Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πολλά διδαχθήκαμε αυτές τις 3 ημέρες έξω από τα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Μετρήσαμε φίλους, είδαμε εχθρούς, καταλάβαμε ποιοι ήταν εκεί αλλά  κυρίως γιατί ήταν εκεί… Αυτό που δεν περίμενα να μάθω και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ήταν πώς βγαίνουν και μεταφέρονται στους πολίτες οι ειδήσεις.

Σε ένα καφέ απέναντι από τα Δικαστήρια όλοι οι νεαροί «δημοσιογράφοι» έλεγαν την γνώμη τους σε γνωστή δημοσιογράφο που όλως τυχαίως ήταν και μάρτυρας κατηγορίας σε δίκη ενός Συναγωνιστή μας. Αυτή λοιπόν η κυρία τους καθοδηγούσε σχετικά με το τι θα πουν και τι θα γράψουν. Και άμα είναι καλά και υπάκουα παιδιά, μόνο να κερδίσουν θα έχουν από αυτήν, όπως χαρακτηριστικά τους έλεγε… Τελικά βρέθηκα σε λάθος σημείο την σωστή στιγμή…

Έτσι λοιπόν σιγά-σιγά απεφάνθησαν κυβέρνηση και τηλεδικαστές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εγκληματική οργάνωση… Και η  χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία μετατράπηκε σε Σοβιετική Ένωση, όπου καταστρατηγήθηκαν τα συνταγματικά δικαιώματα των Δημοκρατικά εκλεγμένων πολιτικών που αντιστέκονται στην πολιτική του μνημονίου και του δοσιλογισμού. Ο δε πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε: «Θα εξαφανίσω την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την πολιτική ζωή του τόπου», θέλοντας να αποδείξει στους φίλους του τους εβραίους ότι θα φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχουν αναθέσει.

Δεν πέρασε βέβαια από το μυαλό του πρωθυπουργού  ότι στις Δημοκρατίες  τα κόμματα τα εμφανίζει και τα εξαφανίζει ο λαός. Όσες λοιπόν μεθοδεύσεις και να κάνετε, όσους ψευδομάρτυρες και να ανακαλύψετε, όσα ψέματα και να πείτε, ο λαός δεν σας πιστεύει και όταν του δοθεί η ευκαιρία θα σας τιμωρήσει, γιατί τον αγνοείτε.

Με την πολιτική δίωξη του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των Βουλευτών της διώκεται η ελπίδα ενός λαού για ένα καλύτερο αύριο.

Διώκεται το φρόνημα: Για Εθνική ανεξαρτησία. Για κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Για μια Ελλάδα που θα είναι αυτάρκης μέσα από την εγχώρια παραγωγή της. Για μια Ελλάδα που θα παρέχει στους πολίτες της το αίσθημα της Ασφάλειας.

Κατηγορείτε τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για κατάλυση του Πολιτεύματος. Ποιοι; Οι τρομοκράτες του φρονήματος, οι κυνηγοί των πολιτικών μας ιδεών .

Αυτοί που έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο μην επιτρέποντας στον Αρχηγό και τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να παραστούν στις κρίσιμες συνεδριάσεις της Βουλής, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει.

Αυτοί που αγνοούν την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου και πλέον Ελλήνων γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον κανονισμό της Βουλής , προκαταβάλλοντας ουσιαστικά την απόφαση της δικαιοσύνης και αρνούνται να απαντήσουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο τον βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπαίνοντας στην βουλή ορκίστηκαν πίστη εις στο Σύνταγμα και  οι εθνικιστές τιμούν πάντα τον όρκο τους.

Αίρετε την ασυλία των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αδιακρίτως και χωρίς να κρατάτε τα προσχήματα. Να δούμε τώρα τι θα κάνετε με την άρση της ασυλίας του Γιωργάκη Παπανδρέου για το περιβόητο «Λεφτά υπάρχουν» και  με το οποίο υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού Λαού.

Αν δεν αρθεί η ασυλία του Παπανδρέου θα αποδειχθεί  πανηγυρικά ότι άγεστε και φέρεστε σύμφωνα με τις επιταγές των αφεντικών σας.

Όση τρομοκρατία και να ασκήσετε στους φίλους και υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα σας περάσει:

Γιατί είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες

Γιατί είμαστε το φως και είσαστε το σκοτάδι

Με την σκέψη μας να συντροφεύει νυχθημερόν  τους πολιτικούς μας κρατούμενους βροντοφωνάζουμε:

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Κορίνα- Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Γ. Μαυρής της Public Issue: Η Χρυσή Αυγή είναι ριζωμένη στην κοινωνία και δεν πέφτει με τίποτα!

