Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφού ξέρουν ότι θα αποτύχουν, γιατί επιμένουν;

Αν κάποιος κάνει μια βόλτα σε οποιαδήποτε λαϊκή αγορά ή καφενείο, κάνοντας μια μικρή έρευνα γύρω από τις απόψεις των Ελλήνων για τις πιθανότητες επιτυχίας εξόδου από την κρίση, με την τήρηση του κυβερνητικού προγράμματος, θα διαπιστώσει ότι οι πολίτες σε ποσοστά πάνω από 95% είναι βέβαιοι για την αποτυχία και τη ραγδαία επιδείνωση των πραγμάτων.

Η εικόνα αυτή άρχισε να διαμορφώνεται στην ελληνική κοινωνία, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου εγκαταλείποντας το προεκλογικό  σύνθημα του «λεφτά υπάρχουν», έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του ιδίου και του κόμματός του. Ωστόσο τότε, υπήρχε για πολλούς Έλληνες ακόμη, η ελπίδα των εξαγγελιών στα διάφορα «Ζάππεια» του φον Αντώνη Σαμαρά.

Σήμερα, αφού και ο Σαμαράς έριξε πλέον την προεκλογική του «μάσκα» και τα προσχήματα, συνεχίζοντας απαρέγκλιτα και με νέα, μεγαλύτερη και καταστροφικότερη ορμή το πρόγραμμα του ΓΑΠ, ο λαός αισθάνεται ακόμη πιο στριμωγμένος και απελπισμένος, αφού διαπίστωσε ότι και αυτός ήταν μια από τα ίδια.

Όμως το «σύστημα», όπως όλοι έχουμε πλέον καταλάβει δεν κάθεται με «σταυρωμένα» τα χέρια. Όταν αντιλαμβάνεται, ότι τα πολιτικά μορφώματα που έχει δημιουργήσει καταποντίζονται, φροντίζει έγκαιρα να φτιάξει το επόμενο «μαντρί» για να εγκλωβίσει τους ψηφοφόρους. Και στη δική μας περίπτωση, το νέο μαντρί ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ.

Με «νύχια» και με «δόντια» λοιπόν κρατιούνται γαντζωμένοι στην  εξουσία Σαμαράς και Βενιζέλος, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά, ότι το πρόγραμμα που τους έχουν επιβάλλει οι εχθροί της πατρίδας μας, είναι για την καταστροφή της και όχι για τη διάσωσή της.

Γιατί όμως το κάνουν αυτό, αφού όπως είπαμε ακόμη και οι αγράμματοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι πάμε με αυξανόμενη ταχύτητα πάνω  σε «βράχο»;

Γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι απόγονοι ενός πολιτικού συστήματος που δεν γεννήθηκε από τις υγιείς δυνάμεις του έθνους, κατά τη γέννηση του νεοελληνικού κράτους, αλλά στήθηκε από τις ξένες υπερδυνάμεις για να τις υπηρετεί.

Από τότε χρονολογείται και η σκόπιμη σύγχυση που το ξενόδουλο αυτό πολιτικό κατεστημένο καλλιεργεί, ότι δήθεν μας απελευθέρωσαν οι ξένοι. Η αλήθεια είναι ότι την Ελλάδα απελευθέρωσαν οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης και μάλιστα παρά τη θέληση των ξένων (Ιερή Συμμαχία). Οι ήρωες όμως που έδωσαν τα πάντα στον αγώνα δεν κατόρθωσαν να εγκαθιδρύσουν μια εθνική κυβέρνηση μετά την απελευθέρωση, γιατί εξοντώθηκαν ή παραγκωνίσθηκαν από το ξενόδουλο αυτό πολιτικό κατεστημένο με την καθοδήγηση και την ηθική κάλυψη των ξένων. Των ξένων που όταν κατάλαβαν ότι η Ελλάδα θα απελευθερωθεί, έσπευσαν να βάλλουν πόδι  και να θέσουν υπό τον έλεγχό τους το καινούργιο κράτος.

Οι ξένοι λοιπόν σήμερα, θεωρώντας τη χώρα μας υποχείριό τους απόλυτα ελεγχόμενο από αυτούς, έχουν ένα σχέδιο για την Ελλάδα, χωρίς να της επιτρέπουν να έχει άποψη επί αυτού. Το σχέδιο αυτό υλοποιείται βάσει του γνωστού μνημονίου, με το οποίο η κυβέρνηση λέει ότι θα μας σώσει, αλλά το οποίο απλώς μεταλλάσει την Ελλάδα , από αυτό που ήταν μέχρι τώρα σε κάτι άλλο. Το οποίο όμως δεν μας λένε τι θα είναι, επειδή προφανώς είναι κακό.

