Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μούγκα στα ΜΜΕ για την πρωτιά της Χρυσής Αυγής στην δημοσκόπηση του zougla.gr – BINTEO

YouTube Poster

Απόλυτη σιωπή έχει επιβληθεί στα διεφθαρμένα κανάλια της διαπλοκής, στα έντυπα, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ακόμα και στο διαδίκτυο σχετικά με την αποκάλυψη μεγατόνων που έκανε χθες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Από την διαδικτυακή εκπομπή του zougla.gr, όπου ήταν καλεσμένος ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης, τα οποία δεν δημοσιοποιεί ακόμα επειδή περιμένει επιβεβαίωση. Όπως είπε ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη και στην μεγάλη ανοιχτή δημοσκόπηση, αλλά και στο σταθμισμένο δείγμα.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η δημοσκόπηση του zougla.gr είναι η μόνη που προσέγγισε τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εθνικές εκλογές, δίνοντας 6,2% την στιγμή που οι… σοβαρές και έγκυρες εταιρείες δημοσκοπήσεων όπως η GPO έδινε ποσοστό 3,1%. Αναμένουμε αν, την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα δημοσιοποιηθούν τα ποσοστά της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, αναφερθεί κανένα κανάλι ή αν επιβληθεί και πάλι η ένοχη ομερτά των τσοντοκάναλων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mougka-sta-mme-gia-thn-prwtia-ths-chrushs-aughs-sthn-dhmoskophsh-tou-zougla#ixzz2jIf34ZjO

Exit mobile version