Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζει τις διακοπές ο λαθροδήμαρχος – Στο Στρασβούργο για να μιλήσει για τον ρατσισμό

Στην 25η σύνοδο του Κογκρέσου του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρόκειται να μιλήσει ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών, Καμίνης. Ο πλέον αποτυχημένος των δημάρχων της ιστορικότερης πρωτεύουσας της Ευρώπης θα μεταβεί στο Στρασβούργο προκειμένου να δώσει τα φώτα του στους ευρωπαίους τοκογλύφους (εταίρους του αντισυνταγματικού τόξου) στο ζήτημα της καταπολέμησης της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Πρόκειται άλλωστε για θέμα με το οποίο έχει καταπιαστεί επί χρόνια ο λαθροδήμαρχος, καθώς αφορά -κακά τα ψέμματα- την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του. Ουδείς θα πρέπει να λησμονεί πως ο Καμίνης εξελέγη δήμαρχος χάρη στους λαθρομετανάστες, των οποίων η συμμετοχή στις εκλογές κρίθηκε εκ των υστέρων παράνομη από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό το λόγο εξάλλου, απέφυγε να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα του δήμου Αθηναίων, την γκετοποίηση και υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου, την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας εξαιτίας των λαθροεισβολέων, την εξαθλίωση των Ελλήνων συνεπεία των μνημονίων.

Ως έπραξε ο θλιβερός πρωθυπουργός σε ΗΠΑ και Ισραήλ, ο λαθροδήμαρχος αναμένεται να ξιφουλκήσει κατά της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις κατά βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Θα θριαμβολογήσει και θα χειροκροτηθεί από τον όχλο των υπηρετών του τοκογλυφικού συστήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρά ταύτα όμως, η χαρά και η ικανοποίηση του λαθροδήμαρχου θα είναι πρόσκαιρη: γνωρίζει ότι αποτελεί τον εκφραστή μιας γραφικής μειοψηφίας η οποία υπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων. Σύντομα, ο Ελληνικός Λαός θα τον υποχρεώσει να αναζητήσει τα χνάρια του πολιτικού του πατέρα, Τζέφρυ Παπανδρέου. Από κάποια υψηλόβαθμη θέση σε ένα από τα ιδρύματα του Σόρος, θα συνεχίσει να κατηγορεί τους Έλληνες ως ρατσιστές και τη Χρυσή Αυγή ως το απόλυτο κακό. Δυστυχώς για εκείνον, θα είναι απελπιστικά μόνος: θα απολαμβάνει έναν παχυλό για τις αντεθνικές του υπηρεσίες μισθό, θα είναι όμως συνάμα, το αντικείμενο της χλεύης και της περιφρόνησης του Ελληνικού Λαού.

Ο άνθρωπος του οποίου το μίσος για τον Λαό μας έφτασε μέχρι του σημείου να απαγορεύσει με τη συνδρομή Δένδια, την διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή προς τους εξαθλιωμένους και πεινασμένους Έλληνες, πρόκειται να συναντηθεί και με τον γνωστό πια ανθέλληνα Μούιζνιεκς. Θα μοιράσουν χαμόγελα και ευχές για την εξάλειψη της Χρυσής Αυγής, για τις «θετικές» επιδράσεις της πολυφυλετικής Ευρώπης και άλλες τέτοιες φαιδρότητες. Λογαριάζουν όμως, δίχως τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος θα τους δώσει την πρέπουσα απάντηση:

Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizei-tis-diakopes-o-lathrodhmarchos-sto-strasbourgo-gia-na-milhsei-gi#ixzz2jNOW7G5t

Exit mobile version