Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Χαλκιδική, Δυτική Αττική, Καλαμάτα, Τρίπολη

Για μια ακόμη φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών ήταν κατάμεστα από κόσμο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προβολή ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα της Τ.Ο. με θέμα τον Μακεδονικό Αγώνα και τον Παύλο Μελά. Ο Μακεδονικός αγώνας 1904-1908 έριξε τον σπόρο  για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, όπου  ο Ελληνικός Στρατός την απελευθέρωσε κατά την διάρκεια των βαλκανικών Πολέμων 1912-1913 .  Ο διμέτωπος αγώνας των Μακεδονομάχων εναντίον των Βουλγάρων κομιτατζήδων και των Οθωμανών κατακτητών ήταν ένα επικός αγώνας που ισάξια μπορεί να σταθεί δίπλα στον αγώνα των Ελλήνων  της Εθνεγερσίας του 1821.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ν.Ε. Χαλκιδικής : Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος

Κόντρα στη λάσπη, την τρομοκρατία και τις παράνομες διώξεις που δέχεται το κίνημά μας, η Ν.Ε. Χαλκιδικής του Λαϊκού Συνδέσμου εντείνει τις δράσεις της, με καθημερινή παρουσία σε κάθε γωνιά του νομού.

Την Πέμπτη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στον Πολύγυρο, παρουσία δεκάδων συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον υπεύθυνο του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος τόνισε πως τα κατάμεστα γραφεία της Χρυσής Αυγής στέλνουν το μήνυμα πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν πεθαίνει. Επιπλέον, δήλωσε πως το ηθικό των προφυλακισμένων βουλευτών μας παραμένει ακμαίο, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

Τρεις μέρες αργότερα, την Κυριακή 20 του μηνός, δεκάδες Χρυσαυγίτες από την περιοχή του δήμου Ν. Προποντίδας, διεξήγαγαν ενημερωτική δράση στην πόλη των Μουδανιών. Ένα τεράστιο πανό, με σύνθημα “Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ”, που αναρτήθηκε στη γέφυρα των Νέων Μουδανιών, έγινε αφορμή για δεκάδες πολίτες να κορνάρουν και να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους παράπλευρα του αυτοκινητόδρομου Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, για να σφίξουν το χέρι των συναγωνιστών, δηλώνοντας τη συμπαράσταση τους στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών. Παράλληλα, διανεμήθηκε έντυπο υλικό στα διερχόμενα οχήματα.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής, έλαβε χώρα η Οργανωτική Συνδιάσκεψη Δυτικής Χαλκιδικής του Λαϊκού Συνδέσμου, με την παρουσία συναγωνιστών από τους δήμους Προποντίδας και Κασσανδρείας. Αργότερα, κλιμάκιο της Ν.Ε. επισκέφθηκε το χωριό Ζωγράφου, και συνομίλησε με πλήθος πολιτών και φορέων της Τοπικής Κοινότητας.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Τηλ : 6970885776
Ωράριο λειτουργίας : Πέμπτη 18:00-22:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Με μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου και του συναγωνιστή Χρυσοβιτσιάνου Γιάννη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Το σύστημα απροκάλυπτα πλέον φιμώνει τους Έλληνες Εθνικιστές τρέμοντας την αλήθεια, νομίζουν ότι θα ανακάμψουν την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος με το να μας φιμώνουν, αλλά ο κόσμος γυρνά την πλάτη στα Μ.Μ.Ε και στους ελληνόφωνους κατσαπλιάδες του Ελληνικού πλούτου, και συρρέει στις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις και ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είπαν ακόμα την τελευταία τους κουβέντα δίνουμε το παρόν όλοι ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ  ΜΕΓΆΛΗ ΑΝΟΙΧΤΉ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΌ ΛΑΡΊΣΗΣ.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Ομιλίες στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-chalkidikh-dutikh-attikh-kalamata-tripolh#ixzz2iieAsQqf

Exit mobile version