Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΠΙΣΤΗ της Χρυσής Αυγής

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερο ξεδιπλώνεται το κουβάρι της καθεστωτικής ασυδοσίας εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αναμφισβήτητα η δίωξη εναντίον μας έχει ξεκάθαρα Πολιτικό χαρακτήρα και όχι ποινικό. Αυτό που διώκεται είναι το Φρόνημα και ο Νόμιμος Πολιτικός Αγώνας. Η Νομική Επιστήμη κατακρεουργείται προς όφελος φθηνών μικροπολιτικών παιχνιδιών, το τεκμήριο αθωότητας καταργείται εκ των προτέρων και οι δημοσιογραφικοί «αστέρες» μεταμορφώνονται, παράνομα και ανήθικα, σε εισαγγελείς και προέδρους δικαστηρίων, προεξοφλώντας καταδίκες και μοιράζοντας εκατοντάδες χρόνια φυλακή. Ένα Πολιτικό Κόμμα, το οποίο ψηφίστηκε από σχεδόν 500.000 Έλληνες και Ελληνίδες και η εκλογική του επιρροή πλέον ξεπερνά το 1.000.000, αντιμετωπίζεται με ανεπίτρεπτες και ανυπόστατες εκφράσεις από τα συστημικά ΜΜΕ ως «εγκληματική οργάνωση», «συμμορία», «μαφία», «καμόρα». Χαρακτηρισμούς, βεβαίως, που ποτέ δεν απέδωσαν στα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», τα οποία και εγκληματικές ενέργειες μελών τους έχουν στο ενεργητικό τους, όπως επίσης και καταχραστές του δημοσίου χρήματος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, δεν προσκύνησε το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο της Χώρας, δεν αλλοτριώθηκε από το σύστημα, που ελέγχει όλα τα άλλα κόμματα προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η εξουσία του. Και αυτήν ακριβώς την άρνησή της είναι που πληρώνει σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολυθεί. Την άρνησή μας να μετατραπούμε από έναν Γνήσιο Εθνικό Λαϊκό Πολιτικό Σχηματισμό σ’ ένα ακόμη γρανάζι της καθεστωτικής μηχανής που αφελληνίζει τον Τόπο μας. Την άρνησή μας να ξεπουλήσουμε την ελπίδα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, που πίστεψαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διαπιστώνοντας στο πρόσωπό της την ελπίδα απελευθέρωσης της Χώρας από την μνημονιακή κατοχή.

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, με μια άθλια συγκυβέρνηση-πειθήνιο όργανο των διεθνών τοκογλύφων που απομυζούν κάθε ζωτική ικμάδα του εθνικού μας πλούτου, με την αντιπολίτευση ανίκανη και χαμένη μέσα στα διεθνιστικά της οράματα να συμβιβάζεται και να κινείται στους καθεστωτικούς ρυθμούς, έχει ιδιαίτερη σημασία να υπάρχει εκείνος ο Πολιτικός Φορέας, ο οποίος θα δίνει το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης απέναντι στους διεθνείς τραπεζίτες και το εγχώριο υπηρετικό τους προσωπικό. Ένα Κίνημα, το οποίο θα έχει την ΠΙΣΤΗ στην Ιδέα της Ελλάδας. Της Ελλάδας που ποτέ δεν πεθαίνει! Μια ΠΙΣΤΗ, της οποίας κάθε γράμμα, ξεχωριστά, συμβολίζει μια ανάλογη πτυχή των όσων ενστερνίζεται και αγωνίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Π, όπως Πατρίδα. Η Ιερή Γη των Ελλήνων, η Χώρα που αγαπάμε και την θεωρούμε ό,τι πιο πολύτιμο μπορούμε να έχουμε στην Ζωή μας.

Ι, όπως Ιστορία. Η Ελληνική Ιστορία μας γεμίζει με Υπερηφάνεια. Στιγμές Δόξης, Ηρωισμού, Μεγαλείου αλλά δυστυχώς και προδοσίας, δειλίας, διχόνοιας σε κάποιες περιπτώσεις. Όμηρος, Οδυσσέας, Λεωνίδας, Πλάτωνας, Σωκράτης, Αριστοτέλης, Μέγας Αλέξανδρος, Ηράκλειος, Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Αθανάσιος Διάκος, Παύλος Μελάς, Χρυσόστομος Σμύρνης, Γεώργιος Γρίβας και τόσες άλλες Αθάνατες -μέσα στην ροή του Χρόνου- Μορφές Ελλήνων που τίμησαν την καταγωγή τους με τα πεπραγμένα τους. Αλλά και ο Εφιάλτης, ο Πήλιος Γούσης, οι πολιτικάντηδες εκείνοι που ξεπουλούν την Πατρίδα.

Σ, όπως Συντροφικότητα αλλά και Συνέπεια. Ο Κοινός Αγώνας δημιουργεί Συντροφικούς-Συναγωνιστικούς δεσμούς ανάμεσα σ’ όσους αντιλαμβάνονται την Ιδέα του Εθνικισμού ως Τρόπο και Στάση Ζωής και όχι ως ευκαιρία χυδαίου βιοπορισμού. Ως μια αρμονία Σκέψης και Δράσης για την προώθηση της Εθνικιστικής Ιδέας στις Καρδιές και το Μυαλό ολοένα και περισσότερων Ελλήνων.

Τ, όπως Τιμή. Γιατί η Τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ’ αυτόν που την έχει και φέρεται σ’ όλους τους τομείς της Ζωής του με Υπερηφάνεια, Γενναιότητα, Αλληλεγγύη, Ηθική και δεν παρασύρεται από την κατάπτωση της παρακμιακής εποχής μας. Σ’ αυτόν που αντιλαμβάνεται ότι η έννοια της Τιμής αντικατοπτρίζει όλη την ραχοκοκαλιά της υπόστασής του και τον οδηγούν να πορευθεί, ως σύγχρονος Ηρακλής, το δύσβατο μονοπάτι της Αρετής και όχι τον εύκολο της Κακίας. Τον γεμάτο εμπόδιο δρόμο, που οδηγεί στην Δόξα και την Αθανασία και όχι τον βατό, που οδηγεί προς την ντροπή και την λησμονιά.

Η, όπως Ήλιος. Ο φωτοδότης της Ζωής πάνω στην Γη.  Το εναρκτήριο λάκτισμα της ημέρας, όπου κάθε Άνθρωπος -μέσω των πράξεών του- δύναται είτε να γράφει Ιστορία είτε να αδρανοποιεί τις αισθήσεις του. Η αχτίνα της Αλήθειας που τσακίζει το σκοτάδι της άρνησης γιατί «όπως λέει και ο Σοφός, όταν του Ήλιου βγει το Φως, το φίδι πάει να συρθεί, θέλει να βρει τρύπα να κρυφτεί»…

Η ΠΙΣΤΗ, λοιπόν, είτε ως αυτόνομη έννοια είτε ως ακροστιχίδα που περιγράφει τις Αρχές και τις Αξίες άλλων Ισάξιων Ιδανικών, είναι το σταθερό τιμόνι που καθοδηγεί τους Αληθινούς, τους Ατρόμητους, τους Υπερήφανους, τους Ξεχωριστούς. Οδηγεί τους Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, στο να μην προδώσουν τις Ιδέες τους, τους Συντρόφους τους, την Αξιοπρέπειά τους, την Αφοσίωσή τους στην ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! Μόνον όποιος τα νιώσει βαθιά μέσα στην Ψυχή του, μπορεί να κατανοήσει μετά γιατί Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-pisth-ths-chrushs-aughs#ixzz2jNQF3hrl

Exit mobile version