Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Συναγωνιστές, αδέρφια, Έλληνες. Όταν η δικαιοσύνη έχει φτάσει στο έσχατο σημείο να τιμωρεί το δίκαιο και να υπερασπίζεται το άδικο δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλην της ανατροπής και κάθαρσης αυτής της σαπίλας. Όλοι οι Έλληνες, μονοιασμένοι σαν γροθιά να διαλύσουμε αυτό το πολίτικο και βρομερό σύστημα που κατατρώει τις σάρκες της Πατρίδας και του Έθνους. Όλοι διά της νόμιμου οδού που λέγονται εκλογές να τους ανατρέψουμε!

Γ.Μ.

Καθάρισαν το Πεδίον του Άρεως ύστερα από ερώτηση του συναγωνιστή Λαγού – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αρχαίο ρητό που είναι κανόνας στη ζωή είναι το εξής: ” Μηδένα πριν του τέλους, μακάριζε”! ( Ακόμη ψάχνουν τα οπλοστάσια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ξεφουσκώνουν οι κατηγορίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ, παραμύθι οι θύλακες ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην αστυνομία). Τα πιο πάνω είναι τα σημερινά ευρήματα του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ και του κ.Δένδια για την μεγαλύτερη “εγκληματική οργάνωση” της χώρας, σε συνέχεια της έρευνας που ακόμη δεν έχει αποδείξει κανένα στοιχείο ενοχής πλην των καταθέσεων των ψευδομαρτύρων που είναι διάτρητες και στερούνται σοβαρότητας και λογικής, δηλαδή δεν υπάρχει συνειρμός και εξήγηση, παρά μόνο μία: Τα μυθεύματα και οι συκοφαντίες, είχαν ένα σκοπό: Να στείλουν προφυλακιστέους τον Αρχηγό και δύο βουλευτές μας, που η παρουσία τους στη βουλή στη χρονική αυτή στιγμή που προσπαθούν να περάσουν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου οι εθνοπροδότες της συγκυβέρνησης, ληστρικά φορολογικά μέτρα, απολύσεις, νέα χαράτσια. κρίνεται απολύτως αναγκαία. Όμως….υποτίμησαν, την νοημοσύνη μας. Οι αληθινά εγκληματίες δεν μπορούν να προδικάσουν αθώους. Η αλήθεια έχει μόνο έναν δρόμο. Λάμπει πάντα στο τέλος, όσο μεγάλη και αν είναι η ανηφόρα που τραβάμε.   Αναμένουμε νέα διαγγέλματα του κ.Δένδια για την εγκληματική δραστηριότητα της συγκυβέρνησης που με καταιγιστικό ρυθμό, φέρνουν νέα μέτρα, οικονομικής ισοπέδωσης για τον ελληνικό λαό.

Σ.Λ.

Βαράνε διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη ότι δεν έχουν πρόγραμμα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Κασιδιαρη πού με την εκπομπή του μας δίνει θάρρος και ελπίδα  για  να δούμε στον μέλλον μία ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δίνουν μάχη εντός και εκτός Βουλής για να έχουμε μια ελπίδα ότι τα παιδιά μάς θα ζήσουν  σε ένα καλύτερο αύριο.

Χ.Π.

Αποκλειστική συνέντευξη Χρήστου Παππά στον “Στόχο”: Είμαστε οι μοναδικοί αντίπαλοι του συστήματος

Βρέ…. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη απάντησε μας εσύ με ένα ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση της χώρας η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ…. ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Βρέ…. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη, δεν σε κατηγορεί κανείς για το τι ήσουν πριν 30 χρόνια , άλλωστε  αύριο μπορεί να πάς στο ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΗΜΑΡ ή όπου αλλού θέλεις ….κατηγορούνται τα βρωμοκάναλα και οι βρωμοφυλλάδες  των νταβατζήδων και των διεθνών  τοκογλύφων… γιατί δεν προβάλουν τις δικές σου φωτογραφίες  με τα ναζιστικά σύμβολα. Και κάτι τελευταίο “ ψευτοδημοκράτες”  η Δημοκρατία είναι ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ενώ ο Εθνικισμός  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή
Ζήτω ο Αρχηγός
Ζήτω η νίκη
Βαγγέλης Θεσσαλονίκη

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net #35

«Απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων». Αυτό ξεστόμισε αξιωματικός της Ασφάλειας στους χρυσαυγίτες βουλευτές, στελέχη και μέλη που πήγαν να μοιράσουν φυλλάδια στα διόδια! Βάσει ποιού νόμου; Του… τρέχα γύρευε! Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους!

(ΥΓ): Έτσι θα τους λέμε κι εμείς όταν γίνουμε εξουσία (δηλαδή πολύ σύντομα). Αυτό απαγορεύεται, εκείνο απαγορεύεται, το άλλο απαγορεύεται, όλα απαγορεύονται! Κι όταν θα ρωτάνε γιατί, θα τους δείχνουμε τα σχετικά βίντεο με τα δικά τους λόγια!

Αθανασία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-1-noembriou-2013#ixzz2jNPkglKn

Exit mobile version