Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Είμαι Μαθητής της τρίτης λυκείου και σας γράφω οργισμένος λόγο της άθλιας σχολικής εορτής που πραγματοποιήθηκε στο λύκειο μου. Από τις 2 ώρες της γιορτής, η μιάμιση ήταν προς τιμήν των Εβραίων. Αναλύσαμε το πως ζούσανε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και γενικά ό,τι είχε να κάνει με την ζωή τους την περίοδο εκείνη. Φυσικά ο Μεταξάς παρουσιάστηκε ως ένας φανατικός αντισημίτης φασίστας χωρίς καν να γίνει αναφορά στο ηρωικό του ΟΧΙ. Τέλος κλείσαμε με ένα τραγούδι με χαρακτηριστικό στίχο: τσακίστε τους φασίστες, ενώ παράλληλα ο προβολέας έδειχνε σημαίες της χρυσής αυγής. Το πιο ντροπιαστικό ήταν ότι ΔΕΝ είπαμε τον εθνικό ύμνο στο τέλος. Όταν ρωτήσαμε τους διοργανωτές τι σχέση έχει το Νταχάου και το Άουσβιτς με τον αγώνα τον παππούδων μας, μας απάντησαν χαρακτηριστικά: Έχουν σχέση, απλά εσείς είστε άσχετοι.

Ε.Μ.

“Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας”: Δωρεάν DVD με την Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί την Τετάρτη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης δήλωσε πώς όταν τον κόμμα του γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις ενώ κατά των παρελάσεων τάχθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, η οποία υποστήριξε ότι οι παρελάσεις είναι “παλαιολιθικές” με τον τρόπο που γίνονται και ότι σε αυτές θα έπρεπε να λαμβάνουν μέρος “απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης”. Να τους χαίρονται όσοι τους ψηφίσουν! Πάντως για αύριο, όσοι δεν συμμετάσχουν στο πάνελ των επίσημων θα έχουν προσφέρει τεράστια υπηρεσία στον τόπο! Δεν θα μας λείψουν καθόλου! Ίσα ίσα.. Θα αναπνέουμε καλύτερα και η παρέλαση θα έχει πιο ενδιαφέρον!

Β.Γ.

Ο τρόμος του καθεστώτος: έκλεισαν το μετρό, μας απέκλεισαν με ΜΑΤ, απέτυχαν παταγωδώς

Ο Ιωάννης Μεταξάς (Κυβερνήτης της χώρας) πριν το 1940 περιοδεύοντας ενημέρωνε τον κόσμο, ότι μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, ακόμη παρότρυνε λέγοντας “βγάλτε τα λουλούδια από τις αρτάνες και τις γλάστρες και φυτέψτε πατάτες, δεν θα έχουμε τρόφιμα”.. προσπαθούσε δηλαδή να προστατεύσει τον κόσμο. Οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί για την σημερινή θλιβερή κατάσταση τι έκαναν; Ενημέρωσαν; Έκαναν κάτι για να προλάβουν να προστατέψουν τον κόσμο; Ελάχιστοι! Οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια, από την εποχή του Γ. Παπαντωνίου προσπαθούσαν να μας πείσουν για την ωραιότητα και την ασφάλεια του Χρηματιστηρίου όπου έχασε ο κόσμος τα λεφτά του! Αλλά και στα τωρινά χρόνια, παπαγαλάκια, δημοσιογράφοι και πολιτικοί μας ανακοινώνουν καθημερινά πόσο σπουδαίο είναι το μνημόνιο. πόσο χρήσιμο για τον τόπο, και πόσο χαμένοι θα είμαστε χωρίς την τρόϊκα και το ΔΝΤ. Αλήτες πληρωμένες γραφίδες οι δημοσιογράφοι αυτοί, αλήτες πολιτικοί οι άλλοι, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!

Β.Φ.

“Δυστυχώς γι΄ αυτούς είμαστε ζωντανοί” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το 1972 η Ελλάδα ήταν αχρέωτη με στοιχεία του οικονομικού ταχυδρόμου, έντυπο του 1993 το μοναδικό έντυπο μέσον ίσως που αναφερόταν σε επερχόμενη καταστροφή, με μηδέν ανεργία το 1972 χωρίς δάνεια, δανεικά και επιδοτήσεις, όσοι μπήκαν στην αγορά εργασίας εκείνη την περίοδο την θυμούνται με νοσταλγία ήταν η καλύτερη για τον εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα. Από το 1961 μέχρι το 1973 η δραχμή ήταν σκληρό νόμισμα, ο πληθωρισμός στη χώρα μας στο διάστημα αυτό ήταν περίπου ο μισός από τον αντίστοιχο της ΕΟΚ, ως τα μέσα της δεκαετίας του 1970 τόσο ο δανεισμός όσο και το δημόσιο χρέος ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ στη χώρα μας. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ; ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Π. Γ.

Η.Κασιδιάρης στον “Στόχο”: “Η δημοκρατία καταλύθηκε, η βουλή έγινε ναός διαφθοράς και κλεπτοκρατίας”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-28-oktwbriou-2013#ixzz2j1ECT7Ob

Exit mobile version