Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να παραιτηθεί ο Δένδιας! Ανακλήθηκαν οι άδειες οπλοφορίας των βουλευτών μας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ως απόλυτο υπεύθυνο για την στυγερή διπλή δολοφονία των δύο νεαρών Ελλήνων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο ονόματισαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, προσερχόμενοι στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης, προκειμένου να παραδώσουν τις άδειες οπλοφορίας τους, κατόπιν σχετικού αιτήματος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Ηθικό αυτουργό της στυγερής δολοφονίας» αποκάλεσε τον Νίκο Δένδια, η Ελένη Ζαρούλια, λέγοντας ότι δεν είναι τυχαίο πως την ίδια μέρα, πριν την επίθεση, είχαν αφαιρέσει το όπλο από τον βουλευτή Γιώργο Γερμενή. “Ο Νίκος Δένδιας έπρεπε να είχε την ευθιξία να παραιτηθεί από χθες το βράδυ. Είναι ένας ανίκανος υπουργός που έχει ξεφτιλίσει την Αστυνομία”, σημείωσε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

«Εδώ και ενάμιση μήνα έγδυνε τους αστυνομικούς για να δει αν έχουν τατουάζ, σημείωσε χαρακτηριστικά και είπε αντί να στέλνει την αντιτρομοκρατική να ψάχνει τον Μαζιώτη,- που είχε εξαπολύσει απειλές κατά της Χρυσής Αυγής, τους έστελνε να σκάβουν στα μοναστήρια, ψάχνοντας υποτιθέμενο οπλισμό της Χρυσής Αυγής».

Κατήγγειλε ότι ο κ. Δένδιας αφαίρεσε την αστυνομική προστασία από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «ενώ ήξερε πως είμαστε στόχος τρομοκρατών». Το υπουργείο απαίτησε τέσσερις ώρες πριν από το φονικό να παραδώσουν οι βουλευτές τα όπλα τους και ενώ τους παρακολουθούσαν 24 ώρες το 24ωρο, χθες δεν υπήρχε αστυνομική κάλυψη. Το όπλο του παρέδωσε επίσης και ο βουλευτής Β΄ θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhlwseis-zaroulia-kai-hliopoulou#ixzz2jUxwUmFv

Exit mobile version