Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Απειλές και ειρωνείες η απάντηση του Άδωνι στα ερωτήματα των πολιτών

Ειρωνείες, απειλές στον αέρα για απολύσεις και επίκληση της ιδεολογικής ταυτότητας του συνομιλητή του όποτε τα έβρισκε σκούρα, επεφύλαξε στους καλεσμένους εκπομπής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτά δεν συνέβησαν σε κάποιο τριτοκοσμικό κανάλι από έναν εκπρόσωπο κάποιας αποικιακής εταιρείας, αλλά στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου από τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Πολλά ειπώθηκαν στην συγκεκριμένη εκπομπή, δεν θα σταθούμε ούτε στις ανακρίβειες του κυρίου Γεωργιάδη και ούτε στην λάθος πληροφόρηση του (για να είμαστε επιεικείς). Θα επικεντρωθούμε στα δεδομένα που έχει παρουσιάσει αλλά και στην στάση του. 

Τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ανασφάλιστοι στην χώρα μας σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας. Τα καλό είναι ότι έμαθε στο περίπου τον αριθμό γιατί σε δηλώσεις του πριν λίγες μέρες υποστήριζε πως δεν γνωρίζει πόσοι είναι οι ανασφάλιστοι στην χώρα μας. Αυτά τα 3 εκ. συμπατριωτών μας στερούνται την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Για παράδειγμα ένας καρκινοπαθής αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα δεν μπορεί να κάνει χημειοθεραπείες. Ή μία έγκυος δεν μπορεί να κάνει προγεννητικό έλεγχο Α’ επιπέδου ,PAPP-A  αλλά και υπερηχογράφημα Β’ επιπέδου, μέσω των οποίων μπορεί να διαγνωστούν συγγενείς ανωμαλίες, καρδιακές παθήσεις, το σύνδρομο Down κλπ. Σε περίπτωση που δεν διαγνωστεί εγκαίρως μια τόσο σοβαρή πάθηση που πρέπει να οδηγηθεί σε τερματισμό της κυήσεως ,ποιος θα φροντίσει αυτές τις οικογένειες κ. Γεωργιάδη ;

Διαφημίζει ένα περίφημο voucher “Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης” στο οποίο βέβαια πρόσβαση θα έχουν πάλι και το σύνολο των λαθρομεταναστών και που φυσικά θα αποκτήσουν μόνο 200.000 από τους εκατομμύρια ανασφάλιστους Έλληνες και από τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Δηλαδή δεν θα το αποκτήσει κανένας σχεδόν Έλληνας. Σημειωτέων ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά μόνο την πρωτοβάθμια περίθαλψη και έτσι χειρουργεία και χημειοθεραπείες αποκλείονται.

Ας μας εξηγήσει ο κύριος Γεωργιάδης όμως με ποια κριτήρια και με ποια λογική προσφέρει απλόχερα πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε λαθρομετανάστες που ψευδώς επικαλούνται πολιτικό άσυλο την ίδια στιγμή που 3 εκ. Έλληνες δεν έχουν πρόσβαση στην υγεία; Η φιλανθρωπία που προφασίζεται ο κύριος Γεωργιάδης απ’ ότι φαίνεται κάνει και φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων. Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην πολιτική του κ. Υπουργού αφού παρέχεται από την μία δωρεάν υγεία για τους λαθρομετανάστες και από την άλλη χαράτσι για τους Έλληνες. Γιατί δεν δείχνετε την ίδια συμπόνια και στοργή στους Έλληνες που τόσα χρόνια πλήρωναν ασφαλιστικές εισφορές και εξαιτίας τις οικονομικής κρίσης για την οποία οι κυβερνήσεις ευθύνονται, τώρα τους αφήνεται στο έλεος της μοίρας τους; Γατί τόσος ρατσισμός κ.Γεωργιάδη εναντίον των Ελλήνων;

Ας επιστρέψουμε όμως στην εμφάνιση του κυρίου Γεωργιάδη στη εν λόγω εκπομπή που όταν  άκουγε κάποια στημένα κολακευτικά σχόλια χαμογελούσε και έκανε ναζάκια, από την άλλη όμως όποτε ένιωθε δυσφορία από τις ερωτήσεις γιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτών απαντούσε με ειρωνείες, αλλά και με απειλές για απολύσεις! Συγκεκριμένα όταν  μια  ιατρός  του είπε πως θα τον υποδεχθούν αγωνιστικά στο Αττικό νοσοκομείο της απάντησε πως όποιος προσπαθήσει να τον εμποδίσει να κάνει το έργο του θα απολυθεί. Μάλιστα όταν η συγκεκριμένη Ιατρός του εξέθεσε τα προβλήματα του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται , όπως ο συνωστισμός από ράντζα, τα κλειστά τμήματα και η έλλειψη προσωπικού, η αρχική αντίδραση του κύριου Γεωργιάδη ήταν να της γνωστοποιήσει πως ξέρει πως ανήκει στο ΠΑΜΕ.

Οι συμπεριφορές αυτές σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν, όχι σε υπουργούς, αλλά σε ανθρώπους και πόσο μάλλον σε Έλληνες. Το άδικο εμείς θα το υποδείξουμε και στον αδικημένο θα συμπαρασταθούμε, ασχέτως ιδεολογικής ταυτότητας. Ο κύριος Γεωργιάδης καλά θα κάνει να σταματήσει την αλαζονική συμπεριφορά του καλαμοιππέα και να ασχοληθεί σοβαρά με τον τομέα της υγείας, να δώσει ένα τέλος στις αδικίες που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων και να σταματήσει να φέρεται σαν εκπρόσωπος της Τρόικα και να κατανοήσει πως είναι εκπρόσωπος και Υπουργός του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-apeiles-kai-eirwneies-h-apanthsh-tou-adwni-sta-erwthmata-tw#ixzz2iihj7fLi

Exit mobile version