Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαράνε διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη ότι δεν έχουν πρόγραμμα

Δηλώσεις ενδεικτικές της θύελλας που επικρατεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες με φόντο το καταγέλαστο κείμενο που ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ως πρόγραμμα. Έχουμε αναφέρει πολλάκις ότι η συγκεκριμένη προγραμματική διακύρηξη είναι ένας «φρανκεστάιν» λαϊκισμού σε παραγράφους, αφού στην ουσία δεν λέει τίποτε πέραν της συγκροτήσεως ομάδων κρούσης αποτελούμενης από αναρχικούς με λοστάρια που θα επιβάλλουν την θέληση της αριστεράς με την βία.

Αυτό παραδέχτηκε ευθέως ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος σημείωσε ότι «υπάρχουν σημεία που δεν έχουν ξεκαθαριστεί και ορρωδώ να πω ότι στον κόσμο που με ρωτάει πού θα βρούμε τα λεφτά, η απάντησή μας δεν είναι πειστική», δηλαδή είπε ευθέως ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στηριγμένο στο κενό.

Τριγμούς και αμηχανία προκάλεσε αυτή η δήλωση του Γλέζου, αφού βάσει της κομμουνιστικής παραδόσεως έπρεπε να αντιμετωπιστεί με την ΟΠΛΑ, όμως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, αφού ο Γλέζος είναι το «τοτέμ» της αριστεράς και συνεπώς δεν ήταν εφικτή μία ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του. Έτσι οι συριζαίοι περιορίστηκαν στο να ψελλίσουν κάποιες αοριστολογίες περί «συζητήσεως των θεμάτων της Κ.Ο. την επόμενη εβδομάδα», δηλαδή επεχείρησαν να «θάψουν» το ζήτημα, μεταθέτοντας το στις «καλένδες».

Ο μόνος που ήταν επαρκώς αήθης, θρασύς και επαρκώς «βρεγμένος» για να μην φοβάται την «βροχή» της γελοιοποίησης, ήταν ο «μισή Αθήνα» Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος είπε ότι “ο Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα…”. Δεν χρήζει σχολιασμού, βεβαίως, ότι αν η συγκεκριμένη δήλωση προερχόταν από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, θα είχε ήδη πραγματοποιηθεί η άρση της ασυλίας του και η διακομιδή του σιδηροδέσμιο στην ΓΑΔΑ. Όμως ο Τατσόπουλος, προφανώς, πέραν της ασυλίας έχει και την ιδιότυπη κατάσταση του, που τον απαλλάσσει. Βέβαια, πέραν τον θόρυβο αυτής της δηλώσεως, δεν απάντησε επί της ουσίας στον Γλέζο αποδεχόμενος έτσι το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στηριγμένο στο κενό και καταδικασμένο να καταλήξει στο μηδέν.

Ο Τατσόπουλος, βέβαια, μίλησε και για την Χρυσή Αυγή, μη μπορώντας να κρύψει την… χαρά του για τις πολιτικές διώξεις εναντίον του Κινήματός, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή “έχει κλειστεί στην περιοχή της και κοιτάει να μην φάει πολλά γκολ”. Εμείς από την πλευρά μας ακούγοντας τα νέα των δημοσκοπήσεων, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ο Τατσόπουλός μάλλον βρίσκεται σε… λάθος περιοχή και βλέπει τα «γκολ» να πέφτουνε βροχή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/trigmoi-ston-suriza-apo-thn-apokalupsh-oti-den-echoun-programma#ixzz2jKIlwsoB

Exit mobile version