Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Καλησπέρα Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες !!!! δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη μέχρι και σήμερα για ποιόν λόγο με αποκαλούν φασίστα. Επειδή λατρεύω την Χώρα μου, την ιστορία μου και τους προγόνους μου; Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω μέχρι και  σήμερα, γιατί τους «αριστερούς» δεν τους αποκαλούν φασίστες όταν ξυλοκοπούν συμπατριώτες μας, όταν
φωνάζουν «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» απλώς γιατί έχουμε εθνική συνείδηση και ιδεολογία…αν αυτό δεν είναι φασισμός τι είναι;

Με Σεβασμό Τ.Σ. από Θεσσαλονίκη

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ: Συνεχίζεται δυναμικά η πολιτική δράση σε όλη την Ελλάδα – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο κ.Κασιδιάρης από βήματος, στη βουλή,  κατήγγειλε με στοιχεία το αφορολόγητο των βουλευτών, ουδείς εκ των άλλων βουλευτών δεν έκανε λόγο για το θέμα αυτό και φυσικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατέθεσε και πρόταση. Βλέπετε, κύριοι και κυρίες του αντισυνταγματικού τόξου, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ δεν εκλέχθηκαν για να κατακλέβουν τον ελληνικό λαό και να κάνουν πισίνες και μεζονέτες με τις κρατικές επιχορηγήσεις αλλά για να πουν την αλήθεια, να βοηθήσουν τους οικονομικά ασθενέστερους Έλληνες που πλήττονται από την ανεργία, να προτείνουν λύσεις και να καταθέσουν πρόγραμμα που αν εφαρμοστεί, η Ελλάδα θα απεγκλωβιστεί από το μνημόνιο και το ΔΝΤ και θα τιμωρηθούν όσοι μας οδήγησαν στην σημερινή οικονομική εξαθλίωση. Τώρα….., γιατί ξαφνικά σήμερα έγινε λόγος από βουλευτή της ΔΗΜΑΡ για το αφορολόγητο των βουλευτών, είναι ηλίου φαεινότερο ότι εκλογές πλησιάζουν, η ΔΗΜΑΡ -αν καταφέρει να πάρει 3%-ψάχνει συνεργασίες, επόμενο είναι να γίνονται και κάποια πράγματα προς εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης και τίποτα περισσότερο. Είσθε μακράν σε απόκλιση από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όσο και αν θελήσετε πλέον να την μιμηθείτε σε κάτι, δεν θα καταφέρετε τίποτα γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ψήφισε μνημόνια , δεν λέρωσαν οι βουλευτές μας τα χέρια τους με βρώμικο χρήμα.

Α.Γ.

Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά: «Απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων» – ΒΙΝΤΕΟ

Φυσικά η συμφωνία των 43 κοινών  σημείων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που αφορά σε αποφάσεις των κ.Σαμαρά και Βενιζέλο για την δέσμευση πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα δεν είναι παρά ακόμη ένα πυροτέχνημα που έσβησε ήδη…..! Φορολογίες ακόμη και σε ημιτελείς κατοικίες, κοτέτσια, μαντριά, γκαράζ σε πυλωτές και αλλαγή ασφαλιστικού με αύξηση ορίων ηλικίας.

Ως αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής περί της πολιτικής, διαφαίνεται ότι εχθρός τους είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι οι διεθνείς τοκογλύφοι που λεηλατούν τα πάντα 3 χρόνια με αυξανόμενη τάση! Εχθρός τους είναι οι Έλληνες που λιώνουν από την οικονομική αφαίμαξη και έχουν εγκλωβιστεί σε μια νεοφιλελεύθερη πολιτική υπέρ των ολίγων και εκλεκτών. Μόνο που πολιτικοί χωρίς λαό είναι πολιτικοί χωρίς καμία δύναμη και εντολή λαϊκή για αποφάσεις που πλήττουν την πλειοψηφία των Ελλήνων! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , η φωνή του ελληνισμού δεν λυγίζει παρόλο τον ανορθόδοξο πόλεμο που δέχεται γιατί  την στηρίζει o λαός που θέλει πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και αναπτυγμένη οικονομικά.

