλωση έκλεισε με τους Συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο!

Μετά το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο Πιερίας. Οι Συναγωνιστές Μιχάλης Τσακίρης και Σαχινίδης Ιωάννης αναφέρθηκαν αναλυτικά στις σκευωρίες κατά του Κινήματός μας και τις παράνομες πολιτικές διώξεις που δέχεται από το σάπιο σύστημα των διεφθαρμένων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekdhlwsh-mnhmhs-gia-to-olokautwma-tou-koukou-pierias-apo-to-eam-elas#ixzz2ifFbN863

Exit mobile version