Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΔΗΜΑΡ ομολογεί και αποδέχεται την συνταγματική εκτροπή της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής!

Κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε: «Αναζήτησα να δω αν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο διεθνώς, αν έχουν φυλακιστεί, με ένα σαθρό κατηγορητήριο, κατόπιν πολιτικών εντολών, Αρχηγός πολιτικού κόμματος και Βουλευτές. Βρήκα μόνο ένα ιστορικό προηγούμενο, το στρατιωτικό καθεστώς της Βιρμανίας, όπου εκεί δεν τόλμησαν να φυλακίσουν την Αρχηγό της αντιπολίτευσης, αλλά την περιόρισαν κατ’ οίκον. Αυτό που δεν έκανε ούτε το στρατιωτικό καθεστώς της Βιρμανίας, που παίρνει κεφάλια αντιφρονούντων, τόλμησε να το κάνει η χούντα Σαμαρά και Βενιζέλου -και το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως- η χούντα του μνημονίου που δίνει λόγο μόνο σε ξένα κέντρα εξουσίας».

Φανερά ενοχλημένος από την αναφορά του συναγωνιστή Κασιδιάρη, η οποία και καταδεικνύει περίτρανα το πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση των υποτακτικών και τα λοιπά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου την έννοια της εφαρμογής του Συντάγματος, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ν. Τσούκαλης επιχείρησε να απαντήσει, προβαίνοντας στην παραδοχή πως η κυβέρνηση και τα συνεργαζόμενα μ’ αυτή κόμματα της αριστεράς μεταχειρίζονται δικτατορικές μεθόδους. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Άκουσα πριν λίγο το κήρυγμα περί δημοκρατίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι η πρώτη φορά. Κάποιοι θα πουν ότι το πολιτικό σύστημα δίνει το δικαίωμα. Είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ότι έψαξε στα πολιτικά χρονικά όλου του κόσμου και βρήκε αντίστοιχο συμβάν με αυτό της προσωρινής κράτησης μόνο στο στρατιωτικό καθεστώς της Βιρμανίας. Αλήθεια, μόνο εκεί βρήκε; Επί χούντας στην Ελλάδα δεν λειτουργούσε αυτή η Αίθουσα. Τολμούσε κανένας από τους πολιτικούς να βγει δημοσίως και να πει «ιδρύω Κόμμα και κατεβαίνω υποψήφιος για να εκλεγώ Βουλευτής»; Δηλαδή τη γενικευμένη αυτή εφαρμογή, την ισοπέδωση, την αγνοούμε. Το ότι σε άλλα καθεστώτα οι πολιτικοί ή εξορίζονται ή αυτοεξορίζονται ή μπαίνουν φυλακή είναι το ίδιο»;

Άθελά του προφανώς, ο αριστερίζων προστάτης του Καθεστώτος της διαφθοράς, ομολόγησε πως η κυβερνητική παράνομη και αντισυνταγματική μεθόδευση της πολιτικής δίωξης εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δεν διαφέρει από μεθοδεύσεις και πρακτικές της στρατιωτικής δικτατορίας, κατά την επταετία! Οπότε εκ του αποτελέσματος καθίσταται σαφές ότι η αριστερά όχι μόνον ομολογεί την συνταγματική εκτροπή και την κατάλυση του Πολιτεύματος, αλλά επί της ουσίας συναινεί προς αυτές τις ενέργειες.

Αντιλαμβανόμαστε βεβαίως, την ταύτιση συμφερόντων των εγκληματικών συμμοριών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν, με τις εγκληματικές συμμορίες της αριστεράς, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιδιώκουν απεγνωσμένα μεν, παράνομα δε, να εξαλείψουν τη Χρυσή Αυγή, μιας και η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική πραγματική απειλή για τα συμφέροντα αυτά. Είναι όμως εξίσου σαφές, ότι τη δολιότητα των πολιτικών αντιπάλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έχει συνειδητοποιήσει πλήρως και ξεκάθαρα ο Ελληνικός Λαός. Κατά συνέπεια, η δήλωση Τσούκαλη δεν αποτελεί παρά ένα ακόμη τεκμήριο της αγαστής συνεργασίας κυβέρνησης και αριστεράς στον από κοινού ανέντιμο και ανήθικο αγώνα περιορισμού της λαϊκής αποδοχής των πολιτικών θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και τότε μαζί με τους νοσηρούς εγκεφάλους των κυβερνητικών παρανομιών θέλουμε να δούμε τι θα λένε και οι αριστεροί συνέταιροι και πλιατσικολόγοι των θυσιών του Ελληνικού Λαού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmar-omologei-kai-apodechetai-thn-suntagmatikh-ektroph-ths-politikhs-diw#ixzz2jGFSy7Y0

Exit mobile version