Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Ανατολική Αττική, Κοζάνη, Χανιά, Ηράκλειο

Την Πέμπτη 24/10/2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Προλογίζοντας ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Γερακόπουλος, κατάφερε με τον μεστό του λόγο να συμπυκνώσει την πεμπτουσία του Εθνικισμού με απλά και λιτά λόγια, τονίζοντας ότι Εθνικιστής είναι εκείνος που ορμώμενος από τη δύναμη της Φυλής του, χαράζει το δρόμο του αδιάκοπου και επίπονου Αγώνα με απώτερο σκοπό την Πατρίδα. Ο Χρυσαυγίτης, είναι η μετουσίωση του πραγματικού Εθνικιστή ως γνήσιος θεματοφύλακας αρχέγονων αξιών, επαναστάτης, συναγωνιστής και συνεχιστής των ιερών παρακαταθηκών του Ελληνισμού.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Συναγωνιστής Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στον απηνή διωγμό που υφίσταται το Κίνημά μας από το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, στην στοχοποίηση του Αρχηγού και Γενικού Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νικόλαου Μιχαλολιάκου, όπως και των υπόλοιπων Συναγωνιστών-Βουλευτών της Κ.Ο. με αποκορύφωμα την άδικη, ανήθικη αντισυνταγματική και παράνομη προφυλάκισή τους.

Η καλύτερη απάντηση ήλθε δια χειρός του Αρχηγού μας, ένα φωτεινό μήνυμα ελπίδας στους σκοτεινούς καιρούς, αλλά και εγκάρδιων ευχών για τη λειτουργία των 2 χρόνων των Γραφείων μας: «24 Οκτωβρίου 2013- Κορυδαλλός. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Τ.Ο Αν. Αττικής. Συγχαρητήρια για τη λειτουργία 2 χρόνων. Ο Αγώνας δεν σταματά. Συνεχίζουμε μέχρι τέλους. Συναγωνιστές, είναι στο δικό σας χέρι να συνεχιστεί ο Ιερός μας Αγώνας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε! Να μην λυγίσει ΚΑΝΕΙΣ! Είμαστε και οι τρεις καλά στην υγεία μας, το ηθικό μας είναι υψηλό! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα ποτάμι που δεν το σταματά κανείς!» Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.

Τη Δευτέρα 28/10/2013 στα γραφεία μας, οι Συναγωνιστές έδωσαν γι άλλη μια φορά,  ένα ηχηρότατο μήνυμα αγωνιστικότητας και πλήρους αδιαφορίας για την λυσσαλέα εναντίον μας προπαγάνδα, γιορτάζοντας με τρόπο που μόνο οι γνήσιοι Εθνικιστές γνωρίζουν, την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

Το ηθικό όλων των Συναγωνιστών είναι ακμαιότατο. Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Σαββάτου, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει ότι τελικά όλη αυτή η λασπολογία και πολεμική, όχι μόνο δεν την άγγιξε, αλλά προκάλεσαν συσπείρωση και αύξηση της αγωνιστικής διάθεσης. Αυτό που κυριολεκτικά δαιμονίζει τους προδότες και τους δοσίλογους εβραιόδουλους που κυβερνούν, προς το παρόν τη Χώρα, είναι ότι τα ποσοστά μας ανεβαίνουν! Όσο υπάρχουν Έλληνες που εξωθούνται στη δυστυχία και την απελπισία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο εφιάλτης τους και η Νέμεσις μαζί!!!

Οι Συναγωνιστές Γ. Παπαγεωργίου και Γρ. Γερακόπουλος μίλησαν στη συνέχεια και με τρόπο ειλικρινή εξέθεσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και εκείνες που έρχονται. Τονίσθηκε ιδιαίτερα η μεγάλη αλήθεια ότι η Νίκη του 1940-41 οφειλόταν στον μεγάλο Έλληνα Ιωάννη Μεταξά και την οργάνωση της Ελλάδας σύμφωνα με τα σχέδια του! Από διαλυμένο κράτος που την παρέλαβε το 1936, δημιούργησε ένα πανίσχυρο Έθνος που κατέληξε στην περήφανη νίκη του 1940-41. Οι Εθνικιστές είναι αυτοί που πολέμησαν! Οι αιώνιοι προδότες και ψεύτες κομμουνιστές που συνεχώς παραποιούν τα πάντα, απλά περίμεναν εντολές απέχοντας από τον αγώνα. Έγινε υπενθύμιση στις ανεξήγητες συνθήκες θανάτου του Ι. Μεταξά, που ακόμα και σήμερα προκαλούν αναπάντητα ερωτήματα.

Οι ομιλητές τόνισαν την επιτακτική ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι αγώνες που έρχονται είναι δύσκολοι, αλλά η Χ.Α θα φτάσει εκεί που η Ιστορία την προορίζει…

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Εν όψει του εορτασμού για την επέτειο της  28ης Οκτωβρίου 1940, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ από τον Γραμματέα της τοπικής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  Νικόλαο Λεμοντζή, ο οποίος  τόνισε πως το Έθνος μας έχει περάσει ανά τα χρόνια δύσκολες εποχές. Εποχές πείνας και δυστυχίας, όμως τότε δεν υπήρχαν αυτοκτονίες όπως σήμερα, διότι η κοινωνία ήξερε ότι παρόλα τα δεινά υπήρχε πίστη και αφοσίωση σε αξίες και ιδανικά.

Σήμερα καλλιεργείται το ωχαδερφιστικό πρότυπο,  το οποίο βέβαια ξεκινά από την οικογένεια και προτρέπει τα παιδιά να πηδούν από το καράβι στην πρώτη δυσκολία.