Το σχέδιο αυτό σε γενικές γραμμές προβλέπει ουσιαστικά τη δήμευση του συνόλου της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση με το πρόγραμμα μεταφοράς λαθρομεταναστών και τον κατακερματισμό της χώρας σε μικρές διοικητικές περιφέρειες στη «λογική» των περιφερειών του «Καλλικράτη». 

Προσπάθεια και επιθυμία των ξένων είναι, η μετάβαση σε αυτή τη νέα κατάσταση που μας οδηγεί το μνημόνιο, να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερες κυβερνητικές μεταβολές, για ευνόητους λόγους. Για αυτό και είδαμε αυτό το «γάντζωμα» από την εξουσία τόσο της κυβέρνησης του ΓΑΠ, όσο και του Σαμαρά-Βενιζέλου. Το ζητούμενο για αυτούς είναι (έτσι θα κριθεί η επιτυχία τους από τους ξένους) να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του καταστροφικού μνημονίου.

Για κακή τους τύχη όμως, συνέβη κάτι που δεν το είχαν  προβλέψει, ούτε αυτοί που διοικούν τώρα, ούτε οι συριζαίοι που ετοιμάζονται να τους διαδεχθούν, αλλά ούτε και οι ξένοι που δημιουργούν και κατευθύνουν τα πολιτικά ανδρείκελα που στελεχώνουν αυτά τα πολιτικά μορφώματα στην Ελλάδα.

Έτσι, στην πολιτική σκηνή της χώρας μας εμφανίστηκε, εδραιώθηκε και γιγαντώνεται με ραγδαίους ρυθμούς, μια πολιτική κίνηση που δεν την ελέγχουν. Πρόκειται για το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Και αυτό τους έχει αποδιοργανώσει, τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού και ο πανικός φέρνει τη μια γκάφα πίσω από την άλλη.

Το τραγικό και επικίνδυνο όμως είναι ότι εκμεταλλευόμενοι την πνέοντα τα λοίσθια ισχνή κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία, διολισθαίνουν ταχύτατα στον ολοκληρωτισμό. Χρησιμοποιώντας τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς για την ψευδεπίγραφα δημοκρατική, αλλά στην ουσία απολύτως δικτατορική εξόντωση του πολιτικού τους αντιπάλου, που απειλεί με άνοδο στην εξουσία κατά τις επερχόμενες εκλογές.

Μια είναι η λύση πλέον για τους Έλληνες, αν τους ενδιαφέρει η ιστορική επιβίωση του έθνους. Η στήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου και των μαχόμενων πολιτικών κρατουμένων του.

Αυτό που άφησαν μισό οι πρόγονοί μας μετά την Ελληνική Επανάσταση, πληρώνοντας οι περισσότεροι με τη ζωή τους το όραμα μιας πραγματικής απελευθέρωσης από όλους τους τυράννους κι όχι μόνο από τους τούρκους για να υποδουλωθούμε στη συνέχεια στους δυτικούς, είναι τώρα η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την ολοκλήρωσή του.

Νέες μεγάλες δυνάμεις αναδύονται στον κόσμο που αντιμάχονται όλους εκείνους που απεργάζονται την εκμηδένιση του μεγάλου μας έθνους, κουρελιάζοντας καθημερινά την περηφάνια μας.

Νέες δυνάμεις που θεωρούν τον ελληνισμό σαν «ατμομηχανή» του ανθρώπινου πολιτισμού και είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τον αγώνα μας, με μόνο αντάλλαγμα τη φιλία μας και συμφωνίες πάντα επί ίσοις όροις.

Οι πολιτικοί που σήμερα μας κυβερνούν, έχουν μάθει να «σκύβουν» στους ξένες αφέντες και το σκύψιμο αυτό τους έγινε συνήθεια. Δεν μπορούν να αντισταθούν και να χαράξουν άλλο δρόμο, ούτε και θέλουν.

Ο δρόμος φυσικά προς την ελευθερία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Απαιτεί αγώνα, εθνική ενότητα και να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Το οποίο όμως σίγουρα είναι πολύ προτιμότερο από αυτό που θα συμβεί σε μας και τα παιδιά μας, αλλά και τις επερχόμενες γενιές αν δεχτούμε παθητικά το μέλλον που άλλοι σχεδίασαν για εμάς, χωρίς εμάς.

Είναι ευθύνη όλων μας το σύνθημα των ηρωικών μας προγόνων να μείνει πάντα ζωντανό και να μας οδηγεί: «Ελευθερία ή Θάνατος».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/afou-jeroun-oti-tha-apotuchoun-giati-epimenoun#ixzz2iigfPdPG

Exit mobile version