Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !

ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΡΗΝΕΙ ΒΟΥΒΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΙ ΑΤΙΜΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΛΕΑΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ! ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ! ΓΙΓΑΝΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Α.Κ.

Το ήξεραν και δεν έκαναν τίποτα! Αποκαλυπτικό άρθρο λίγες ώρες πριν το δολοφονικό χτύπημα

Ανοιχτή επιστολή πολίτη προς Δένδια

«Προτού καταλάβεις και εσύ ότι η παραίτησή σου είναι μονόδρομος, θα σε συμβούλευα να κάνεις μία αναδρομή στο πολύ πρόσφατο παρελθόν σου… αν δεν μπορείς, θα σου το θυμίσω εγώ, και πρώτα από όλα ότι… έχεις πολιτικές και ποινικές ευθύνες, ήσουν εσύ που με απύθμενο πολιτικό μίσος και ανεξήγητη εμπάθεια αφαίρεσες την αστυνομική προστασία από Βουλευτές που απειλούνταν και μάλιστα τα γραφεία τους είχαν πέσει θύμα πάμπολλων βομβιστικών ενεργειών.

Τους απαγόρευσες να φέρουν όπλο για ατομική τους προστασία την στιγμή που Βουλευτές άλλων κομμάτων είχαν και όπλο και αστυνομική προστασία χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Αγνόησες επιδεικτικά τις εισηγήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ που λέγαν για στοχοποιημένο κόμμα και στοχοποιημένους Βουλευτές.

Ξεκίνησες ένα κυνήγι μαγισσών εδώ και ένα μήνα μέσα και έξω από την ΕΛΑΣ με συνέπεια να ξεκινήσει ένα Πογκρόμ εναντίων έντιμων αστυνομικών μόνο και μόνο για να εγκαθιδρύσεις το δικό σου κομματικό κράτος στο σώμα. ”Έβαλες” την αντιτρομοκρατική υπηρεσία να ψάχνει φανταστικά οπλοστάσια την στιγμή που οι τρομοκράτες έκαναν πάρτυ… με τελευταία θύματα τα 3 νέα παιδιά στο Ν.Ηράκλειο. Τον τελευταίο καιρό χάνεις όλο και πιο συχνά την ψυχραιμία σου, αντιδράς σπασμωδικά παντού βλέπεις ”Χρυσαυγίτες” και επίορκους Αστυνομικούς.

Οι ”κινήσεις” σου δείχνουν ότι είσαι τουλάχιστον «λίγος» αν όχι επικίνδυνος για να προΐστασαι ενός τόσο σημαντικού τομέα… του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ.Η περίοδος ανοχής για τα έργα και της ημέρες σου έληξε… ο πολιτικός σου Πάτρωνας κ.Σαμαράς φέρει τεράστια ευθύνη για το ότι τόσο καιρό σε άφησε να δρας ανεξέλεγκτα. Έστω και αργά, θα σε συμβούλευα όπως και κάθε σώφρων πολίτης άμεσα ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ! αναλαμβάνοντας τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν».

Μ.Χ.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Εθνικός Ύμνος προς τιμή των δύο συναγωνιστών μας – ΒΙΝΤΕΟ

Ξένα κέντρα εξουσίας σε στενή συνεργασία με ντόπιους μηχανισμούς εγκληματιών και δοσίλογων, απεργάζονται την αποσταθεροποίηση και κατ’επέκταση τον διαμελισμό της χώρας. Η χώρα μεθοδικά και συστηματικά σύρεται σε εμφύλιο σπαραγμό. Η στάση της πολιτείας και της επίσημης κρατικής εξουσίας δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για τον ύποπτο ρόλο τους. Συγχαρητήρια στη ” Χρυσή Αυγή” για την ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση που επέδειξε και εξακολουθεί σταθερά να επιδεικνύει. Συγκλονιστική και συγκινητική η δήλωση της μάνας που το παιδί της χαροπαλεύει στην εντατική. Η μητέρα του χρυσαυγίτη νεαρού στέλνει το μήνυμα της σύμπνοιας και ομόνοιας του κόσμου.

Ι.Π. Γρεβενά

Θα αποδοθούν οι ευθύνες για τις δολοφονίες στους ηθικούς αυτουργούς;

Είσαστε πάντοτε εκεί να μας καλωσορίζετε στην είσοδο. Είμαστε μαζί το περασμένο Σάββατο, στο Σταθμό Λαρίσης. Δύο συναγωνιστές στην πιο γλυκιά ηλικία, στη νιότη, στη ζωή, που άνανδροι σας τη στέρησαν με άνανδρο-απάνθρωπο. τρόπο. Συναγωνιστές μας, παλικάρια μας, παιδιά μας αγαπημένα, θα σας θυμόμαστε πάντα. Είσαστε στην καρδιά μας. Το πένθος μας βαρύ, τα δάκρυά μας, να πνίξουν στις τύψεις τους ηθικούς αυτουργούς και το αίμα σας που άδικα χύθηκε, αίμα ελληνικό, για εμάς είναι αίμα ηρώων.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!

Α.Γ.Α.