Γ.Δ.

«Μούγκα» στη Νέα Δημοκρατία για τις αποκαλύψεις, έπεσε «γραμμή» και στα κανάλια – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο Σαμαράς ήταν στην Αμερική, στην Ελλάδα, την 28.09.2013 σχεδόν ξημερώματα, ημέρα Σάββατο, γίνονταν από την ΕΚΑΜ αθρόες συλλήψεις του Αρχηγού μας και αρκετών βουλευτών μας. Ξυπνήσαμε και ακούσαμε για συλλήψεις και νιώσαμε ότι τελικά το πολιτικό σύστημα και ιδιαίτερα όταν δεν το υπηρετείς, έχει τρόπους να σου αφαιρέσει την προσωπική ελευθερία μέσα σε λίγα λεπτά και να σου διαταράξει την ζωή. Μετά το πρώτο ξάφνιασμα, άρχισε η τηλεοπτική δίκη-καταδίκη, οι ψευδομάρτυρες, οι βουλευτές που αφέθηκαν με περιοριστικά μέτρα ελεύθεροι και η προφυλάκιση του Αρχηγού μας, που ο πολιτικός του λόγος είναι χαρισματικός και χειμαρρώδης, αληθινός και εμψυχωτικός στα δύσκολα χρόνια που ζούμε και βέβαια του κ.Παππά και κ.Λαγού που και οι δύο έχουν πει πολλές αλήθειες μέσα στη βουλή και έχουν ενοχλήσει όπως όλοι οι βουλευτές μας το πολιτικό σύστημα. Γιατί; Επειδή οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ υπερασπίζονται το δίκαιο του ελληνικού λαού και δεν προσκυνούν ξένους αφέντες που θέλουν τους Έλληνες ραγιάδες να πληρώνουν -για άλλα 50 χρόνια- κεφαλικό φόρο. Και το τέλειο έγκλημα κατά της ελευθερίας του λόγου και ελεύθερης διακίνησης ιδεών, ήταν η τραγική και πρωτοφανής απόφαση για τη διακοπή της χρηματοδότησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τιμώρησαν, εν ολίγοις, τους ψηφοφόρους μας και όσους πρόσμεναν λίγα τρόφιμα ως βοήθημα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που οδήγησαν την χώρα οι πολιτικοί με τις επιλογές τους. Όλα λοιπόν για το χρήμα….ξεχνώντας ότι 40 χρόνια διακυβέρνησης και τα δύο κόμματα διέλυσαν τα πάντα. Αναρωτιέμαι….αν σκοπός τους ήταν η αναστολή της χρηματοδότησης γιατί έπρεπε να κάνουν όλο αυτό το σκηνικό της ντροπής; Να σέρνονται με χειροπέδες και με συνοδεία όπλων αυτόματων να οδηγούνται ως εγκληματίες στη ΓΑΔΑ και στην Ευελπίδων, βουλευτές που ούτε έκλεψαν ούτε κατέστρεψαν τη χώρα οικονομικά; Για τα δικά τους πραγματικά εγκλήματα πότε θα αποφανθεί η δικαιοσύνη; Εκτός αν έχει ήδη καταλυθεί η δημοκρατία και κάνουν ότι θέλουν οι πολιτικοί που οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή και τον ελληνικό λαό στην απόγνωση.

Σ.Ε.

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Κολλητός του Βαρβιτσιώτη ο ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής

Πρώτα πρώτα θέλω να σας ευχαριστήσω που ΥΠΑΡΧΕΤΕ και παλεύετε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Συνεχίστε τον κοινοβουλευτικό σας αγώνα και την αμέριστη ενασχόληση σας με τα κοινά!

Λ.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-26-oktwbriou-2013#ixzz2io95tjAt

Exit mobile version