Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μούγκα για το ελληνικό “Watergate”: Θάφτηκαν τα ντοκουμέντα των υποκλοπών εις βάρος της Χρυσής Αυγής

Ένοχη σιωπή από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, αλλά και από την αριστερά-δεκανίκι του Σαμαρά: Αν η υπόθεση αφορούσε οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα έπεφτε η κυβέρνηση – Κατατέθηκαν οι πρώτες μηνύσεις και αγωγές για τις παρακολουθήσεις των βουλευτών μας

Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ έθαψαν οργανωμένα τις καταγγελίες που ακούστηκαν χθες από βήματος βουλής για τις υποκλοπές εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Στην σχετική ομιλία του ο κοινοβουλευτικής εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι αρχές – εντελώς παράνομα – κατέγραφαν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Αν ο Σύριζα ή οποιοδήποτε άλλο αντισυνταγματικό κόμμα παρουσίαζε το 1% των στοιχείων που έφερε στο φως η Χρυσή Αυγή, τώρα θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμα απτή απόδειξη ότι όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματική τόξου είναι ενωμένα με μοναδικό σκοπό την πολεμική κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Τα χθεσινοβραδινά δελτία αποπροσανατόλισαν την κοινή γνώμη με τις ανοησίες του Τατσόπουλου και δεν είπαν λέξη για τις υποκλοπές κατά της Χρυσής Αυγής, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης.

Ακολουθεί το βίντεο και το κείμενο με την καταγγελία από το βήμα της βουλής:

Έχω να κάνω μια βαρυσήμαντη καταγγελία από αυτό εδώ το βήμα. Έχω να ενημερώσω τον ελληνικό λαό ότι παράλληλα κινείται και η δικαστική διαδικασία, διότι ήδη σήμερα κατατέθηκαν οι πρώτες μηνύσεις για το μείζον εθνικό ζήτημα των υποκλοπών, το οποίο σχετίζεται με την απόπειρα της Κυβέρνησης να καταλύσει το πολίτευμα, να καταργήσει οριστικά την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Καταγγέλλω ότι η παρούσα Κυβέρνηση, την οποία μετά λόγου γνώσεως αποκαλώ «χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου», παρακολουθούσε και παρακολουθεί παρανόμως συνομιλίες Βουλευτών. Εγώ ομιλώ πάντοτε με αποδείξεις και με ντοκουμέντα, δεν κάνω διαδόσεις όπως η Αριστερά, ούτε βασίζομαι σε δημοσιεύματα του Τύπου. Ντοκουμέντα, λοιπόν, και αποδείξεις και συγκεκριμένη ομολογία δικαστικού λειτουργού θα καταθέσω αυτήν εδώ τη στιγμή από αυτό εδώ το Βήμα.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ενώπιον έξι Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όταν μας συνέλαβαν με παράνομο τρόπο μετά από το σόου που προβλήθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όταν μας πήγαν σιδηροδέσμιους στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας, η συγκεκριμένη δικαστική λειτουργός δήλωσε ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες από τον παρελθόν, οι οποίες ελήφθησαν για εθνικούς λόγους. Το ξαναλέω: Υπάρχουν -είπε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας- προγενέστερες συνομιλίες Βουλευτών –μιλάμε για Βουλευτές, δεν μιλάμε καν για απλούς πολίτες- οι οποίες έχουν καταγραφεί για εθνικούς λόγους. Εν συνεχεία, κατάλαβε η Κυβέρνηση το σφάλμα της και αφαιρέθηκαν από τη δικογραφία αυτά τα στοιχεία. Όχι μόνο αφαιρέθηκαν τα στοιχεία αυτά από τη δικογραφία -διότι μιλάμε για κακουργήματα, διότι ξέρουμε πολύ καλά ότι οι υπεύθυνοι για αυτές τις υποκλοπές πάνε στις φυλακές απευθείας μόλις όλα αυτά τα πράγματα έρθουν στο φως και αποδειχθούν- αλλά καρατομήθηκε και ο υπεύθυνος για τις παρακολουθήσεις της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Γι’ αυτό το λόγο καρατομήθηκε ο συγκεκριμένος παράγοντας. Κάποιοι διέρρεαν μέσα από τα παπαγαλάκια τους στα κανάλια ότι είχε δήθεν σχέση με τη Χρυσή Αυγή, ενώ γνώριζαν ότι ήταν εμπλεκόμενος στη Νέα Δημοκρατία, ήταν άνθρωπος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mougka-gia-to-ellhniko-watergate-thafthkan-ta-ntokoumenta-gia-tis-upoklopes#ixzz2jOV15xYe

Exit mobile version