Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ούτε που τόλμησαν να φανούν σήμερα στις παρελάσεις οι πολιτικάντηδες. Γιατί δεν ήρθαν, άραγε, για να νιώσουν την «αγάπη» του Λαού; Άλλωστε φρόντισαν να αποκλείσουν τους πάντες από το να δουν την παρέλαση. Οι δρόμοι ήταν κλειστοί σε μία μεγάλη ακτίνα γύρω από τον χώρο της παρέλασης και ουδείς μπορούσε να πλησιάσει. Μόνο στα πάνελ των δημοσιογραφίσκων τολμούν να εμφανίζονται. Αλλά ας μην έχουν αυταπάτες… Γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί στις εκλογές… Βλέπουν να έρχεται η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Κ.Λ.

Κατερίνη: Ανθελληνική αστυνομία πέταξε το στεφάνι της Χρυσής Αυγής

Γράφουν σήμερα όλοι οι αληταράδες της «ενημέρωσης» ότι οι Χρυσαυγίτες δεν πήγαν στην παρέλαση. Για άλλη μία φορά βγαίνουν ψεύτες, αφού όλοι είδαμε τις φωτογραφίες του Συναγωνιστή Γρέγου. Ελπίζαν, βέβαια, τα τσιράκια του Βενιζέλου να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά τα παρακρατικά αποπαίδια τους και να μην λειτουργούσε η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ώστε να γίνει επιτυχώς η απόκρυψη της αλήθειας. Όμως, για κακή τους τύχη, οι Χρυσαυγίτες δεν γνωρίζουν ούτε εμπόδια, ούτε προβλήματα, αλλά για άλλη μία φορά κάνανε ρεζίλι τους δημοσιογραφίσκους και τα ψέμματα τους. Οι Χρυσαυγίτες ήταν στην θέση τους, όπως έπρεπε, και ας λένε ό,τι θέλουν τα παπαγαλάκια.

Λ.Ν.

Έδιωξε τους Έλληνες από τις παρελάσεις η χούντα του μνημονίου – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σαν σήμερα οι Έλληνες είπαν άλλο ένα μεγάλο ηχηρό «ΟΧΙ» στον επίδοξο κατακτητή. Μετά από τις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα, τις Πλαταιές και τόσες και τόσες άλλες επικές και λαμπρές σελίδες στην Ιστορία του Έθνους, οι Έλληνες δείχνουν για άλλη μια φορά το μεγαλείο τους. Σήμερα εν έτει 2013 οφείλουν να πουν άλλο ένα «ΟΧΙ» στους σύγχρονους κατακτητές, αλλά και τους εγχώριους συνεργάτες τους, Βενιζέλο, Σαμαρά, Τσίπρα και να ενισχύσουν τις δυνάμεις της Αντίστασης, το μοναδικό πολιτικό Κίνημα που μιλά για Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Αξιοπρέπεια. Το μόνο πολιτικό Κίνημα που πραγματικά δέχεται την πολεμική του καθεστώτος του Μνημονίου. Όλοι οι άλλοι που δήθεν κάνουν αντιπολίτευση, απέδειξαν την υποταγή τους στο καθεστώς δεχόμενοι χωρίς καμμία διαμαρτυρία τις άδικες πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, που ουσιαστικά υπήρξαν τα εγκαίνια της χούντας του μνημονίου.

Ι.Τ.

Η Χρυσή Αυγή στην παρέλαση: μαζί με τους Μακεδονομάχους, μακριά από τους πολιτικάντηδες

Διάβασα την είδηση που έπαιξε σε όλα τα καθεστωτικά μέσα με τον Ήρωα γονέα που απαίτησε να μην παιχτεί τραγούδι για τον Βελουχιώτη, την «Σουλτάνα», ενώπιον των παιδιών. Φυσικά, όλα τα καθεστωτικά μέσα έπεσαν για να «φάνε» τον γονέα και να μιλήσουν για λογοκρισία. Επειδή δεν ήθελε να ακουστεί τραγούδι για τον σφαγέα των Ελλήνων. Για έναν ανώμαλο, ο οποίος ευθύνεται για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και τον βιασμό ακόμα και βρεφών! Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλα τραγούδια για την συγκεκριμένη Εθνική Επέτειο; Βέβαια δεν σχολιάζω το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν άσχετο, γιατί στις 28 Οκτωβρίου του 1940, η «Σουλτάνα» τηρούσε γραμμή Μόσχας, αλλά τέλος πάντων. Τιμή και δόξα στον Ήρωα γονέα που αρνήθηκε την κομμουνιστική προπαγάνδα, ιδιαιτέρως σε μία ημέρα Εθνικής Επετείου.

Ε.Χ.

Από την πλατεία Κολοκοτρώνη στις φυλακές Κορυδαλλού – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha απέδειξε ότι βρίσκεται εν πλήρει συγχύσει. Αντί να δείξουν κάποια πατριωτική ταινία για το Έπος του 40’, επέλεξαν να δείξουν μία κομμουνιστική ταινία για την πανωλεθρία που ζήσαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες στον Γράμμο. Θα ήθελα να ξέρω τι είχαν κατά νου όταν διέπρατταν αυτή την ύβρι. Ποιον συμβολισμό είχαν κατά νου, όταν σε εθνική επέτειο θυμίζανε την πιο μαύρη σελίδα της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας; Το αίσχος είναι μικρό ως λέξη για να τους περιγράψει.

Π.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-29-oktwbriou-2013#ixzz2j6R3yLOX

Exit mobile version