Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπλοκή της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ με το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή;

Μια υπόθεση βόμβα έσκασε σήμερα και αφορά τη γνωστή εγκληματική οργάνωση που λέγεται ΠΑΣΟΚ, της οποίας τα μέλη αντί να είναι προ πολλού στη φυλακή, βρίσκονται στην… εξουσία (πλην ενός, του Τσοχατζόπουλου…).

Έτσι, μετά από αιφνιδιαστική έφοδο στο σπίτι και το γραφείο του πρώην βουλευτή, υπουργού και Γραμματέα του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Μ. Καρχιμάκη, βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ, τα οποία του παρέδιδε υπάλληλος της υπηρεσίας και ως εκ τούτου ο πρώην καλείται να απολογηθεί στις 8 Νοεμβρίου ενώπιον του τακτικού ανακριτή, Δ. Φούκα, για ηθική αυτουργία στο κακούργημα της παραβίασης μυστικών της πολιτείας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των απορρήτων εγγράφων (αν αφορούσαν την Χρυσή Αυγή θα είχαν γίνει μέχρι και… φέιγ – βολάν), αλλά η ανάμειξη στην υπόθεση του ανωτέρω ανακριτή, σημαίνει ότι έχουν σχέση με την υπόθεση των υποκλοπών και το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, από πράκτορες της CIA και της Μοσάντ, προκειμένου να ματαιωθούν οι συμφωνίες για την ενεργειακή συνεργασία της χώρας μας με την Ρωσσία! Άρα, φαίνεται να προκύπτει σχέση του επίσημου ΠΑΣΟΚ με το συγκεκριμένο αμερικανοσιωνιστικό σχέδιο!

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να υποβαθμίσουν το όλο θέμα, περνώντας το «στα ψιλά», αλλά θεωρείται σίγουρο πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι χειροπέδες θα καταστούν… αναπόφευκτες για τους κυβερνητικούς εταίρους.

(ΥΓ): Σας παραθέτουμε μια προ μηνός ανακοίνωση του δημοκράταρου Καρχιμάκη, με την οποία καλεί τους ομοίους τους να πετάξουν στον… Καιάδα την Χρυσή Αυγή: «Οι “μελανοχιτώνες” έχουν κηρύξει την ανίερη σταυροφορία τους και σήμερα είχαμε το πρώτο θύμα. Οι εκκλήσεις στην πολιτεία και οι κορώνες είναι περιττές. Δυστυχώς δεν αλλάζουν τίποτα ούτε για το συμβάν αυτό καθ’ αυτό ούτε και για τα υπόλοιπα. Σήμερα η κοινωνία πήρε μια πικρή γεύση από την κατάλυση της δημοκρατίας της Βαϊμάρης, της πορείας προς την Ρώμη της Χούντας των συνταγματαρχών και από τα… προσεχώς εάν δεν αντιδράσουμε, εάν δεν ξυπνήσουμε. Η  μόνη λύση είναι να αφυπνιστεί από τον λήθαργο του ο μέσος Έλληνας, να θυμηθεί το δημοκρατικό παρελθόν του και να ορθώσει το ανάστημα του στο ύψος των περιστάσεων, εξοβελίζοντας τους Νεο-Ναζί σήμερα κιόλας στο πιο βαθύ βάραθρο της ιστορίας. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/emplokh-ths-egklhmatikhs-organwshs-pasok-me-to-schedio-dolofonias-karamanlh#ixzz2jPp6CRAO

Exit mobile version