Εικόνες από το τρισάγιο στη μνήμη του Μάνου και του Γιώργου

Το όνομα του Φύσσα το ξέρουν όλοι, Το όνομα του ταξιτζή από την Πάρο που δολοφονήθηκε από αριστεριστή Συριζαίο κανείς. Το όνομα κάποιου από τα θύματα της Μαρφίν, επίσης κανείς. Είναι πάγια αρχή των ΜΜΕ να μην αναφέρουν ονομαστικά, όποιον δεν τους βολεύει με σκοπό να ξεχαστεί γρήγορα από το κοινό τους. Οπότε, για να μην ξεχαστούν τα παιδιά, πρέπει σε κάθε αναφορά προς το πρόσωπο τους, ειδικά στα ΜΜΕ, να αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα τους.

Γεώργιος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης

Αιωνία τους η μνήμη.

Β.Η.

Αυτός είναι ο υπ’ αριθμόν 1 ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της άνανδρης δολοφονίας δύο Ελλήνων Εθνικιστών!

Οι δυσκολίες του κινήματος άρχισαν από τον περασμένο μήνα, με τις προφυλακίσεις του αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος και με την εσκεμμένη διαπόμπευσή σας από τα τσοντοκάναλα. Και τώρα ήρθε το μεγάλο χτύπημα, με την άνανδρη δολοφονία των δύο παλικαριών από αριστεριστές αλήτες. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να συλλυπηθώ την οικογένεια της Χρυσής Αυγής για τον χαμό δύο νέων ανθρώπων σας και να ευχηθώ το καλύτερο για το τρίτο παλικάρι που είναι τραυματίας και δίνει μάχη για την ζωή του. Με αγωνία για τις εξελίξεις και να σταματήσει η αιματοχυσία των Ελλήνων εδώ!

Κώστας-Θεσσαλονίκη

Με πιστόλι Zastava εκτέλεσαν τα δύο παλικάρια – Τους έδωσαν “χαριστικές” βολές

Η ομογένεια της Νέας Υόρκης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας. Το κεφάλι ψηλά συναγωνιστές, είμαστε όλοι δίπλα σας. Έλληνες ενωμένοι αυτές της δύσκολες ώρες που περνάμε. Και πάλι τα συλλυπητήρια μου.

Κ.Κ

Να παραιτηθεί ο Δένδιας! Ανακλήθηκαν οι άδειες οπλοφορίας των βουλευτών μας – ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα στις 12.30 πέρναγε από τους δρόμους του Χαλανδρίου αυτοκίνητο με ντουντούκα του ΚΚΕ το οποίο καλούσε τον κόσμο σε πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα ή αύριο στο Χαλάνδρι (ήμασταν τόσο έκπληκτοι από το θράσος τους όταν ακούσαμε το μήνυμα που βροντοφώναζαν ώστε δεν συγκρατήσαμε την ημερομηνία). Ποιοι ανεγκέφαλοι ή απλά πουλημένοι ανθέλληνες θα τολμούσαν να προβούν σε τέτοιες ενέργειες με την ανοχή του κράτους και το περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων πολιτών, πριν καν στεγνώσει το αίμα των αδικοχαμένων συμπολιτών μας. ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

Α.Β.

Το indymedia “έπεσε” ταυτόχρονα με τις σφαίρες των τρομοκρατών

Αγαπητοί συναγωνιστές-παιδιά της Ελλάδας μας, αγωνιστές μιας ελεύθερης και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ… Κλαίμε…για τον άδικο χαμό δύο νέων ΕΛΛΗΝΩΝ, αγωνιστών για την ελευθερία, την τιμή και τη δόξα της πληγωμένης ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τον πόνο μας, την οδύνη μας, τη συντριβή μας. Θυμάμαι τα λόγια του Αρχηγού μας, Νίκου Μιχαλολιάκου, που είπε σε κάποια συγκέντρωση…”Δεν ήρθε η ώρα ακόμα για μιά ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ, έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε…” Πόσο δίκιο έχει… Πόση πίκρα αλήθεια να νοιώθουν τώρα οι ΑΔΙΚΑ φυλακισμένοι ΗΡΩΕΣ… Οι άγγελοι πέταξαν στον ουρανό…Οι άγγελοι όμως, που συνεχίζουν να πατούν τη γη ας θυμούνται τη θυσία τους, ας χαλυβδωθούν με υπομονή, πείσμα και περηφάνεια, για να οδηγήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ στην έξοδο από το σκότος… Σας έχουμε ανάγκη…Σας χρειαζόμαστε… Και να θυμάστε… ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ…

ΜΕ ΤΙΜΗ Α – Φ.Π.

Η αλητεία των πολιτικάντηδων και των ΜΜΕ

Θέλω να εκφράσω την βαθειά μου θλίψη για την άδικη εκτέλεση δυο νέων παιδιών. Στην συνείδηση μου λογίζονται πλέον ως μάρτυρες. Μάρτυρες της πίστεως και της πατρίδος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών. Τι να πει κανείς σ’αυτές τις μάνες. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην άλλη τους οικογένεια… Σε σας.

Να δηλώσω μόνο το πόσο υπερήφανος αισθάνομαι για την υπεύθυνη στάση που έχετε κρατήσει. Το μήνυμα για ψυχραιμία και ενότητα είναι μνημειώδες. Αυτό είναι το φρόνημα των ανθρώπων που αγαπούν και σέβονται τα ιερά και τα όσια του τόπου τους. Εύχομαι ο πανάγαθος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους,να δώσει παρηγοριά στους οικείους τους, να βοηθήσει το άλλο το παιδί που παλεύει στου Γεννηματά και να φωτίζει όλους εμάς να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-3-noembriou-2013#ixzz2jXfkHBzI

Exit mobile version