Τότε οι άνθρωποι, δεν δίστασαν να μπουν στα τρένα που τους μετέφεραν στο μέτωπο, σε συνθήκες με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες, για να πολεμήσουν και να μην  παραδώσουν τη Χώρα στους δυνάστες.

Ο Συναγωνιστής αφού αναφέρθηκε στα τόσα καλά που έχει προσφέρει ο Ιωάννης Μεταξάς στη Χώρα μας, πολλά από τα οποία απολαμβάνουμε ακόμη και σήμερα, τόνισε ότι το «ΟΧΙ» της ακλόνητης ηγεσίας του χαλύβδωσε το ηθικό των πολιτών και κυρίως των στρατιωτών μας απέναντι στην απερισκεψία των Ιταλώνπου «έσπασε» ουσιαστικά την ουδετερότητα της Ελλάδος.

Πολύ σημαντική επίσης ήταν η προσφορά των ηρωικών γυναικών στον πόλεμο οι οποίες δεν δίστασαν να κουβαλήσουν ακόμη και πολεμοφόδια στις πλάτες τους για να βοηθήσουν τους πολεμιστές. Με αφορμή μιαν ηρωική μάνα που έστειλε γράμμα τότε στον Στρατό λέγοντας ότι ο πόλεμος της σκότωσε 4 παλικάρια, αλλά έχει άλλα 4 που μόλις ενηλικιωθούν θα τα διαθέσει στην Πατρίδα, ο Συναγωνιστής έκανε σύγκριση με τα γεγονότα των Ιμίων το 1996, όπου οι γονείς έκαναν διαμαρτυρία έξω από το στρατόπεδο για να μην πάνε τα παιδιά τους να πολεμήσουν.

Ο Μεταξάς είπε το «ΟΧΙ», ενώ οι τωρινοί πολιτικάντηδες λένε μόνο «ΝΑΙ» σε όλα.

Εμείς με μπροστάρηδες τον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατουμένους συνεχίζουμε τον Αγώνα μας ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, γιατί είμαστε απόγονοι εκείνων των Ηρώων που έχυσαν τότε το αίμα τους.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Ενημερωτική δράση στην Κοζάνη

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η Τ.Ο. Κοζάνης έκανε ενημερωτική δράση μπροστά από τα γραφεία στην Πλατεία Γιολδάση στο κέντρο της Κοζάνης, όπου μοιράσαμε φυλλάδια, εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς πεζούς και στα αυτοκίνητα.

Για μια ακόμη φορά τα γραφεία μας ήταν κατάμεστα και η αποδοχή των συναγωνιστών οι οποίοι μοίραζαν τα φυλλάδια του κινήματος από τον κόσμο ήταν ιδιαίτερα θερμή. Η κεντρική οδός Παύλου Μελά στο ύψος των γραφείων μας έκλεισε για λίγα λεπτά από τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς που ζητούσαν εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για Ελλάδα, Εθνικισμό, Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να ελευθερωθεί η Πατρίδα μας από τα δεσμά των τοκογλύφων, των τραπεζιτών και των Μνημονίων. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη λαομίσητη συγκυβέρνηση-έκτρωμα Σαμαρά-Βενιζέλου που φυλακίζει τους Έλληνες Εθνικιστές, τους λοιδορεί με αστεία κατηγορητήρια, με μάρτυρες-γελωτοποιούς και προσπαθεί (μάταια) να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πατριώτες που αγκαλιάζουν και στηρίζουν το κίνημα μας.

ΚΟΖΑΝΗ:
Πλατεία Γιολδάση 2
Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ: 6984 342137

Τ.Ο Χανίων: Ομιλία με θέμα την περίοδο του ηρωικού ΟΧΙ

Ομιλία με θέμα την περίοδο του ηρωικού ΟΧΙ του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο Χανίων από τον συναγωνιστή Δημήτρη Σταθάκη. Οι παραβρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση κατά την οποία ο ομιλητής έθετε προβληματισμούς στους συμμετέχοντες δημιουργώντας με παραστατικό τρόπο μια εξαιρετική συζήτηση η οποία οδήγησε σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ομιλίες στην Τ.Ο Χανίων

Γεμάτο φίλους και υποστηριχτές ήταν για μια ακόμη Κυριακή το γραφείο της Τ.Ο Χανίων κατά τις καθιερωμένες εβδομαδιαίες ομιλίες των συναγωνιστών, σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα. Αναγνώστηκαν επίσης οι επιστολές των συναγωνιστών πολιτικών κρατουμένων Παππά και Λαγού μέσα από την φυλακή, καθώς και η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Ομιλίες στην Τ.Ο Ηρακλείου

H αθρόα προσέλευση φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, χθες το απόγευμα, ήταν η απάντηση των Ηρακλειωτών στην πολιτική δίωξη ενάντια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Διαβάστηκε μήνυμα του φυλακισμένου Αρχηγού του Κινήματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, το οποίο οι συγκεντρωμένοι, υποδέχθηκαν με επευφημίες και παρατεταμένο χειροκρότημα, ενώ ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, αναφέρθηκε στις αιτίες και τα χαρακτηριστικά αυτού του πρωτοφανούς πογκρόμ εις βάρος των αγωνιστών του Λαϊκού Εθνικισμού που στοχεύει στην κάμψη του ηθικού, το οποίο όμως, όπως χαρακτηριστικά είπε, εις πείσμα των διωκτών μας, παραμένει ακμαιότατον.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dassddsa#ixzz2jC8pEBQX

Exit mobile version