Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάγκαλος: “Εγκληματική οργάνωση και η ΝΔ λόγω Παπαγεωργόπουλου…μαζί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές”

Είπε εν τη ρύμη του λόγου του και μία αλήθεια ο πολύς (εντός και εκτός εισαγωγικών…) Θ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Τζιτζικώστα. Θυμίζουμε ότι ο Περιφερειάρχης είχε εκφράσει την εύστοχη απορία του για το αν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Τσοχατζόπουλος, γεγονός το οποίο ισχύει βάσει όχι μόνο αυτής της υποθέσεως, αλλά και δεκάδων άλλων υποθέσεων διαφθοράς, μίζας και ρεμούλας, αλλά και δολοφονιών, όπως η «εταιρία δολοφόνων» που βαραίνουν το ΠΑΣΟΚ.

Επιχειρώντας να απαντήσει ο Πάγκαλος είπε μία μεγάλη αλήθεια, ότι δηλαδή και η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση, αφού καταδικάστηκε ο Παπαγεωργόπουλος. Βεβαίως αυτό είναι αληθές, ασχέτως αν δεν το εννοούσε έτσι ο Πάγκαλος, αφού και για την ΝΔ υπάρχουν πάρα πολλές δικογραφίες χιλιάδων σελίδων που θα μπορούσαν να έχουν σχηματιστεί εις βάρος σημαινόντων στελεχών της και υπουργών της, αν υπήρχε κράτος δικαίου και όχι το σημερινό θλιβερό κομματικό προτεκτοράτο του μνημονίου.

Ο Πάγκαλος, μάλιστα, πήγε αυτή την σκέψη και ένα βήμα παραπέρα και πρότεινε κοινή κάθοδο στις εκλογές των δύο αυτών εγκληματικών οργανώσεων, προκειμένου να θολώσουν τα νερά και μπας και λάβουν καμιά ψήφο παραπάνω. Η συγκεκριμένη δήλωση Πάγκαλου αποτελεί φυσικά το «κερασάκι στην τούρτα» του «γάμου» μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο οποίος επισφραγίστηκε με την υπεράσπιση της ΝΔ στο πρόσωπο του Τσοχατζόπουλου, ο οποίος συμβολίζει το πολιτικό μέλλον της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», που έχει σταθεί στην πρωτοπορία όλων των δυστυχιών του Ελληνικού Λαού.

Όπως χαρακτηριστικά εκτίμησε, εξηγώντας την πρόταση του, αν το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή, τότε θα τεθεί θέμα διάλυσης τουΒέβαια, ο Πάγκαλος με αυτή του την εξήγηση έπραξε και κάτι άλλο σπάνιο για αυτόν, αφού έδειξε στον Ελληνικό Λαό τον δρόμο της λύτρωσης, αρχικά από το ΠΑΣΟΚ και ακολούθως από τα υπόλοιπα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Ψηφίζουμε μαζικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή που αποδεδειγμένα αποτελεί την μοναδική πολιτική κίνηση στον τόπο που δεν έχει δεσμούς με τα κόμματα της κλεπτοκρατίας  και έτσι θα οδηγήσουμε το σύστημα σε αυτοδιάλυση. Δεν θα εκλέξουν ευρωβουλευτές και σιγά σιγά θα έρθει και η μέρα που δεν θα εκλέξουν ούτε βουλευτές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pagkalos-egklhmatikh-organwsh-kai-h-nd-logw-papagewrgopoulou…mazi-nd-paso#ixzz2j2zugxzz

Exit mobile version