Παρακολούθησα πριν λίγο την τοποθέτηση του βουλευτή μας κ.Κασιδιάρη στη βουλή
και την “απάντηση” του βουλευτή της ΝΔ, πρώην ΛΑΟΣ, κ.Βορίδη ο οποίος, εν ολίγοις, αφού εντός της βουλής ενώπιον χιλιάδων τηλεθεατών, αποκάλεσε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ”εγκληματική οργάνωση”, επικαλούμενος την τεκμηρίωση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, συκοφάντησε τους “υπόδικους” βουλευτές μας ονοματίζοντας ”’υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης” τον κ.Κασιδιάρη πάλι επικαλούμενος στοιχεία του εισαγγελέα και ανακριτή. Φυσικά δεν περιμέναμε και κάποια σοβαρή απάντηση αλλά  απελπισμένος ο κ.Βορίδης με νομικές ορολογίες και νομικά τερτίπια, αντί να απαντήσει επί του θέματος, επιτέθηκε στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έφυγε….!!! .Κρίμα,  γιατί κάποιοι τον είχαν για καλό νομικό αλλά δυστυχώς, απέδειξε ότι απλά ξέρει να πολιτικολογεί δικάζοντας, ξεχνώντας το τεκμήριο της αθωότητας και βγάζοντας ήδη ετυμηγορία για μια δικαστική υπόθεση που είναι ακόμη σε διαδικασία. Ο ελληνικός λαός, έχει άποψη και σύντομα θα δώσει απάντηση στις κάλπες. Μέχρι τότε, οι βουλευτές μας είναι βουλευτές και άπαντες οφείλουν να σέβονται το 7% που τους έστειλε στη βουλή και συνεχίζει να τους στηρίζει με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό.

Λ.Ν.

Εκδήλωση “5 χρόνια Ε.ΛΑ.Μ., 5 χρόνια Αγώνας” – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την 28/9/2013 συνελήφθησαν και προφυλακίσθηκαν ανώτατα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Αρχάς Οκτωβρίου συνεχίσθηκαν προφυλακίσεις απλών οπαδών. Οι συλλήψεις έγιναν με την γελοία κατηγορία ότι το κόμμα της Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση. Θα ευσταθούσε περισσότερο εάν κατηγορούντο ότι είναι ελέφαντες. Έγινε ευθεία κατάλυση του Συντάγματος, πραγματικό πραξικόπημα. 

Κατατρόμαξαν από την κατακόρυφη σφυγμομετρική άνοδο της Χ.Α. Νομίζουν ότι θα διαιωνίσουν την εξουσία τους.

Πήραν εντολή από τον διεθνή σιωνισμό να εξοντώσουν πάση θυσία την Χ.Α. ως κόμμα δήθεν νεοναζιστικό. Η πραγματικότητα είναι ότι καταδιώκουν αγρίως τον ελληνικό πατριωτισμό. Αφαιρούν εμμέσως θέσεις εργασίας από ελληνικά χέρια για να τις δώσουν σε ξένους, όχι ευρωπαίους πολίτες. Θα  έδειχναν ότι πράττουν ανθρωπιστικά, αν περίσσευαν θέσεις εργασίας. Αλλά δεν περισσεύουν, δυστυχώς. Ένα εκατομμύριο αφυπνισμένοι Έλληνες ανελήφθησαν  τους συνειδητούς ανθέλληνες.

Αποκαλούν «συνταγματικό και δημοκρατικό» τόξο, επίδοξους σφαγείς της δύστροπης λεγομένης αστικής τάξης. Ιδού επιδοκιμασία της προδοσίας. Ιδού ότι πρόκειται περί είδους κατακτητών.

Συντονίζουν γενική συκοφαντική και δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον της Χ.Α. Ουσιαστικά εναντίον του ελληνικού πατριωτισμού.

Πλήγωσαν την υπερηφάνεια και ασκούν τρομοκρατία, εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, νοσταλγών του ελληνικού πατριωτισμού, τον οποίον κατάφερε να πυροδοτήσει η Χ.Α.

Π.Ε.

