Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θεατρικές νεοδημοκράτικες «κόντρες» με στόχο τα ψηφαλάκια

Έχει μπει από χθες σε κίνηση το νέο προπαγανδιστικό κόλπο της συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Μέρκελ περί δήθεν «κόντρας» βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον υπουργό οικονομικών, σχετικά με τον νέο φόρο ακινήτων που θα έρθει για να επεκτείνει το χαράτσι που έως τώρα πληρώνουν οι Έλληνες. Ήδη έχουν παραχθεί πολλές ώρες στημένου και ψεύτικου ρεπορτάζ από τα κανάλια, προκειμένου να πειστούν οι Έλληνες πολίτες ότι οι πολιτικοί αντιστέκονται στον νέο επαίσχυντο φόρο.

Ο λόγος που διενεργείται η συγκεκριμένη προπαγανδιστική επιχείρηση είναι η δημιουργία ενός κλίματος «βουλευτών που μάχονται», προκειμένου να μπορούν να κυκλοφορούν οι βουλευτές στις περιφέρειες τους χωρίς να εισπράττουν την άδολη «αγάπη» του κόσμου. Ο νόμος αυτός είναι προαποφασισμένος από την σύμπραξη κυβέρνησης – τρόικας και επιχειρείται να βρεθεί ένας τρόπος να ψηφιστεί από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, χωρίς να φανεί ότι είναι άβουλα υποχείρια της τρόικας.

Πάντως ακόμα και στην προπαγάνδα τους, οι ταγοί του μνημονίου, δείχνουν μία αφάνταστη ελαφρότητα και μία ασυγχώρητη προχειρότητα, η οποία δείχνει τις πραγματικές τους προθέσεις, αλλά και το πώς εκλαμβάνουν τον Λαό. Στις διαρροές που δείχνουν οι ιστοσελίδες των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης φαίνεται εμφανώς η ανησυχία των βουλευτάδων της ΝΔ, όχι για την απελπισία των Ελλήνων, αλλά για την τύχη που θα έχει το κόμμα τους και οι ίδιοι προσωπικά από την επικράτηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

“Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ! Η ΝΔ θα φτάσει στο 5%” προφήτευσε ορθώς ένας βουλευτής, ενώ άλλοι περιορίστηκαν, σύμφωνα με τις διαρροές, στην εξυπηρέτηση της προσωπικής τους πελατείας, ενώ άλλοι έφτασαν να παρακαλάνε για να παραμείνει το χαράτσι.  Γίνεται σαφές, λοιπόν, ότι οι βουλευτές της ΝΔ ουδόλως ενδιαφέρονται για την απελπισία που οδηγεί η πολιτική του μνημονίου, τους Έλληνες πολίτες. Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η συνέχιση της βουλευτικής τους ιδιότητας, έτσι ώστε να μπορούν να εισπράττουν αφορολόγητα σχεδόν, πολλά χιλιάδες ευρώ εις βάρος των Ελλήνων.

Βεβαίως, όπως προείπαμε, όλα αυτά είναι για τα κανάλια και τα μάτια των αφελών. Η ουσία είναι ότι όλες οι εξελίξεις είναι προαποφασισμένες και συντόμως θα τις βιώσουν οι Έλληνες πολίτες, όσες ανέξοδες λεξιμαχίες και αν έχουν οι βουλευτές της ΝΔ με τον Στουρνάρα. Εν τέλει θα ψηφίσουν τον νόμο και «θα πουν κι ένα τραγούδι», όπως πράττουν συστηματικά στον καιρό του μνημονίου. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tha-ginoume-pasok-h-nd-tha-ftasei-sto-5#ixzz2jKW2jLZl

Exit mobile version