Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αν με τόσο θράσος δίνουν διαταγές σε ράδιο και κανάλια ώστε να μην ακουστεί η φωνή σας, φαντάζομαι πόσο εύκολα δίνουν εντολές για να παραποιηθούν στοιχεία δημοσκοπήσεων. Πιστεύω ότι οι λόγοι που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις πολύ ανεβασμένα τα ποσοστά της ΝΔ και σχετικά χαμηλά, σε σχέση με την πραγματικότητα, τα ποσοστά της ΧΑ είναι δύο: Ο πρώτος είναι και ο προφανής. Θέλουν να επηρεάσουν τον κόσμο. Ο δεύτερος ενδεχομένως να μην είναι και τόσο προφανής και εύχομαι να μην ευσταθεί. Η χάλκευση των δημοσκοπήσεων μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση νοθείας στις εκλογές. Αν για παράδειγμα η ΧΑ πάρει μονοψήφιο ποσοστό, κάτι το οποίο δεν θα αντιστοιχεί σε πραγματικό ποσοστό, θα έχουν ως δικαιολογία και ως απόδειξη ενδεχομένως, τα  αποτελέσματα όλων αυτών των δημοσκοπήσεων. Τέλος, είναι προφανές ότι σε ερωτήσεις πέραν αυτών της εκτίμησης ψήφου (π.χ. καταλληλότερος  πρωθυπουργός), τα ποσοστά κυμαίνονται σε οποιαδήποτε επίπεδα βολεύει το σύστημα και χωρίς κανέναν φόβο ,μιας και οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις δεν γίνεται να επαληθευτούν, αν δηλαδή αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Για παράδειγμα, ποτέ δεν θα γίνει ψηφοφορία των Ελλήνων για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Επομένως, ποτέ δεν θα επαληθευτεί αν όντως ο σαμαράς κρίνεται από τους Έλληνες ως ο καταλληλότερος και αν δεύτερος σε σειρά καταλληλότητας έρχεται ο τσίπρας(!). Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους όσους έχουν πνεύμα ελεύθερο αλλά φυλακισμένο λόγο.

Ι.Σ.

Συνεχίζεται η εθνική δράση σε όλη την Ελλάδα: Εκδηλώσεις μνήμης στην Πιερία – Φωτορεπορτάζ

Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!Πιστεύω ότι δεν μπορούσατε να τα πείτε καλύτερα. Το απόλυτο ξεμπρόστιασμα! Σας ευχαριστώ που είστε ακόμα η μόνη ελπίδα που έχω για το αύριο .Είμαι μαζί σας μέχρι το τέλος!

Κ.Λ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: Τώρα θυμήθηκε το αντισυνταγματικό τόξο το προκλητικό αφορολόγητο των βουλευτών

Και ξαφνικά……χαμός με την πληροφορία αύξησης ορίων ηλικίας! Αλλάζει το ασφαλιστικό και ανατρέπονται τα πάντα! Τα κανάλια της διαπλοκής σε πλήρη παραλήρημα από το ξαφνικό νέο…..! Φυσικά όλοι όσοι είμαστε εκτός ”δημοκρατικού τόξου” γνωρίζαμε τις υπογραφές των εθνοπροδοτών στα μνημόνια και τις δεσμεύσεις τους, αφού τα ασφαλιστικά ταμεία ήταν άδεια- ”ένεκα καλής διαχείρισης”- και χρειάζονταν τα χρήματα για ασφαλιστικές εισφορές, όσων είχαν και έχουν ακόμη εργασία. Ειλικρινά….δεν λυπάμαι για όσα μας έρχονται ως καταιγίδα, γιατί είναι άξιοι της μοίρας τους όλοι όσοι τους υποστήριξαν και συνεχίζουν να τους στηρίζουν!

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που έχουμε βιώσει διώξεις, ακόμη και απολύσεις στην οικογένειά μας, είμαστε απόλυτα ψύχραιμοι και ευχόμαστε σε όσους μας εξύβριζαν ως “εγκληματίες”, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η μόνη φωνή της αλήθειας στη βουλή και κατήγγειλε πρώτη το ξεπούλημα των Ελλήνων στους τοκογλύφους….. να φάνε πλέον μνημόνια, ψευδομάρτυρες, ανεργία, αύξηση ορίων ηλικίας, άρση προστασίας πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, νέα χαράτσια και πολλές υποσχέσεις των υποτελών της συγκυβέρνησης!!

Πρώτη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μίλησε για νέα αντεργατικά μέτρα, για επερχόμενα οικονομικά πρόσθετα μέτρα και νέο μνημόνιο και το πληρώσαμε με παράνομες φυλακίσεις και συκοφαντίες. Ελπίζω πλέον να αφυπνιστεί ο Έλληνας και να στηρίξει την μόνη αληθινή πολιτική ελληνική φωνή που μπορεί να αλλάξει την πορεία στην καταστροφή μας. ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Κ.Α.

Συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις – Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 18:00

Παρακολουθήσαμε μέσω διαδικτύου την συνέντευξη τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ομολογώ ότι ένιωσα υπερηφάνεια για την πολιτική μου ιδεολογία! ΟΙ εκπρόσωποί μας, πολιτικοί και νομικοί, με ήθος, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, σαφήνεια, ψυχραιμία, ανέλυσαν και παρουσίασαν τα αληθινά γεγονότα ”ξεσκεπάζοντας”‘ την άθλια σκευωρία. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως αισθάνονται όλοι οι αυτόκλητοι δικαστές και ”δημοκράτες δημοσιογράφοι” που άκουσαν να καταρρέει το στημένο σκηνικό των ψευδομαρτύρων; Πως αισθάνονται στη ΝΔ όπου στελέχη τους και νυν υπουργοί είναι ”φίλοι” με τους περισσότερους ψευδομάρτυρες, η πλειονότητα νεοδημοκράτες με λερωμένο ποινικό μητρώο ακόμη και φυλακισμένοι για κατ εξακολούθησιν οικονομικά εγκλήματα; Μάθαμε σήμερα ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο κατανοητά και ξεκάθαρα και ακούσαμε λεπτομέρειες που αγνοούσαμε αλλά από πίστη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στους πολιτικούς μας, συνειδησιακά και λογικά δεχόμασταν την αθωότητά τους χωρίς να ξέρουμε πόσο δίκαιο είχαν. Ευχόμαστε να υπάρξει δικαίωση σύντομα και οι διώξεις λόγω πολιτικών ιδεών να σταματήσουν γιατί τέτοιες ακρότητες που έγιναν από την πολιτική ηγεσία, δεν βοηθούν ούτε την δημοκρατία, ούτε την δικαιοσύνη ούτε τον ελληνικό λαό που κυριολεκτικά πασχίζει καθημερινά για τον άρτον τον επιούσιον.

Ν.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-25-oktwbriou-2013#ixzz2igyyvcR0

Exit mobile version