Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα μιλά ο Ελληνικός Λαός!

Μετά από έναν και πλέον μήνα κατά τον οποίο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βίωσε την πολυμέτωπη επίθεση του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, μετά από έναν μήνα μέσα στον οποίο παράνομα και αντισυνταγματικά το αντεθνικό κράτος προφυλάκισε τον Αρχηγό μας, τους συναγωνιστές Παππά και Λαγό αλλά και μέλη Τοπικών μας Οργανώσεων, μετά από έναν μήνα στον οποίο δημοσιογραφικοί λακέδες και το βαρύ πυροβολικό της μεταπολιτευτικής ψευδοκουλτούρας εξαπέλυσαν μια πρωτόγνωρη εκστρατείας λάσπης και συκοφαντίας, ο Ελληνικός Λαός έδωσε την απάντησή του, η οποία ηχεί και θα ηχεί επί μέρες τρομακτικά στα αυτιά των υπεύθυνων της εξαθλίωσης των Ελλήνων!

Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Παρά τις μεθοδεύσεις της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων, 10.000 Έλληνες δίνουν βροντερό παρών στο Εθνικό Προσκλητήριο που σήμανε η Χρυσή Αυγή. Με εντολή του Δένδια, η αστυνομία κλείνει τους σταθμούς του μετρό που βρίσκονται πλησίον της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών, επί της οδού Δηλιγιάννη, όπου πρόκειται να λάβει χώρα η προγραμματισμένη πολιτική συγκέντρωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις της κυβέρνησης εις βάρος του Αρχηγού και συναγωνιστών μας. Επιπρόσθετα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικυκλώνουν το σημείο της πολιτικής συγκέντρωσης, με στόχο να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες. Επιπλέον, από το μεσημέρι της ίδιας μέρας, αριστεριστές και λαθρομετανάστες τρομοκρατούν και βιαιοπραγούν εναντίον Ελλήνων πολιτών στην ευρύτερη του Αγ. Παντελεήμονα περιοχή, υπό τα αδιάφορα βλέμματα της αστυνομίας. Είναι περιττό να θέσει κανείς το ερώτημα, αν θα γίνονταν όλα τα ανωτέρω στην περίπτωση που επρόκειτο για συγκέντρωση του Σύριζα, της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΚΕ ή του ΠΑΣΟΚ. Και είναι περιττό όχι γιατί σ’ εκείνη την περίπτωση η αστυνομία θα έπραττε τα νόμιμα και δέοντα αλλά επειδή κανένα από τα παραπάνω κόμματα δεν μπορεί να κάνει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με τη συμμετοχή 10.000 Ελλήνων, όπως έπραξε με τεράστια επιτυχία ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Παρά την πολιτική τρομοκρατία από μέρους της πραγματικής εγκληματικής συμμορίας που εξουσιάζει την Πατρίδα, εξαθλιώνοντας το Λαό μας και ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία στους ξένους, ο Ελληνικός Λαός έφτυσε κατάμουτρα τους σκευωρούς και στάθηκε περήφανα και πιστά κάτω από τις Ελληνικές Σημαίες και τα Εθνικιστικά Λάβαρα! Βροντοφώναξε πως το Εθνικό φρόνημα δεν κάμπτεται, πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνον δεν εξαλείφτηκε(όπως υποσχόταν ο θλιβερός πρωθυπουργός στους ξένους εντολείς του) αλλά είναι σήμερα πιο δυνατό από ποτέ και έτοιμο να περάσει στην αντεπίθεση, απαιτώντας και όχι επαιτώντας, τα δίκαια του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού Έθνους!

Μπορούν πλέον, τα ανδρείκελα των ξένων κέντρων εξουσίας, να επισκεφτούν ξανά τους εντολείς τους και να θέσουν επί τάπητος μια σοβαρή δυσκολία στην εφαρμογή των σκοτεινών τους σχεδίων: ο Ελληνικός Λαός είναι αδύνατον να πεισθεί πως υφίσταται άλλη εγκληματική πολιτική συμμορία πέραν εκείνης που κυβερνά, πέραν εκείνης που κατέκλεψε τα δημόσια ταμεία, που έπαιρνε μίζες από τους ξένους, που υπέγραψε τα μνημόνια και έφερε εκατομμύρια λαθρομετανάστες για να τρομοκρατούν τους Έλληνες!

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, τόσο ο Αρχηγός μας, όσο και οι πολιτικά διωκόμενοι Συναγωνιστές μας, ήσαν νοερά παρόντες στο Εθνικό Προσκλητήριο. Ο Αρχηγός κάλεσε άπαντες να αντισταθούν στην Πολιτική Τρομοκρατία των φαύλων, των δειλών και των προσκυνημένων! Και 10.000 Ελλήνων Εθνικιστών, έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, απαντώντας στον Αρχηγό:

Ούτε Βήμα Πίσω- Χρυσή Αυγή μέχρι την Τελική Νίκη!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/twra-mila-o-ellhnikos-laos#ixzz2jIXT3HJx

Exit mobile version