Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι ψεύτες βγήκανε: Ούτε ανάπτυξη, ούτε πλεόνασμα προβλέπει το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

 

Έχουν ξαμοληθεί για άλλη μία φορά τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης και λένε ψέματα στον Ελληνικό Λαό για την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας. Προσπαθούν να πείσουν ότι η πολιτική του μνημονίου οδηγεί κάπου, όταν στην πραγματικότητα οδηγεί στον γκρεμό και στον απόλυτο μηδενισμό της Οικονομίας μας. Ο λόγος που προσπαθούν να παρουσιάσουν αυτή την ψευδεπίγραφη εικόνα είναι ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν την τυραννία τους επάνω στον Ελληνικό Λαό για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα της Πατρίδας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Όμως αυτά που λένε είναι τόσο προφανώς ψεύτικά που κανένας δεν μπορεί να τα στηρίξει αν δεν εργάζεται στο δεύτερο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το MEGA. Έτσι το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής φροντίζει για άλλη μία φορά να προσφέρει μία εκτίμηση για την Ελληνική Οικονομία η οποία δεν θα τύχει δημοσιότητας από τα κανάλια, γιατί δεν συμφέρει τους παράνομους δανειολήπτες της κατοχικής κυβέρνησης, να βγαίνουν τέτοια πράγματα στο φως.

Γράφει λοιπόν το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής«οι επενδύσεις εξακολουθούν να υποχωρούν, η τραπεζική χρηματοδότηση της οικονομίας παραμένει ασθενική και οι αποταμιεύσεις, μετά από μια σύντομη περίοδο ανόδου, δείχνουν να υποχωρούν. Παρατηρούνται φαινόμενα μεταφοράς των εδρών των επιχειρήσεων στο εξωτερικό με τον ένα ή άλλο τρόπο, η Δημόσια Διοίκηση δυσλειτουργεί, η δικαιοσύνη παραμένει χρονοβόρα, η φοροδιαφυγή συνεχίζεται παρά τα διάφορα μέτρα, οι αλλεπάλληλες αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία τροφοδοτούν την αβεβαιότητα, η διάρθρωση των αγορών προϊόντων και υπηρεσιών δεν επιτρέπει τη μείωση των τιμών».  

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, συνεχίζει: «Είναι αμφίβολο αν θα καταστεί εφικτή η διατήρηση ενός υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος, τουλάχιστον μέχρι το 2020, όπως προβλέπεται από τις επίσημες συμφωνίες. Όμως, όπως προκύπτει από τη διεθνή ιστορική εμπειρία, δημοσιονομικές προσαρμογές τέτοιας κλίμακας και διάρκειας δύσκολα  επιτυγχάνονται τόσο λόγω εθνικών ιδιαιτεροτήτων, όσο και λόγω εξωγενών παραγόντων που σχετίζονται με την εξέλιξη της διεθνούς συγκυρίας». Τουτέστιν οι δημοσιονομικές προσαρμογές, δηλαδή η ανάδειξη της πραγματικότητας, πέραν των πιθανώς στημένων προβλέψεων, θα διαψεύσει τον Στουρνάρα, τον Σαμαρά και τους ψευδοκήρυκες των δήθεν «πλεονασμάτων».

Υπενθυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή έχει δείξει πρώτη τον δρόμο προς την έξοδο από την κρίση: Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους, συνταγματική αναθεώρηση με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου περί ευθύνης υπουργών, τιμωρία των ενόχων για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, καταγγελία του μνημονίου, διαγραφή του παράνομου χρέους και στροφή στην Εθνική Παραγωγή  με στόχο την Αυτάρκεια. Οτιδήποτε άλλο από την πλήρη πραγμάτωση του προγράμματος της Χρυσής Αυγής, θα είναι μία «τρύπα στο νερό» ή στην καλύτερη των περιπτώσεων μία παράταση του θανάτου της Ελληνικής Οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pali-pseutes-bghkane-oute-anaptujh-oute-pleonasma-problepei-to-grafeio-prop#ixzz2jP5paUPa

Exit mobile version