Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ και Ρεπούση ετοιμάζουν για άλλη μία φορά σιωνιστική κατήχηση στα σχολεία!

Τις πρακτικές δικτατορικών καθεστώτων, τις οποίες η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εφαρμόζει στο πολιτικό πεδίο δια των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, απαιτεί να εφαρμοστούν και στο χώρο της εκπαίδευσης, η γνωστή πλέον για τον ανθελληνισμό της, Μαρία Ρεπούση. Για άλλη μία φορά μετά το κατάπτυστο βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού, ΝΔ και η Ρεπούση ενώνουν τις δυνάμεις τους για αντεθνικό σκοπό

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, έθεσε στον υπουργό Παιδείας το ζήτημα της «διείσδυσης των ιδεών και πρακτικών της Χρυσής Αυγής στα σχολεία», επιβεβαιώνοντας πως παρά τα τεράστια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες εξαιτίας της άθλιας και προδοτικής πολιτικής των μνημονίων, συγκεκριμένοι βουλευτές από κάθε πλευρά των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, έχουν αναλάβει εργολαβικά την πολεμική κατά της Χρυσής Αυγής. Επικαλούμενη(πάγια τακτική των αριστεριστών πολιτικάντηδων) δημοσιεύματα του Τύπου, η βουλευτής της αριστεράς έκανε λόγο για άγνοια των μαθητών αναφορικά με το ναζισμό και τον φασισμό, η οποία συμβάλλει στην εξάπλωση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία.

Φτάνοντας σε επίπεδα παράκρουσης, η ανθρωπίστρια για όλους πλην Ελλήνων, Μαρία Ρεπούση, έφτασε στο σημείο να απαιτήσει μέτρα του Κράτους για τους Έλληνες μαθητές των δημοτικών και των γυμνασίων! Δήλωσε χαρακτηριστικά: «τα παιδιά δεν ξέρουν τι σημαίνει ούτε φασισμός, ούτε ολοκαύτωμα, ούτε στρατόπεδα εξολόθρευσης», τασσόμενη προφανώς, υπέρ της εντατικής σιωνιστικής προπαγάνδας στα σχολεία. Η ίδια βουλευτής είναι εκείνη η οποία ενώ σήμερα μιλά για άγνοια των ελληνοπαίδων, επεδίωξε κατά το πρόσφατο παρελθόν να διδάσκονται τα ελληνόπουλα πως στη προκυμαία της Σμύρνης το 1922, σημειώθηκε ένας συνωστισμός ο οποίος στοίχισε ζωές.

Πολύ απλά, ως κατ’ εξοχήν όργανο της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων, η κυρία Ρεπούση έχει την απαίτηση η δημόσια παιδεία η οποία κατά το Σύνταγμα στοχεύει στην καλλιέργεια της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, να αποεθνικοποιηθεί, μετατρεπόμενη σε μηχανισμό διεθνιστικής προπαγάνδας. Στο πλαίσιο αυτό, είναι αναχρονιστικό και ταυτόχρονα εθνικιστικό και ρατσιστικό να διδάσκονται τα ελληνόπουλα Ελληνική Ιστορία και το μάθημα των θρησκευτικών, είναι όμως υποχρεωτικό, να διδάσκονται εκείνα τα οποία επιβάλλει ο διεθνής σιωνισμός.

Το πλέον κωμικοτραγικό αυτής της ιστορίας και μία ακόμη απόδειξη πως η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά του Σαμαρά σύρεται πίσω από τη διεθνιστική αριστερά, είναι το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία, δια του υφυπουργού Παιδείας, αποδέχτηκε τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς και τις απαιτήσεις της κυρίας Ρεπούση. Μάλιστα, ο υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου, απολογήθηκε προς την αριστερίστρια βουλευτή, επισημαίνοντας σειρά μέτρων που έχει ή πρόκειται να λάβει η αντεθνική κυβέρνηση, προκειμένου να επιβληθεί η εθνική αποδόμηση της δημόσιας εκπαίδευσης! Εξάλλου, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα μέτρα να αποτελούν μέρος των υποσχέσεων Σαμαρά προς το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, όπως ακριβώς συνέβη και με το ζήτημα των πολιτικών διώξεων εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών και μελών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Έχει άλλωστε αποδειχθεί περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας, πως η αντεθνική κυβέρνηση εξυπηρετεί όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, αλλά εκείνα των διεθνών τοκογλύφων και των πανίσχυρων σιωνιστικών λόμπι.

Στις θρασύτατες και ιταμές αυτές προκλήσεις, των κομματικών συμμοριών της Αριστεράς και της Δεξιάς, θα απαντήσει ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος και αφυπνίζεται εθνικώς δια του πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nd-kai-repoush-etoimazoun-gia-allh-mia-fora-siwnistikh-kathchhsh-sta-schole#ixzz2jZay77Gq

Exit mobile version