Νέο φιάσκο του καθεστώτος – Πόρισμα ΕΛΑΣ: Παραμύθι οι θύλακες της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία

Όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε γόνιμη κριτική με προτάσεις και έβαζε ως προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη της χώρας την διαγραφή του χρέους και την καταγγελία του μνημονίου, δυστυχώς αρκετοί συμπολίτες μας πείθονταν από τις ψεύτικες δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης και την αριστερή ακαταλαβίστικη στην πράξη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη δεν έχουμε καταλάβει σε τι διαφέρει από αυτή της κυβέρνησης. Πως αισθάνονται σήμερα που δικαιώνεται, δυστυχώς, με κακές προοπτικές πλέον για τους εργαζόμενους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Σύρθηκαν ως κοινοί εγκληματίες οι βουλευτές μας πριν ένα μήνα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και φυλακίστηκε ο Αρχηγός μας και δύο αληθινοί πατριώτες βουλευτές, αδίκως, για να μην πέσει η εθνοπροδοτική κυβέρνηση! Νέο ασφαλιστικό με τους όρους της τρόικας, φυσικά, 30.000 απολύσεις έως τέλος του 2013, κατ εντολή της τρόικας, όπως δήλωσε ο υπουργός κ.Μητσοτάκης που παρομοίασε τις εντολές των ξένων ως στρατιωτικό νόμο. Ψάχνονται τώρα τα καθεστωτικά παπαγαλάκια, για να στηρίξουν την κυβέρνηση, που κοινώς έφαγε πόρτα από την κ.Μέρκελ, ενώ μία εβδομάδα μας βομβάρδιζαν με την αρνητική αμείλικτη στάση του Σαμαρά και για τη σύγκρουση με τους υπαλλήλους των τοκογλύφων. Μα είναι δυνατόν, να πίστευε νοήμων Έλληνας ότι ο Σαμαράς θα σήκωνε κεφάλι και θα έκανε συγκρούσεις με τα αφεντικά του;

Σ.Α.

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του Zougla.gr – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή τη φορά οι πάντες ξεπέρασαν τον εαυτό τους!

Η παρέλαση γίνεται προς τιμή του Λαού. Αυτός πολέμησε! Οι μεγαλοσχήμονες παίρνουν τα παράσημα και οι πολεμιστές μένουν με τις αναμνήσεις και τις αναπηρίες τους. Λοιπόν, αυτός ο Λαός, ήταν απόβλητος στις παρελάσεις. Μα τόσο πολύ τον φοβούνται;

Μαθητική παρέλαση, χωρίς μαθητές! Μάλλον φοβούνται ότι και αυτοί θα τους έπαιρναν στην κοροϊδία. Οι λεγόμενοι «επίσημοι» σε χωριστές εξέδρες. Μήπως για να μην φαγώνονται μεταξύ τους; Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποκομμένος από τον Λαό, από όλο τον Λαό!

Μήπως όλοι οι «Δημοκράτες» έχουν κάποιο πρόβλημα να αντιληφθούν τις καταστάσεις; Η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα γίνει ένα ερείπιο πλημμυρισμένο από λαθρομετανάστες με τους εναπομείναντες Έλληνες να λιμοκτονούν! Αν αυτοί οι εβραιόδουλοι που κυβερνούν τώρα τη χώρα, παραμείνουν ακόμα λίγο, αυτό θα σημάνει και το τέλος της ελληνικής Ιστορίας! Δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί το όνομα «Ελλάς», όταν το 70-80% του πληθυσμού πλέον θα έχει παραδοθεί σε αλλόθρησκους και αλλόφυλους!

Ο Λαός, είπε ο σοφός υπουργός, πρέπει να γνωρίζει τα λάθη του, την ιστορία του. Στη Σμύρνη δηλαδή, ήταν απλά ένας συνωστισμός, ο Βελουχιώτης ήταν ήρωας… όλοι οι άλλοι «φασίστες». Αν ρωτήσεις παιδιά στο δρόμο, πότε έγινε η Άλωση της Πόλης και από ποια πύλη εισέβαλαν πρώτα οι Τούρκοι, πόσα θα απαντήσουν σωστά; Πόσα θα ξέρουν τον μύθο του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά» και πόσα γνωρίζουν το όνομα Κωνσταντίνος Δραγάτσης; Πόσα έχουν διδαχθεί τους βαλκανικούς πολέμους και την τραγική ιστορία του Μεσοπολέμου που κατέληξε στην κατεστραμμένη Ελλάδα της 4ης Αυγούστου του 1936; Πόσοι, και όχι παιδιά, αλλά Υπουργοί και Βουλευτές γνωρίζουν τις διαφορές στις λέξεις «φασισμός» και «ναζισμός» και δεν την πιπιλίζουν σαν καραμέλα, απλά από συνήθεια;

Κι ας έρθουμε στα πρόσφατα γεγονότα.

