Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

Με απόφαση του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Δένδια έχει σταλεί κλήση ανάκλησης της άδειας κατοχής πυροβόλου όπλου και οπλοφορίας που αρχικά είχε δοθεί για  την ατομική ασφάλεια των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο εν λόγω υπουργός αφού αφαίρεσε την αστυνομική προστασία όλων των βουλευτών τώρα ζητάει να πάρει πίσω και τα όπλα τα οποία είχαν παραχωρηθεί με νόμιμες διαδικασίες και δεδομένου ότι οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι στόχοι κατόπιν ανεπάλληλων τρομοκρατικών ενεργείων τόσο σε γραφεία του κόμματος όσο και στις οικίες τους. Τώρα δεν απομένει παρά  να στείλει τους εκτελεστές…

Να σημειωθεί ότι εχθές αφαιρέθηκε το όπλο από τον βουλευτή Γ. Γερμενή, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος της τοπικής Βορείων Προαστείων στο Ν. Ηράκλειο. Εντελώς ¨συμπτωματικά¨, ενώ οι αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ότι ήταν ημέρα λειτουργίας του γραφείου, εκείνο το τραγικό για τους δύο νέους απόγευμα, είχαν φροντίσει να μην υπάρχουν ούτε οι ασφαλίτες που μας παρακολουθούν, αλλά φυσικά ούτε αστυνομική προστασία που μας είχαν επιβάλλει να τους ενημερώνουμε πριν από κάθε μας εκδήλωση ούτως ώστε να στέλνουν ένα περιπολικό. Αυτό νομίζω από μόνο του λέει πολλά και φωτογραφίζει ποιός κρύβεται πίσω από την διπλή στυγνή δολοφονία δύο νέων Ελλήνων. Αν σκεφτεί κανείς και τα νέα μέτρα που έρχονται, το αντιρατσιστικό και γενικότερα το τελειωτικό κτύπημα στον Ελληνισμό, δεν μένει καμμία αμφιβολία για τον ποιον εξυπηρετεί αυτό το αποτρόπαιο διπλό φονικό!

Η βουλευτής και συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια σε λίγο αναμένεται να παραδώσει και αυτή το όπλο της στο Τμήμα Ασφαλείας της Πεύκης και θα κάνει σχετικές δηλώσεις στα κανάλια.

Exit mobile version