Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οργή των μικροομολογιούχων εναντίον Σαμαρά – Βενιζέλου – Τσίπρα!

Παγκόσμια ημέρα της αποταμίευσης ήταν θεωρητικά η τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου, αλλά για τους μικροομολογιούχους που είδαν τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής να γίνονται «καπνός» μέσα σε μια νύχτα, εξαιτίας του περίφημου «κουρέματος» του PSI, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη οι μικροομολογιούχοι συγκεντρώθηκαν προκειμένου να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους για τα λεφτά που τους έκλεψε το «Ελληνικό» Κράτος.

Οι περίπου 15.000 μικροομολογιούχοι που εμπιστεύθηκαν τα χρήματά τους στο Ελληνικό Δημόσιο βρίσκονται σε πραγματική απόγνωση από τον Μάρτιο του 2012, όταν και αποφασίστηκε «κούρεμα» των ομολόγων. Την εποχή εκείνη υπουργός Οικονομικών, στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ήταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Χάρις στις αλχημείες του ανάλγητου αυτού πολιτικάντη οι μικροομολογιούχοι έχασαν το 53,5% των χρημάτων τους, ενώ θα πρέπει να περιμένουν 30 χρόνια (!) για να πάρουν ότι απέμεινε.

Στην Αθήνα, στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, έξω από τα γραφεία της Ν.Δ., υπήρχε αφίσα που έδειχνε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως σφαγέα, και τον Σαμαρά ως γκαρσόνι να σερβίρει το πετσοκομμένο γουρουνάκι PSI. Από το στόχαστρο, όμως, των μικροομολογιούχων δεν ξέφυγε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο εμφάνισαν στην αφίσα κορνιζαρισμένο στον τοίχο και γεμάτο αίματα. Είναι χαρακτηριστικό το δούλεμα και η κοροϊδία που δέχθηκαν από τον γενικό διευθυντή της Ν.Δ., ο οποίος εντελώς ανερυθρίαστα τους είπε ότι «ίσως υπάρξει λύση στο πρόβλημά τους, όταν αποχωρήσει η τρόικα από την Ελλάδα»!

Στην Θεσσαλονίκη η κατάσταση ήταν πιο ηλεκτρισμένη, με συνθήματα όπως «Δώστε πίσω τα κλεμμένα», «κλέφτες, κλέφτες» και το καταπληκτικό «Βενιζέλο Σατανά, φέρε πίσω τα λεφτά». Ακόμη, υπήρχε πανό το οποίο από την μια πλευρά είχε τον Αντώνη Σαμαρά σε χειραψία με τη Μέρκελ και από την άλλη τον Βαγγέλη Βενιζέλο, όπου και έγραφε «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και δηλώνουν χαρακτηριστικά: «Κινούμαστε ποινικά κατά του Βενιζέλου, του Παπαδήμου, του Προβόπουλου, του Παπανδρέου, του Ζαννιά και οποιουδήποτε άλλου πολιτικού και μη προσώπου έχει παίξει ρόλο σε αυτή την αδικία. Ετοιμάζουμε μαζικές αγωγές κατά των τραπεζών και του ίδιου του κράτους. Περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και, εφόσον χρειαστεί, θα προσφύγουμε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Οι άνθρωποι αυτοί  έχουν απόλυτο  δίκιο στις καταγγελίες τους και πολύ καλά κάνουν κινούμενοι νομικά εναντίον των εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων. Τα πολιτικά παχύδερμα που κατέστρεψαν τις ζωές χιλιάδων συμπατριωτών μας, για να φανούν αρεστοί στα αφεντικά τους, πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους σε βάρος του Έθνους και του Λαού. Αυτοί είναι που ανήκουν πραγματικά σε εγκληματική οργάνωση, η οποία  δολοφόνησε τα όνειρα και τις ελπίδες του Ελληνικού Λαού προς όφελος των δικών τους συντηρητικών συμφερόντων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/orgh-twn-mikroomologiouchwn-enantion-samara-benizelou-tsipra#ixzz2jU3cKa00

Exit mobile version