Πότε θα απαντηθεί το ερώτημα: «Πώς ήξερε η κ. Ψαρούδα Μπενάκη ότι θα υπάρξει συρρίκνωση εθνικής κυριαρχίας;». Ο τότε και τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας το πέρασε στα ψιλά γράμματα χωρίς σχόλια! Τώρα δέχεται να στέκεται στην εξέδρα, στο μέσον 500 μέτρων ένθεν και 500 κακείθεν χωρίς Λαό, για να παρακολουθήσει την παρέλαση! Μια παρέλαση που έχει γίνει πασαρέλα κοριτσιών με το μήκος της φούστας τους να έχει πάθει ναυτία και διδασκαλισσών από την άλλη, να προσελκύουν τα φλας των φωτογράφων φορώντας προκλητικά κολλάν!!!

Τέλος, χρόνια τώρα έχω βαρεθεί να ακούω, αν πρέπει τη Σημαία μας να τη σηκώνει κάποιος που δεν είναι Έλληνας. Η Σημαία, ως σύμβολο που ενσαρκώνει ένα σωρό συναισθήματα, παλιγγενεσίες, ηρωικά ιστορικά γεγονότα, θυσίες, εκπροσωπεί πάνω από όλα την οντότητα του Έθνους και τα Ιδανικά της Φυλής. Άρα όλοι οι αγώνες του Έθνους μας, τα πάθη, οι ελπίδες του, τα ιδανικά του, που αντανακλά την ομοψυχία του και την εθνική του συνείδηση  αποκρυσταλλώνονται σε αυτό το ιερό πανί!  Κι εδώ μου γεννιούνται ορισμένες απορίες: Αν εγώ πήγαινα, στο Αφγανιστάν για παράδειγμα, θα μπορούσα να μπω λαθραία και να αλλάξω και τους νόμους τους προς όφελός μου; Θα με δεχόντουσαν στα νοσοκομεία τους δωρεάν; Θα μου επέτρεπαν να πουλώ τσολιαδάκια αφορολόγητα με κουρελού; Την Ανάσταση θα μου επέτρεπαν να τη γιορτάσω στις πλατείες τους; Θα έπαιρναν λεφτά από το υστέρημα του λαού τους, για να μου φτιάξουν εκκλησίες; Θα μου έδιναν τη ΣΗΜΑΙΑ τους;

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αυτή που προασπίζει, υπερασπίζεται και θυσιάζεται για τα Ιδανικά και για τις Προαιώνιες Αξίες της Πατρίδας μας. Η σχέση Πατρίδας- Φυλής, ας μην ξεχνάμε, είναι μια αμφίδρομη και ενεργητική διαδικασία, μέσα από την κοινή ροή Αίματος που μας ενώνει με τους προγόνους μας, δίνοντας ιερότητα σε κάθε μόριο χώματος που πατούμε. Γι αυτό τον λόγο, για εμάς τους Χρυσαυγίτες, Πατρίδα δεν είναι όλη η Γη, γιατί όπως λέει και το κυπριακό τραγούδι: « Από το δικό της χώμα, απ’ το δέντρο, το νερό και τ’ αγέρι, η ψυχή μας μια στάλα για να γίνει, έχει πάρει».

Παρελάσεις που γίνονται για να τιμήσουν τον Λαό, δεν νοούνται χωρίς αυτόν, όπως δεν νοείται για εμάς τους Χρυσαυγίτες και η άγνοια της ηρωικής ιστορικής μας παράδοσης! Τιμή και δόξα στους ήρωες της 28ης Οκτωβρίου, όπως και τιμή και δόξα σε Εκείνους με πρώτον και καλύτερο τον Αρχηγό μας, που σήμερα σε αυτούς τους χαλεπούς πολιτικούς καιρούς, τιμούν έμπρακτα με τη γενναιότητά τους την Πατρίδα, θυσιάζοντας το αγαθό της ελευθερίας τους, ακολουθώντας πιστά αυτό που έλεγε ο σπουδαίος φιλόσοφος Σωκράτης: «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστιν η Πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.»

Μελίρρυτη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-31-oktwbriou-2013#ixzz2jGKrMUi6

Exit mobile version